Sadece milli takıma giden oyuncular izinliymiş Lincoln antremana katılması gerekirken mazeret bildirmeden antremana gelmemiş.Olay bu yollansın takımdan bencede zaten rijkaardın sisteminde ona yer yok.
Printable View
Sadece milli takıma giden oyuncular izinliymiş Lincoln antremana katılması gerekirken mazeret bildirmeden antremana gelmemiş.Olay bu yollansın takımdan bencede zaten rijkaardın sisteminde ona yer yok.
Çok güzel lincoln seni bitirmeye çalışan medyanın ekmeğine yağ sürmeye devam et..
Belkide gazetecilerin uydurmasıdır..
Galatasaray Sahaya İndi
Galatasaray yeni sezon hazırlıklarına bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılan çalışma ile başladı.
Bu sabah saat 09:00’da Acıbadem Hastanesi’nden gelen ekip oyunculardan kan alımı yaparak sağlık testlerinin ilk aşamasına başlandı.
Teknik direktör Frank Rıjkaard, antrenör Johan Neeskens, kaleci antrenörü Nezih Ali Boloğlu, kondisyoner Albert Roca Pujol saat 10:30’da futbolcularla bir tanışma toplantısı gerçekleştirdi.
Bu toplantının ardından saat 11:00’da oyuncularımız gruplar halinde sıçrama ve laktat testlerine katıldı.
Öğle yemeğinin ardından saat 14:00’da oyuncularımızın sağlık testlerine Acıbadem Hastanesi’nde devam edilecek.
Bu sabah yapılan çalışmaya Tobias Linderoth, Barış Özbek, Shabani Nonda, Emre Aşık, Yaser Yıldız, Aykut Erçetin, Aydın Yılmaz, Orkun Usak, Volkan Yaman, Mehmet Güven, Mustafa Sarp, Emre Güngör, Uğur Uçar, Serkan Kurtuluş, Semih Kaya, Ferdi Elmas, Alpaslan Erdem, Serkan Çalık, Murat Akça, Özgürcan Özcan, Fırat Kocaoğlu, Emirhan Ergün, Emrah Yollu, Emre Çolak, Cem Sultan, Serdar Eyilik, Caner Öztel, Erhan Şentürk katıldı.
Üniversite sınavları bulunan Servet Çetin izinli olarak bu çalışmaya katılmadı.
Geri kalan oyuncularımız 25 Haziran Perşembe günü sezon hazırlık çalışmalarına başlayacak. Harry Kewell ise 1 Temmuz 2009 tarihinde çalışmalara katılacak.
Bu sabah yapılan çalışmada hazır bulunmayan Cassio Lincoln için Yönetim Kurulunun alacağı karar doğrultusunda yaptırım uygulanacak.
Takımımızın haftalık çalışma programı önümüzdeki saatlerde resmi sitemizden duyurulacaktır.
galatasaray.org
O benim kralım :) İstediğini yapar :)
Taylan , millete Bülent Korkmaz'ı savundugu için sen Galatasaray'lı degilsin diyorsun , şimdi lincoln'e istedigi şeyi yapar diyorsun birisi gelip sana sen Galatasaraylı degilsin derse ona cevap verme hakkın oldugunuda sanmıyorum.
Taylan Galatasaraylı değil zaten Lincolnlü :G
Basının ne suçu var anlamadım Lincoln her zaanki hareketleri bu.1 haftaya gelir mazereti hazır olarak,çalışmalara devam eder bence.
G.Saray Gökhan Zan'ı mı alacak?
Galatasaray'ın Servet Çetin'in Marsilya'ya verilmesinden sonra savunmadıki boşluğu Beşiktaş'ın milli futbolcusu Gökhan Zan'ın transfer ederek dolduracağı iddia edildi.
Beşiktaş ile henüz anlaşma sağlayıp, sözleşme yenilemeyen Gökhan Zan'ın, Florya yolunda olduğu ve sarı kırmızılı kulübün futbol şubesi genel meneceri Adnan Sezgin ile görüşüp, prensipte anlaştığı ileri sürüldü.
Beşiktaş'ın henüz kendisiyle sözleşme yenilemek için görüşme bile yapmadığı Gökhan Zan'ın büyük kırgınlık yaşadığı ve kulübüyle bağlarını koparmak üzere olduğu ifade edildi.
Servet'in ayrılmasıyla birlikte 2 stoper transfer etmeyi planlayan sarı kırmızılılar, Servet'in milli takımdaki partnerini transfer ederek savunmadaki önemli bir problemi çözmeyi hedefliyor. Ancak Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ile çok yakın dost olmaları bu transferin hikayesini daha da ilginç hale getiriyor.
22.06.2009
Kaynak : DHA
Yedek kulübesi için iyi bir transfer olur. Bir de yabancı stoper alınıp Servet'in boşluğu doldurulmuş olur. Yine de Ediz'i tercih ederim Zan'a :p
Lincolnun kendi aptaligi, Riijkard onun en iyisini ortaya cikarabilir :) ama o ilk antremana bile katilmiyor.
Galatasaray acilen yollamasi gerekiyor daha fazla takimin huzurunu bozmasin
Kadro derinliği açısından Gökhan Zan iyi olur aslında ama gerçekleşeceğini pek sanmıyorum.Gerçekleşirsede 2-3 sene sonra yeni bi emre aşık görebiliriz belki.Alırız inşallah :)
Derken almışız Zan'ı. 2 yıllık sözlesme imzalanacakmış bu aksam 18.00 de. GS TVde altyazı geccmiş. Hayırlı olsun. Bedavaya iyi transfer :) Bir de yabancı stoper bekliyoruz.
Bedavaya Milli Takımın stoperini kadromuza kattık hayırlı olsun...
Gökhan Zan'ı aldık...
kesin transfer yani...
neden aldık ama orası kesin değil...
kendi ekseni etrafında 3 günde dönen bir adamı Servet'in yerine koyacaz anlaşılan...
Hayırlı olsun benim pek sevmediğim bir oyuncu
Milli stoper Galatasaray akkili hamle yapti
Gökhan Zan'ı almışız. Pek beyenmesemde stilini sonuçta Beşiktaş ve Milli Takımın stoperi.
Pek sevmediğim bi futbolcu ama defansa bedavaya takviye yaptık iyi oldu
Gökhan Zan'ın ismi geçerken G.Saray'lılar almayalım ne gerek var şunu tercih ederiz diyor.Ancak kesin denilince Milli takımın defansı deniliyor :D Vay be ne güzel dünya :)
Hayırlı olsun G.Saray'a.
Kesin mi bu?
Sonucta Milli Takım stoper Beşiktaş'ın şampiyonlugunda payı cok büyük , kulübüye iyi bir takviye yaptık.
Beşiktaşın defansını dağıtan oyuncuyu beşiktaştan galatasaraya getirdik tebrikler..
Gökhan Zan resmen Galatasaray'da!!!
Flaş bir transfer oldu bu, sonuçta Beşiktaş'ta yıllarca forma giymiş ve kaptanlığa kadar yükselmiş bir oyuncu. Galatasaray'a transfer olacağını tahmin etmezdim, Galatasaray büyük bir çalım atmış oldu Beşiktaş'a.
Ben hiç beğenmiyorum Gökhan Zan'ı, Servet'in boşluğunu da doldurabileceğini sanmıyorum ama Kewell'ı stoper oynatmaktan iyidir. :D
Tamam, resmi sitede açıklamayı gördüm, çok sevmiyorum kendisini ama olsun, kulübeye iyi takviye. Yürürken sakatlanan Emre Güngör'ün iyi bir yedeği olabilir.
Emre Güngör'ün yarısı etmez...
Emre Aşık ve Semih var
madem birde yabancı stoper alınacak...
ne gerek vardı ki şimdi Gökhan transferine...
Avrupa standartında futbol oyanacağız deniliyor üstüne birde neredeyse kağnı kadar ağır olan bir stoper alınıyor.Hiç sevinmedim açıkcası ama kulübe açısından Kewell'dan iyidir stoper için.
bu arada arkadaşlar yanlış anlamasın ama beşiktaşda bu transfer döneminde kötü durumlara düştü :)
Bu transferin anlamı cok büyük iyi oyuncu oldugu için alınmadı , bence anlamayan arkadaslar var bu transferin sebebini.
Gökhan Zan yararlı olacağını pek sanmıyorum ama Egemen'in dediği gibi geçen sezon sakatlıktan çok başı yanmııştı en azından yedek 1 stoperi olacak Rijkaard'ın.
Sok oldum gercekten. Gökhan Zan'i hic begenmiyorum ben. Pozisyon alma özelligi olmayan, sakatlik sorunu yasayan, hantal bir oyuncudur kedisi.
Eger bu isin icinde Adnan Sezgin varsa, yaziklar olsun ona ...
Beşiktaş'a çalım olarak bedavaya yedek kulübesi için ezeli rakibinin kaptanının başka bir ezeli rakibe gitmesi bence karsı taraf için cok zor bir durumdur.
bonservsissiz oyuncu, ekstra hiçbir özelliği yok.
çok uzak ihtimal olsa da, servet gibi utandırmasını bekliyorum hepimizi. hayırlısı.
Servet'in yerine alındıysa vah başımıza gelenler !!!
Gökhan Zan kendisine hala teklif yapılmadı diye bozulup G.Saray'a gitmiş anlaşılan.Çok bişey kaybettiğimizi düşünmüyorum.G.Saray'ın da çok bişey kazandığını düşünmüyorum.Sonuç olarak milli takımın stoperi.Ama her zaman söylediğim gibi Türkiye'nin en iyi 3-5 stoperinden biri.Tecrübesi ile kadroya derinlik katar kendisi...
Hayırlı uğurlu olsun...
iyi bir yedek olur gökhan zan
Cam Adam hayırlı olsun :D.GS iyi bir yedek stoper kattı kadrosuna.Daha çok umarız yedektir :D.
Beşiktaş'ın en iyi transferi Gökhan Zan'dan kurtulmak oldu. :)