Vıııyhhh Dıkandım ha...
Yeter ya Mehmet, mehmet.. ilk defa ismimden bu kadar sıkıldım yahu..
Printable View
Vıııyhhh Dıkandım ha...
Yeter ya Mehmet, mehmet.. ilk defa ismimden bu kadar sıkıldım yahu..
Mourinho A.Cole ile yemek yerken görüldüğü için 350 bin paund ve 3 puan silinme cezasımı ne almıştı.Kayserispor'lu yöneticilerde en kötü ihtimal FİFA'ya başvurur.Yemek yediği için verdikleri cezaya bakarsak bu yapılanlardan sonra Beşiktaş'ta Mehmet konusunda Kayserispor'a neredeyse bonservis bedeline yakın sayılabilecek bir bedel ödemek zorunda kalır bence..Ayrıca Kayserispor'la sözleşme yenilemezse bile 1 yıl daha yararlanır.En kötü ihtimal bu yaz 3-4 milyon euroya avrupa takımlarından birine yada en iyi ihtimal 10 milyon euro civarına Ruslara satılır.
ayrı bir konu açılmasını talep ediyorum mehmet topuz için :D Beşiktaş ve Fenerbahçe transfer haberleri yerine ayrı bir yerde tartışılsın yeterince kirlettik buraları :)
adam besiktastan baska takima gitmiyecegim, gerekirse 1 sene kayseride oynayip seneye bedavaya gidecegim diye kac kere aciklama yapti kimse anlamadi. dun en son yine roportaj yapti, ya besiktasa giderim ya kayseride 1 sene kalirim aciklamasi yapti daha da konusmayacagini soyledi. hala insanlar degisik degisik yorumlar yapiyor. Mehmet topuz avrupayada gitmeyecek, fenerede gitmeyecek bu kadar basit. Bu adam bu yaz doneminde bize satilmaz ise bir sene daha kayseride oynamak zorunda kalip, ocakda yine bize imza atip seneye bizde olucak.
Eger Kayserispor yonetimi boyle bir seyi goze alabiliyorsa, varsin satmasin bize. Kalsin takimlarinda seneye bedavaya gelicek. Bunu ben degil Mehmet topuz ve menajeri yuz kere soyledi. Ama ben kayserisporun 1 sene bekleyecegini dusunmuyorum, boyle bir oyuncuyu bedavaya kacirmaktansa eninde sonunda istedikleri paraya bu yaz bize satacaklarini dusunuyorum.
Mehmet Topuz ne isterse o olur :) Fener'e gidicem derse gider, Beşiktaş'a gidicem derse de ya transferi hallolur ya da bir sezon bekler :p
M.Topuz transferinde Beşiktaş'ın tutumunu savunan, futbolcunun isteği olsun diyen, oyuncu köle değildir yaklaşımında bulunan Beşiktaşlı arkadaşlara birkaç soru:
- Fahri Tatan'ın bonservisini Konyaspor'a veren ve oyuncuyu bu kulüple anlaşmaya zorlayan savunduğunuz Beşiktaş değil miydi?
- Mondragon'un bonservisini oyuncuyla anlaşmadan alan Beşiktaş kulübü değil miydi?
- Nihat istememesine rağmen para kazanmak uğruna Real Sociedad'a satan Beşiktaş değil miydi?
- Ertuğrul Sağlam'ı takasla kendisine sorulmadan gönderen Beşiktaş değil miydi?
- Yusuf'a karşılık Bursaspor'a Aydın'ın bonservisini futbolcunun isteği olmadan veren Beşiktaş değil miydi?
Şimdi sizin "oyuncu köle değildir" yaklaşımınız tamamen çürümüş oluyor, bunu defalarca yapan sizsiniz. O yüzden bu konuda kendinizi haklı göstermenizin lüzumu yok.
Bizim duruşumuz doğrudur demeye hakkınız da yok, çünkü futbolcunun isteklerini hiçe sayarken o duruş neredeydi? Madem Fenerbahçe futbolcunun isteklerini hiçe sayıp ezik bir duruş gösteriyor, Beşiktaş bunu yaparken gösterdiği duruşun adı neydi?
Sonuç ne olur bilmiyorum ama medyada sanki Fenerbahçe YANLIŞ BİR ŞEY yapmış gibi gösteriliyor ki bu beni sinirlendiriyor. Çünkü Fenerbahçe hukuka uygun olmayan hiçbir şey yapmadığı gibi futbolcuyu köle yerine de koymamıştır, kulübü adam yerine koymamazlık da yapmamıştır, futbolcu da kaçırmamıştır. Gidip efendi gibi, kurallara uygun şekilde futbolcunun bonservisi konusunda Kayserispor ile anlaşmıştır. Fenerbahçe'ye yapılan her türlü eleştiri tamamen haksız, yersiz ve mantık dışıdır.
Ve Aziz Yıldırım da konuştu
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Mehmet Topuz transferiyle ilgili son sözü Futbol Federasyonu'nun söyleyeceğini belirtti. Başkan Aziz Yıldırım, Başkan Vekili Nihat Özdemir ve gazeteci Fatih Çekirge'nin de mücadele ettiği 2009 İlkbahar Tenis Turnuvası'nda birinciye kupa vermek üzere Ankara'ya geldi.Turnuva sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Aziz Yıldırım, Beşiktaş'ta forma giymek istediğini ancak bonservisini aldıkları futbolcu Mehmet Topuz transferiyle ilgili olarak son kararı Futbol Federasyonu'nun vereceğini söyledi.
06.06.2009Kaynak : DHA
Fahri Tatan a yapıLanLarı hiç bir Beşiktaş taraftarı onayLamadı. Madem Fahri gitmek istemiyordu, diretseydi, hakLarını arasaydı gitmeseydi. Oda öLçtü, biçti ve gitmenin daha iyi oLacağına karar verdi ve oynamaya başLadı..
Nihat oLayında da Nihatın gönLü zaten vardı, Beşiktaş zorLa satmadı, Nihat ın biLgisi dahiLinde oLdu zaten sadece Nihat biraz Sociedad a burun kıvırdı ama Toschak zaten onun akLını çeLdi, Beşiktaş dur deseydi de gidecekti.
Yusuf oLayında Aydını verdik, ama Aydın ne yaptı, ben oynamam kardeşim dedi restini çekti..Kimse kafasına siLah dayamadı ve paşa paşa geri geLdi idmanına çıktı..İstemediği bir yere zorLada veriLmedi.
ErtuğruL SağLam konusunda da hoca oLayında hocaya sormak zorunda değiL kuLübLer, eğer ortada bir başarısızLık varsa gönderme hakkı tabi ki vardır, hem öyLe senin dediğin gibi bir hocaya sormama oLayı yoktu. ErtuğruL SağLam da biLiyordu gideceğini zaten, kimse onu pat diye göndermedi.
Şunu unutma herşey oyuncuda biter. Ne oyuncuLar geLdi, Tümer, İLhan, Toraman, Yusuf vs gibi hepsi kendi terchiLerinde oynadıLar ve hepsi de başka takımLara veriLmesine rağmen geLdiLer oynadıLar. Topuz da iLLa oynayacam derse geLir oynar.:)
Bu gibi oLayLar her takımın geçmişinde yaşandı. Sizin Ortega ya yaptıkLarınız çok iyi şeyLermiydi. Bir Dünya starını bitirdiniz yahu. Adam oynamak istemiyorum, ayrıLacağım dedi, koLayLık istedi vermediniz, adam bırakın cebimden para vereyim bonservisimi aLayım dedi adamın hayatını bitirdiniz.
Herkesin geçmişinde hataLar vardır. Kimse 4X4 değiL.
Abi Ertuğrul olayı oyunculuk döneminde, Ertuğrul kamptayken Samsun'a satılması olayı galiba. Havaalanında ağlarken görmüştük kendisini.
Ortega geleli 3 ay olmadan sorunlar çıkarmaya başladı ve 6 ay içinde de gitti. Fenerbahçe ne fedakarlıklar yaptı da getirdi ama o kıymetini bilemedi. Sözleşmesi devam ederken giden adama ne kolaylığı yapacaksın ki? Bu hata değildir, hata varsa da Ortega'ya aittir. CAS'ın da onayladığı Fenerbahçe'nin kazandığı dava var ortada, burada nasıl hatalı olabilir ki Fenerbahçe?
Ha o dönemde takımda gruplaşmalar olduğu, Ogün ve Rüştü'nün Ortega asansöre binmek isterken suratına kapattıkları, ona tavır aldıkları falan gündeme geldi. Zaten bu gruplaşmadan dolayı Aziz Yıldırım Rüştü'yü pek sevmez, 2. gelişi de Daum'un zorlamasıyla olmuştu, 2 gidişte de ısrarcı olunmadı. Sezon sonu da bu gruplaşmayı yapanların hepsiyle yollar ayrıldı zaten o sezon. Hata varsa takımda ikilik çıkmasını engelleyememek hatadır, Ortaga kaçtıktan sonrasında Fenerbahçe doğru olanı yapmıştır.
Appiah bıraktı gitti, Fenerbahçe yine aynı şeyleri yaptı, şu anda Appiah'ın Fenerbahçe'ye dönmekten başka şansı yok. Aurelio gitti yine aynı şeyler, kararı CAS'a taşırlarsa ve orada da Fenerbahçe kazanırsa Aurelio için bu parayı ödeyecek kulüp bulmak da zor olacak, artık o zaman jübilesini yapar.
Oyuncu sende sözleşmesi varken bırakıp gitsin, sen o sezon tarihinin en kötü sezonunu geçir, sonra da o oyuncuya kolaylık sağla. Buna kolaylık değil enayilik denir bence abi.:)
http://www.ligtv.com.tr/LigTvComTrOz...&hid=19102&p=6
Bir bakmanızı öneririm . İlgiç çook ilginç :)
NTVspor'a filan bakıyorumda adam çıkıyor '' ben Beşiktaş'lıyım ailecek Beşiktaş'lıyız,Beşitaş'ta top oynamak istiyorum diyor.Fenerbahçe'de teklif mi yapıyor valla tam bir yılan hikayesi oldu bu transfer.
"3 BÜYÜKLERİ TUTMADIM"
-Futbolculara hep tuttuğun takım var mı diye sorulur. Futbolcular da 'küçükken bir takım tutuyordum ama artık profesyonelim, tutmuyorum'diyor.
Yok, ben şöyle söyleyeyim, benim abim Kayserispor Taraftarlar Derneği'ndeydi. Benim de elimden tutardı ve küçük yaşta maçlara götürürdü. Deplasmanlara bile götürürdü. Kayserispor aşkıyla büyüdüm. 1996 senesiydi diye hatırlıyorum, ilk maçıma çıktığımda stada çok değişik geldi bana. Hayal kursam imkansız gibi gelirdi bana. Kayserispor tribünlerinde ben taraftarken, bir gün baktım onlar beni seyrediyor. Düşünsene... Bana çok değişik gelmişti. O anı hiç unutamamam.. Saha yemyeşil ve cennet gibi birşeydi.
-Sen Kayserispor taraftarısın ve 3 büyüklerden hiçbirini tutmadın yani.
Yok tutmadım. Küçük yaştan beri, kendimi bildim bileli hep Kayserispor'un maçlarına gidip geldim. O yüzden Kayserispor'luyum.
-Peki 3 büyüklerden hiç sempati duyduğun oldu mu?
Sempati duyduğum derken, Avrupa Kupalarında oynarlarken herkes gibi ben de onları tutuyorum. Sempati olarak sadece bu oldu.
Kaynak:LigTV ( yukarıda linki verdim ) :) Mehmet'in ne dediği belli değil ki !
Aziz Yıldırım Konuştu!
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news...ildirim008.jpg
Olaylı transfer çalışması hakkında sessizlik bozuldu !.. "Mehmet Topuz Fenerbahçe" duyurusundan beri bu konuda hiçbir açıklamanın gelmediği Fenerbahçe'de sessizliği Başkan Aziz Yıldırım bozdu !.. Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre Aziz Yıldırım bu konuda son sözü Türkiye Futbol Federasyonu'nun söyleyeceğini belirterek, geri adım atmaya niyetlerinin olmadığını ortaya koydu !..
Kaynak: Lig TV
Fenerbahçe forması kutsaldır başkan Umarım böyle bir oyuncuyu takıma sokmazlar . Alırlarsa çok büyük tepki toplayacaklarına eminim . . .
Bak işte buradan bile Aziz Yıldırım'ın amacı belli oluyor.Ben alamadım Beşiktaş'ta almasın mantığıyla hareket ediyor.Amaç sadece ve sadece inat,zorluk çıkarmak...
Şunu bir kez daha söylüyorum.Mehmet Topuz "tamam kabul ediyorum ben Fenerde oynamayı" demediği sürece-ki demez,demeyecek- bonservisi falan alamaz F.Bahçe...
Yani Topuz sözünden dönmediği sürece Fb etkisiz eleman durumunda şuanda...
Mehmet Topuz ne dediğini bilmiyorum, yanar döner bir kişiliği var bu belli oldu. Beşiktaş ile anlaşmış bir şekilde, bence bunda kesinlikle Şampiyonlar Ligi faktörü var, kendisini çok üst düzey bir oyuncu olarak gördüğü için Beşiktaş sayesinde Avrupa arenasında prim yapıp oraya geçeceğini falan düşündü herhalde. (Tabii böyle bir şey asla olamaz, orası ayrı.) Beşiktaşlıyım, Beşiktaşlıyız açıklamaları da Taraftara oynamak için, klasik hareketler.
Fenerbahçe kulüp ile anlaşmış, bana göre en mantıklı işi yapmışlar. Öncelik bu olmalı, bir hataları yok.
Beşiktaş direk oyuncu ile anlaşma yoluna giderek hata yapmış, büyük ihtimal başları yanacak bu yüzden.
Mehmet Topuz ise şimdi muhtemelen başı ellerinin arasında düşünüp duruyor kara kara. Fener'e gitmem açıklamaları da palavra, göz boyayacak aklınca, verdiği sözü tutacak. Sen ortalığı karıştır, ondan sonra erkeklik yap. Biz de yedik. Bu oyuncu kime gider, ne yapar bilmem de, mümkünse benim takımımdan ve Milli Takımdan ebediyen uzak olsun. Hiç bir zaman sevmedim, oyun tarzını beğenmedim, artık kişiliği ile de bir bütün olduğunu gösterdi.
Mehmet Topuz, kendini dev aynasında görerek, kendisini bitirmiştir...
Sonra bana neden sürekli yazıyorsun diyorsunuz...
Tekrar söylüyorum,bunda anlaşılmayacak birşey yok.M.Topuz bu saatten sonra sadece ve sadece Beşiktaş'ta oynamak istiyor.Şuanda iki şey olur.Ya Mehmet Topuz Kayseri'ye geri döner,sezon sonu bedavaya gelir.Ya da Kayseri bedavaya kaptırmamak için Beşiktaş'a satmaya karar verir...
Bunu anlamak çok mu zor?
Gayet sakinin valla Eren...:D
Aragones'in kovulduğu açıklansa da keyfimiz tam rayına otursa. Bu İspanyollar acaba millet olarak bu kadar para düşkünü mü yoksa bu bizim pAragones mi böyle sadece ? Yani şöyle bir düşünüyorum 70 yaşına gelmişsin, şu güne kadar zaten kazanacağını kazanmışsındır, 7 sülalene yeter. Hatta karizman da çizilmesin diye lig devam ederken de kovulmadın. Daha ne diye para peşinde koşarsın ki ? Yani o yaştan sonra insan ne diye bu kadar sever parayı, hem de durumun o kadar iyiken.
Oyuncu istemediği halde Fenerbahçenin ısrarla transferi istemesi etik olmadığı gibi Fenerbahçe'nin büyüklüğüne yakışmıyor..
M..topuzun Beşiktaşlı olduğunuda sanmıyorum ayrıca bana göre talihsiz bi açıklama yaptı geri dönüşü olmadığı için Beşiktaşı istiyor..
Fenerbahçeli taraftarlar, iki gündür gündemi meşgul eden Mehmet Topuz transferini veto ettiler.
İnternette Fenerbahçeli taraftarların buluşma noktası olan ''www.antu.com'' adresli web sitesinde gerçekleştirilen Mehmet Topuzun transfer edilmesini istiyormusunuz?'' sorusunun yer aldığı ankette ''Hayır'' seçeneği yüzde 57.53 oy aldı.
"İstiyordum ancak yapmış olduğu açıklamalardan sonra kararsızım" seçeneğine yüzde 24.96 oy veren taraftarlar "Evet" seçeneğine de 17.49 oy verdiler.
Maraton
Poulsen alınabilirse son yılların en iyi transferlerinden biri olur. Tam manasıyla görev adamı ve rakibini alıntı bir tabirler futboldan soğutacak kadar yıpratan bir oyuncu. Hele ki İtalyan basınında geçtiği gibi 5 m € gibi rakamlara müthiş bir transfer olur ama sanmıyorum bu kadar ucuz olacağını. Tabi bir de oyuncuyu ikna etme kısmı var. Sonuçta bu sezon maalesef Şampiyonlar Ligi'nde yokuz ve Avrupa'dan kaliteli bir oyuncuyu getirirken ŞL önemli bir koz.
Diğer taraftan yazılanlara göre; Seedorf 33 yaşında olmasına rağmen çok iyi transfer olur. Avrupa'nın kariyeri en parlak oyuncularından bir tanesi. Nasıl ki top Carlos'a geldiğinde herkeste bir rahatlama oluyorsa ortasahada top Seedorf'a geldiğinde de aynı şey olacaktır fakat Milan gibi tecrübeli oyunculardan sonuna kadar faydalanan bir kulübün Seedorf'u bırakacağını sanmıyorum. Bıraksa dahi Seedorf'un Türkiye'ye geleceğini düşünmüyorum.
Diğer isim Rodriguez ise herhalde içlerinde transferinin gerçekleşmesi en zor olan. Hatta bana göre imkansıza yakın. Ama şu son birkaç yılı saymazsak Aziz Yıldırım Türkiye'ye havaalanına indiğinde dahi inanamayacağımız oyuncular getirmiş bir başkandır ve ne yapacağı belli olmaz.
Türkiye'den kesinlikle kaptırılmaması gereken bir oyuncu varsa o da Özer'dir. Aykut Kocaman O'na takım oyununu çok iyi aşıladı ve yeteneklerini bireysel olarak değil takıma yansıtabileceği bir şekle soktu. Aykut hocanın da Fenerbahçe'ye geleceğini varsayarsak Özer'in hocasının peşinden Fenerbahçe'ye gelmesi mümkündür. Ve çok başarılı olacağına inanıyorum.
Volkan Şen ve Sercan için Bursaspor kongresinin bitmesi bekleniyor ama Ertuğrul hoca da her fırsatta bu oyuncuları bırakmayacaklarını belirtiyor. Ertuğrul Sağlam'la istikrar peşinde olan Bursaspor'un da hocanın rızası olmadan futbolcuyu vermek isteyeceğini sanmıyorum. Nihayetinde Ertuğrul hocayı daha baştan soğutabilir önemli 2 oyuncusunun kendi rızası olmadan satılması.
Menajeri aracılığıyla kendisini CSKA'nın istediği haberlerini yayınlattığını düşündüğüm Deivid'in Fenerbahçe'ye bir katkısı olacağını sanmıyorum. Yabancı kontenjanından dolayı gönderilmelidir.
Uğur Boral her ne kadar istikrarsız olsa dahi, yedekte durup maçların durumuna göre oyuna girip, etkili olabilecek bir oyuncu. İlk 11 olmasa da takımda tutulmalı.
Selçuk bu seneki kötü Fenerbahçe'de bazı maçlarda sivrilse de kendini hiç geliştiremedi. Geldiğinde Selçuk ne ise şu anda da aynı Selçuk. Kaldı ki kadro olarak geriye gittiğimizin bir göstergesidir Selçuk. Şundan birkaç sezon öncesine kadar kulübede oturan Selçuk bu sezon ortasahanın vazgeçilmez adamı şeklinde oynadı. Bence gönderilmelidir, yerine kulübe için Anadolu'dan genç iş yapabilecek bir isim alınmalıdır.
Başlarda gönderilecekler listesinde çok sık ismi geçen Yasin'in kulüpte kalması gerektiğini düşünüyorum. Son haftalarda bulduğu şansları çok iyi değerlendirdi ve forma giydiği takdirde kendisini geliştirebileceğini gösterdi. Kesinlikle kalmalı.
Can ve Josico gönderilmelidir. Yanılmıyorsam Maldonado'nun da sözleşmesi sona erdi. Teşekkür edilerek yollar bu oyuncularla da ayrılmalıdır.
Yanlış bilmiyorsam Pazartesi günü transfer dönemi resmen açılıyor ve Başkan'dan önemli transferler bekliyorum. Bu sefer çok güveniyoruz.
Tespitlerine bende katılıyorum. Ali Bilgin, Can, Maldonado, Josico, Vederson, Selçuk, İlhan (kiralık), Deivid, Edu, Lugano (herhalde gidecek), eğer yerine Daum isim bulduysa Carlos gönderilmeli.
Burak'ı yazmadım, Daum ile bir şans yakalayabilir.
Selçuk hariç hepsine katılıyorum Muhammed. Selçuktan hala yararlanabiliriz, çalım atamadığını öğrendiğinde bize olan yararı artacaktır :D
Gitmesi gereken kişi Deniz bence. Miladını oldurdu artık, Selçuk rotasyonda ihtimacımızın olabileceği bir oyuncu. Konuşulanlara göre elimizde sadece Emre kalacağına göre Selçuğuda elimizde tutmalıyız, Selçuktan daha kalitesini almak pek ucuza mal olmaz düşüncesindeyim.
Bence herkes kalsın Selçuk gitsin..
acaba türkiyede futbolun en önemli konusu milleti birbirine düşüren bu Mehmet Topuzneden milli takımda yok..bu kadar iyi oyuncu ama ne hikmetse milli takımda yok..
sebebini bilenler mehmet topuzunda karakterini öğrenir.....
Açıkcası Başkana çok kızgınım çok..
ya zamanında al...
yada bırak nere gidiyorsa gitsin..
bu saatten sonra topuz asla fenerbahçe taraftarının gönlüne giremez zaten..
bu arada bazı beşiktaşlı arkadaşların...
amanda oyuncuyu zorlamamalı oyuncu hangi takımı isterse ona saygı duyulmalı diyor...zaten beşiktaş çok saygılı davranır transferde hep...
mesela Mondragonnun bonserviisi mezuunda....
mesela ilhan mansızın galatasaraydan kaçırılmasında...
velhasıl ne beşiktaş ne bizim fenerbahçe nede başka bir takımımız daha hala düzgün karakterli bir transfer poitikasıını böyle bir kültürü yerleştıremediler...
tabi silah zoruyla oyuncuların kaçırıldığı günleride gördü bu türk futbol tarihi...
Transfer Dönemi 8 Haziranda başlıyor. O Tarihten önce Fenerbahçemizin transferleri :D
Özer Hurmacı
İsmail Köybaşı
Ediz Bahtiyaroğlu
Bekir İrtegün
Sezer Öztürk
Nizamettin Çalışkan
İbrahim Dağaşan
Sezer Badur
Volkan Şen
Sercan Yıldırım
Nihat Kahveci
Hamit Altıntop
Halil Altıntop
Mevlüt Erdinç
Mehmet Ekici
Deniz Yılmaz
Gökdeniz Karadeniz
Mehmet Topuz
Eren Güngör
Çağlar Birinci
Sinan Bolat
Ufuk Ceylan
Fabio Bilica
Christian Poulsen
Clarence Seedorf
Ronaldinho Gaucho
Samuel Eto´o
Thierry Henry
David Trezeguet
Alou Diarra
Ruud Van Nistelrooy
Juninho Pernambucano
Florent Malouda
Sydney Govou
Julio Baptista
Maxi Rodriguez
Ibson
Stephen Appiah
Tim Wiese
Miroslav Klose
Tranquillo Barnetta
Gromel
Andriy Shevchenko
Thiago Mendes
Tomas Rosicky
Claudio Pizzarro
Patrick Vieira
Grafite
İvan Cordoba
Naldo
Luciano Spaletti
Lucescu
Daum
Ersun Yanal
Aykut Kocaman
Scolari
Ancelotti
Maşallah baya hareketli geçiyor :D
Yarın ki haberi söyliyeyim ,
İbrahimovic'ten Rötar
İsveçli yıldız Fenerbahçe'ye gitmek istedigi açıkladı vsvsvsvs gibi gazetesi satsın amaclı haberleri görebiliriz bu aralar aynı şekilde Gs ve Bjk içinde geçerli :D
Corriere Dello Sport veya Tuttosport, Fenerbahçe'nin Poulsen için 8 milyon euro teklif ettiğini yazmış sanırım. Bu konuda Özgür'ün yorumunu bekliyorum.
Abiler QTM'ye bakacak olsak, robert pires şu an uçakta GSye geliyor. :D