Engin'in olayı daha farklı bence. Kendisi 1 sene sakat yattı yarım sene falan yarım yamalak katkı verdi. Kendisine o kadar şans verilmişken ilk fırsatta çekip gitmesi sıkıntı.
Printable View
Benim düşüncem verdiği yarım yamalak katkı nedeniyle takımdan gitmesi konusunda zorluk çıkarılmadığı yönünde, bilmiyorum siz ne düşünürsünüz ama bana mantıklı geldi. Türk rotasyonumuz da gelişmeye ve büyümeye devam ediyor, Engin'in eksikliğini hissetmeyeceğimizi düşünüyordum.
Bunun yanında, değinmek istediğim bir diğer nokta, ilk fırsatta gitmesinin çok hoş bir şey olduğunu söylemiyorum, fakat Galatasaray'a gitmesi durumu daha kötü, daha etik dışı bir konuma sokmuyor bence.
Bugün çok mu etik kelimesi kullanıldı bu konuda ne :)
Burda çok güzel özetlenmiş durum;
http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=29844510
Doğruysa bu yazılanlar, oyuncunun niyeti bizde oynamak olsa böyle bir olayın olmayacağı aşikar. Kimseye suç bulmayın, önce kendi yükümlülüğünü yerine getireceksin, sonra başkasını eleştireceksin. Ribery vol.2 camiamıza hayırlı olsun.
Ergin Ataman : Menajerlerin ve başka kulüplerin bu şekilde İlkan’ın kafasını karıştırması, Türk basketbolu ile milli takım için çok ciddi bir sabotajdır. İlkan’ın ve milli takımın durumunu düşünerek, hiçbir şekilde milli maçlar bitmeden İlkan’la görüşmeyi düşünmüyorum. Maçlar sona erdikten sonra, İlkan zaten bizim oyuncumuzdur, oturur ve Galatasaray’daki durumunu konuşuruz
Artık üzerine konuşmanın bir anlamı yok;
Oğuz YENİHAYAT - Fenerbahçe Ülker'in Galatasaray Medical Park'tan kadrosuna kattığı İlkan Karaman, NTVSpor.net'e özel açıklamalarda bulundu.
Sarı-Lacivertli takımın milli basketbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını duyurmasının ardından basketbol gündemi sarsılmış ve gözler İlkan Karaman'a çevrilmişti.
Gündemdeki isim İlkan Karaman, transferi hakkında net konuşurken, "Fenerbahçe'de oynamak istiyordum, Sarı-Lacivertli kulübe imza attığım için mutluyum" ifadelerini kullandı.
En başından beri Fenerbahçe'de oynamak istediğini dile getiren İlkan, "Uzun süredir Fenerbahçe'den Semih Özsoy ile görüşüyordum, benimle devamlı ilgilendi. Sürekli kendisiyle konuşuyorduk, bir derdim olduğunda da benimle ilgilendi, oturduk, dertlerimi paylaştı, yardımcı oldu. Başkan Aziz Yıldırım da benimle ilgileniyordu, ben zaten orada olmak ve oynamak istiyordum. Fenerbahçe'ye imza attığım için çok mutluyum. En başından beri Fenerbahçe'de oynamak istiyordum, gerçekten çok istiyordum" diye konuştu.
reklam
Uzun süredir milli takım kampında olan İlkan Karaman, bu sürecin önemli maçlar öncesinde kendisinde konsantrasyon eksikliğine yol açtı mı sorusuna ise, "Milli takım açısından ve benim açımdan bir sıkıntı yok. Uzun süredir milli takım kampındayım ve buraya konsantre olmuş durumdayım, kafam burada ve karışık değil. Medyada çıkan haberlere bakmıyorum, takip etmiyorum. Milli takıma ve önümüzdeki maçlara bakıyorum" dedi.
Galatasaray ile bugüne dek kimseyle konuşmadığını söyleyen milli oyuncu, Sarı-Kırmızılı kulüpten aldığı ücretin geri verilmesiyle ilgili olarak da "O konulara ben karışmıyorum, ilgilenmiyorum. Menajerim bakıyor" dedi.
bu ilkan fazla heyecanlı bi şekilde galatasaraya dönerse söylediklerinin sonuçlarını düşünüyo mu acaba ,bu arada Macvan dan çok ümitliyim hucum anlamında bize çok şey katacak :) bide pero antic i alsak valla 3 lük şov yaparız
Olaylar bizim lehimize döndü.Kulüpte elinde sağlam belgeler olmasa bizim oyuncumuz demezdi.Ergin hocada aynı şekilde.
Bora Hun Paçun Karşıyaka'ya gidiyormuş.Arkada pis işlerin döndüğü belli.Dilerim bu işleri çevirenler hak ettiği cezayı alır.
İlkan Karaman Olayı Detayları
1- KSK, normal bir şekilde İlkan Karaman'ın bonservisini Galatasaray'a sezon sonunda göndermiştir.
2- Yaklaşık 15 gün önce FB yöneticisi Semih Özsoy, İlkan Karaman’a menejeri olan BEO Basket'in fikirleriyle haber gönderiyor. "Galatasaray'da önünde 2 oyuncu var, bize gelirsen seni oynatacağız. Ayrıca Galatasaray'dan aldığı paradan fazlasını vereceğiz, eğer sen tamam dersen seni transfer etmenin de bir yolunu bulduk." diyor. İlkan Karaman da bunun üzerine bu teklife evet diyor.
3- KSK'yle çok iyi ilişkileri olan BEO Basket, KSK'den İlkan Karaman'ın sözleşmesini feshettik diye TBF'ye yazı yollamasını istiyor. Normalde yapılan anlaşmaya göre KSK'nin böyle bir fesih yapmasına gerek yok, fakat KSK bir şekilde bu fesih için ikna ediliyor. Bu fesihle beraber TBF nezdinde İlkan Karaman boşa düşmüş gözüküyor ve Fenerbahçe'ye imza atıyor. Fakat unutulan bir nokta var ki, bu fesihden önce KSK, İlkan Karaman'ın bonservisini Galatasaray'a iade ediyor, yani fesih işlemini yalanlayan bir hareket yapıyor.
4- Galatasaray, bu oyuncuyla ilgili Tofaş'a ödediği bonservis bedelini, KSK ile yapmış olduğu anlaşmaları, oyuncuya yatırdığı paraları ve KSK'nin iade etmiş olduğu bonservisi ekleyerek dosyayı TBF'ye sunuyor.
5- TBF bunun üzerine Fenerbahçe'nin yapmış olduğu transfer bildirimini askıya alıyor ve onay vermiyor. Muhtemelen de ilk fırsatta bu dosya, disiplin kuruluna sevk edilecek. Zira hatalı bir kararda Galatasaray yüklü miktarda tazminat kazanabilir. Bu nedenle TBF bu transferi en üst kurula onaylatmaya çalışacak.
6- Galatasaray, eğer TBF bonservisi Fener'e verirse elindeki dosyalar ile FIBA'ya başvuracak. Ayrıca Galatasaray'ın avukatlarının FIBA ile yapmış olduğu ön görüşmelerde, Galatasaray'ın haklı olduğu yönünde bir görüş alınmış durumda. Eğer durum FIBA'lık olursa Fenerbahçe, İlkan ve BEO Basket cezai yaptırımla karşı karşıya kalacaklar. TBF de büyük ve yanlı bir hataya imza atmış olacak.
7- İlkan Karaman'ın Galatasaray forması giymesi kulüp tarafından mümkün değil artık. Bu transfer Galatasaray'ın büyük tazminat kazanmasıyla muhtemelen sonuçlanacak. Ancak Fener bu tazminatları ödemek istemezse İlkan Karaman Galatasaray'a büyük bir maddi ceza ve yaptırım ile dönmek zorunda kalacak.
Bir sezonda 2 oyuncu kiralama hakkınız varken transfer yapabilmek adına oyuncuyu bonservisi ile yolluyorsunuz ama aslında kiralık bir anlaşma bu. Çünkü karşılıklı özel bir anlaşma yapılmış. Bu kafadan ahlaki bir hareket değil ama zaten bu beni ilgilendirmiyor.
Benim bildiğim federasyonlar özel anlaşmaları dikkate almadan harekete geçiyor. Yani İlkan Fenerbahçe Ülker'in oyuncusudur. Bunun karşılığında da tazminat ödeneceğini sanmıyorum.
Ama belki Galatasaray transfer usülsüzlüğü yüzünden ceza alabilir.
http://www.basketdergisi.com/ozel-an...n-zirvesi.html
şunu da verelim ki yukarıda söylediklerimizin doğru olduğu belgelensin.
Ya İlkan yalan söylüyor, ya da Fenerbahçe yöneticisi. Birisi diyor ki menajerler aracılığıyla bize önerildi, diğeri diyor ki benimle ilgilendiler başından beri. Veya üçüncü ihtimal var, menajer sağlam iş çeviriyor.
Biz İlkan'ı silah zoruyla almadık, imza attığına göre yükümlülüğünü yerine getirmek zorunda. İş baya bi karışık gözükse bile aslında net, Galatasaray'ın ihmali var. Bu saatten sonra İlkan her türlü Fenerbahçe'de oynar. Sonuçta Galatasaray'ın kendisini istemeyen, bunu dile getiren veya başka kulüp adını telaffuz eden oyuncuları oynatmak gibi bir alışkanlığı yok.
Bu transferin Domercant transferinden farkı var, orada menajer eurolig şartını göz ardı ediyordu, ama sonuçta oyuncunun oynamak istediği takımda oynamasına karar verildi. Yine öyle olacaktır, doğrusu da budur.
İlkan boşa çıkıyorsa TBF'ye göre, tek mesele kalıyor yapılan 5 yıllık özel denilen sözleşmeden doğan yükümlülük var mı ? Onun dışında kalkıp bize transferde usülsüzlük falan diye ceza geleceğini hiç mi hiç sanmıyorum. Bir de lisans mevzusu var, biz lisans çıkarmadık diye oyuncu boşta oluyorsa, burda kuralda saçmalık var demektir. Oyuncuya takıma katarsın ama lisans çıkarıp çıkarmamak seni bağlayan bir şeydir. Parayı veren kulüp, ister oynatır ister oynatmaz.
Aslında bu konuda daha yazmayacaktım ama gündüz yine muhabbet dönmüş, bir an önce kapansa da bu konu herkes yoluna baksa.
Ee ne demişler "Karaman'ın koyunu sonra çıkar oyunu" :D
Yüklü tazminattan bahsediliyor ama basketbolda dönen paraları düşünürsek, İlkan için çıkabilecek en yüklü tazminat 400-500 bin civarı olur ki Galatasaray etikten bahsederken, kurallara aykırı transferlerle bu şekilde garip işlere kalkışması da tartışılsın. Kurallara uygun olsa, zaten böyle durumlar ortaya çıkmaz.
Sanmıyorum herhangi bir tazminat durumu oluşsun ama olur da oluşursa, Tofaş'a ödenen bedel ve oyuncuya Galatasaray'ın ödediği bedel karşılanır ve iş kapanır. Sonuçta oyuncu, oynamak istediği kulüpte oynar, Howkins gibi Domercant gibi.
Buyrun. Çok mu çok abarttık :n:
Yok artık...
Ne oluyu yav bide Spanoulis,Diamantidis,Navarro bu üçlüden birini alsınlar fener forması alırım :n:
Kural kadrondan 2 oyuncuyu kiralayabilirsin diyor, sen 3. bir oyuncu için böyle değişik yollar deniyorsun, bunu denerken de başına gelebileceklere hazırlıklı olman gerekir.
Eğer Galatasaray'ın oyuncusuysa, 3 oyuncu kiraladığı için kurallara aykırı bir durum olur, yok Galatasaray kurallara uymak için kendi oyuncusu olmadığını söyleyerek, böyle garip şekilde yolluyorsa, Galatasaray ile bağı yoktur, transferde de sorun çıkmaz.
Peki bizimkiler ihmali yapmasalar ve İlkan'ın lisansını çıkarmış olsalardı o zaman ne olacaktı ? İlkan'ın kiralanması yada Karşıyaka'ya geri alınmak üzere verilmesi olayı geçen sene herkesin gözünün önünde olmuş bir olay, aykırı bir durum olsa Cemal Nalga olayı gibi bu işin takipçisiyiz diyenler çok olurdu eminim.
Ortada en başta Galatasaray'ın ihmali, unutkanlığı, iş bilmezliği var ve gerekenler cezasını çekmeli. Sonrasında Eurolig faktörü ile Fenerbahçe'ye gitmek isteyen İlkan, oyuncu verilerek devreye sokulan Karşıyaka, uyanık menajerler ve ihtiyacı olduğu pozisyona oyuncu ararken birden ayağına gelen Fenerbahçe takımı ve yöneticileri var.
Bence suç tamamen bizde, kimseyi suçlamaya gerek yok. İlkan artık Fenerbahçe'nin oyuncusudur, öyle ya da böyle, artık merak edilen tek şey var biz İlkan'dan maddi anlamda bir şeyler alabilecek miyiz alamayacak mıyız onun dışında konu kapandı diye düşünüyorum.
Ben de baştan beri öyle düşünüyorum, herhangi bir yaptırım beklemiyorum ama olur da bir yaptırım uygulanacaksa da, bu Galatasaray'ın Tofaş'a verdiği ücret ve İlkan'a verdiği ücretin toplamı kadar olur.
Basketbolda yıldız dediğimiz isimlerin transferlerinde dönen ücretler ortadayken bu miktar da 500 bini bile bulmaz diye düşünüyorum, bunu da TBF değil, muhtemelen özel anlaşma gereği mahkemeye gidilirse orası belirler.
Çünkü federasyonun kurallarına baktığımızda usulsüzlük doğuracak bir durum yok, İlkan'ın sözleşmesi fesih edilerek Karşıyaka'ya gitmesi sağlanıyor çünkü.
Yok imzaladıkları sözleşmede, fesih edilse de bizim oyuncumuz olmaya devam eder gibi bir madde varsa zaten direk kurallara aykırı bir sözleşme olduğundan kabul edilmesi mümkün olmadığı gibi cezai yaptırımlar da uygulanabilir.
Fenerbahçe Ülker'in İlkan için yaptığı başvuruda TBF İlkan'ın sözleşmesini tescil etti..
İlkan'ın sözleşmesinda NBA çıkış maddesi varmış.
http://www.bballheadlines.com/cms/wp...an_comic02.jpg
http://www.bballheadlines.com/the-il...ase-a-cartoon/
@Drmhs: Evet, hazırsanız İlkan olayında dun akşam ve bu sabah yaşanan bu gelişmeyi ilk benden dinleyin.. Yorumsuz anlatacağım, yorum sizin...
@Drmhs: 1) Tüm basketbol kamuoyu İlkan hakkındaki kararın dun akşam F.Bahçe lehine sonuçlanacağını bekliyordu. Ben de sizinle paylaşmıştım zaten
@Drmhs: 2) TBF dün akşam toplandı ve İlkan'ın sözleşmesini F.Bahçe lehine onaylama kararını aldı ve açıklama için hazırlıklar yapılmaya başlandı
@Drmhs: 3)tam bu sırada G.Saray tarafından bir tlf geldi."Açıklamayı yapmayın, elimizde İlkan'ın bizim oyumcumuz olduğunu kanıtlayalan belge var"
@Drmhs: 4)Bu belgeyi bu sabah TBF ye bildireceklerini soylemlerine üzerine TBF dün açıklama yapmayarak bu sabahi bekledi ve belge ellerine ulaştı..
@Drmhs: 5)TBF yetkileleri belgeyi okumuşlar merakla.O belge İlkan'ın,E.Ataman ile çalışacak olmaktan dolayi mutluluğunu belirten bir roportaj çıkmış
@Drmhs: 6) G.Saray yönetimi bakın oyuncu Ataman'la çalışmak istiyorum diyor, bu bizim oyuncumuz olduğunu kanıtlar diye de yorum düşmüşler sonuna..
@Drmhs: 6) G.Saray yönetimi bakın oyuncu Ataman'la çalışmak istiyorum diyor, bu bizim oyuncumuz olduğunu kanıtlar diye de yorum düşmüşler sonuna..
@Drmhs: Basketbol konusunda kaynaklarım sağlamdır bilirsiniz.. Anlatan güvenilir bir kaynak ve kahkalar içinde anlattı. Ben yorum yapmıyorum.. :)
eğer doğruysa galatasaray böyle belgelerle savunuyorsa daha çok oyuncu kaybeder.
Galatasaray Medical Park'ın 2 sezon önce 5 yıllık özel sözleşme imzalattığı 22 yaşındaki İlkan Karaman'ın Fenerbahçe Ülker'le anlaşması iki büyük kulübü karşı karşıya getirmişti.
Konuyla ilgili Türkiye Basketbol Federasyonu son kararını verdi. Fenerbahçe ile Galatasaray'ın arasını açan İlkan Karaman konusunda gelişmeler Sarı-Lacivertli ekipten yana oldu.
Türkiye Basketbol Federasyonu, İlkan Karaman'ın Fenerbahçe Ülker ile imzaladığı sözleşmeyi onayladı.
HAYALİ F.BAHÇE'YDİ
Fenerbahçe'nin 3 yıllığına renklerine bağladığı Milli basketbolcu İlkan Karaman, transferi sonrasında ilk açıklamasını yapmıştı. Tek isteğinin Fenerbahçe Ülker'de oynamak olduğunu belirten Milli basketbolcu, hayalinin gerçekleşmesinden dolayı çok mutlu olduğunu dile getirmişti.
TBF'DEN YAPILAN AÇIKLAMA
"Sporcu İlkan Karaman hakkında Federasyonumuza ibraz edilen evraklar ve sporcunun durumu mevzuat çerçevesinde değerlendirilmiş olup, ilgili birimlerce incelenmesi sonrası; sporcunun Fenerbahçe Spor Kulübü ile imzalamış olduğu TBF Tek Tip Sözleşmesi'nin tesciline karar verilmiştir.
Fenerbahçe, Galatasaray ve Karşıyaka Kulüplerinin dâhil olduğu ve kamuoyuna yansıyan transfer işlemleri konusunda TBF konunun daha iyi anlaşılabilmesi amacı ile aşağıdaki açıklamaların yapılmasını gerekli ve yararlı görmüştür.
-Sözleşmeli Sporcular Lisans, Tescil ve Transfer Yönetmeliği çerçevesinde Karşıyaka Kulübü 24.08.2011 tarihinde sporcu İlkan Karaman ile TBF kurallarına uygun iki yıllık "Tip Sözleşme" yapmış ve tescil ettirmiştir.
-Karşıyaka Kulübü 12.07.2012 tarihinde bahse konu sözleşme şartlarında yazan hususları değerlendirerek ve yönetmeliklerde öngörüldüğü şekilde sporcunun bonservisini imzalamak sureti ile sözleşmeyi sonlandırmıştır. Durum, KSK tarafından TBF'ye de bildirilmiştir.
-Bu şekilde serbest kalan sporcuların, oyunculuk yapabilmeleri için, Sözleşmeli Sporcular Lisans, Tescil ve Transfer Yönetmeliği'ne uygun olarak herhangi bir kulüp ile TBF resmi 'Tip Sözleşmesi'ni imzalaması ve Federasyona tescil ettirilmesi gerekmektedir.
-Serbest kalan sporcu İlkan Karaman, bu şekilde mevzuata uygun Tip Sözleşmeyi, Fenerbahçe Kulübü ile 16.08.2012 tarihinde imzalayarak, Federasyona 17.08.2012 tarihinde ibraz etmiş ve anılan sözleşme yapılan incelemeler sonucunda bugün tescil edilmiştir.
Bilindiği üzere; Mevzuat ve Tahkim Kararları gereğince, Federasyon tarafından tescil edilmeyen ve tarafların kendi aralarında 'özel' olarak imzaladıkları, 'Özel sözleşme, özel fesihname ya da özel nitelikteki her türlü evrak', Federasyon tarafından hukuken dikkate alınmamaktadır. Bugüne kadar bu yönde pek çok uygulama TBF tarafından yapılmıştır. İlgili taraflardan GS Kulübü de buna örnek bir durumu yaşamıştır.
Diğer taraftan T.C. Anayasası'nın, Sporun Geliştirilmesi ve Tahkim başlıklı 59. maddesinin 29.03.2011 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren 'Ek Fıkrası' çerçevesinde, taraflar arasında ortaya çıkacak 'Özel Sözleşmelere' dayalı maddi ihtilaflarda, Federasyonlar ancak tarafların tamamının yetki vermesi halinde konuyu inceleyerek karara bağlayabilmekte, bunun dışındaki parasal ihtilaflar, özel sözleşmeye aykırılık, özel sözleşmelerdeki taahhütleri ihlal vb. konularda 'Adli Yargı Mercileri' yetkili bulunmaktadırlar.
Kamuoyunun bilgisine saygı ile sunulur.
Türkiye Basketbol Federasyonu"http://spor.internethaber.com/spor/basketbol/fbahce-gsarayin-elinden-kapti-135045.html
Ortada çok büyük ihmal var bizim yönetimimizden.Murat özyer ve diğer yöneticiler biran önce kıvırmak yerine açıklama yapmalılar.
Karikatür iyiymiş. :D
Duyumcular yerine İlkan Karaman konusunda resmi sitemizin daha güvenilir olduğunu düşünüyorum :)
TBL'de transfer büyük oranda bitti sanırım, ne güzel çok hareketli günler yaşıyorduk McCalebb'ler, Gordon'lar, Domercant'ler falan :D
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...53797191_n.jpg
Vladimir Dasic Beşiktaş’ta
Erkek Basketbol Takımımız, Karadağlı yıldız oyuncu Vladimir Dasic’i kadrosuna kattı.
Erkek Basketbol Takımımız, 24 yaşında ve 2.08 boyunca olan Karadağlı başarılı oyuncu Vladimir Dasic ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
Budućnost Podgorica, Real Madrid, Gran Canaria takımlarının formalarını giyen Dasic geçtiğimiz sezon ise Lottomatica Roma takımında oynadı. Karadağ milli takımıyla, Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde mücadele eden Vladimir Dasic, 12.3 sayı, 5.1 ribaunt, 2.3 asist ve 1.7 top çalmayla oynuyor.
Transfer iyi, güzel de; bir de 1 yıllık anlaşılmasa... Sezon sonu gelince sıkıntı yaşıyoruz işte, bu tek senelik sözleşmelerden.
Aynen iyi oynarsa seneye gider
Erman Kunter; Oyuncu potansiyeL bir oyuncu ve çok fazLa taLibi oLan bir oyuncu oLduğu için 2 yıLLık anLaşma yapamadık. MiLLi takımda da şu anda çok formda ve bir çok önemLi kuLüp kendisine tekLif yaptı dedi. Ama bize önceden vermiş oLduğu bir söz oLduğundan doLayı bize oLan sözünü tutup 1 yıLLık ta oLsa bize katıLmayı kabuL etti dedi. BeLki sezon ortasında gidişata göre 1 yıL daha uzatabiLecekLeri beLirtti.
Potansiyeli olan adamlarla 1 yıllık kontrat yapmayın artık. Hayırlı olsun.
Randal Falker Beşiktaş’ta
http://www.bjk.com.tr/media/photos/1...1108815673.jpg
27.09.2012
http://www.bjk.com.tr/media/photos/1...1625949081.jpg
Erkek Basketbol Takımımız, Amerikalı oyuncu Randal Falker’i kadrosuna kattı.
Erkek Basketbol Takımımız, 27 yaşında 2.01 boyunda ve 115 kilo olan başarılı pivot Randal Falker ile anlaşmaya vardı.
Daha önce 4 sene Fransa’nın Cholet Basket takımında forma giyen deneyimli oyuncu, bu sabah Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi’nde sağlık kontrolünden geçti. Bir dizi testten geçirilen oyuncumuzda herhangi bir sağlık sorununa rastlanmadığı bildirildi.
Yeni transferimiz Randal Falker, internet sitemize açıklamalarda bulundu:
“Dün İstanbul'a geldim. Daha henüz tam anlamıyla gezme fırsatım olmadı. Ama gördüğüm kadarıyla çok büyük şehir. İlk tanıştığım trafik oldu. Kendisi kadar trafiği de büyük bir şehir İstanbul.”
‘Başarılı Olmaya Geldim’
“Ben başarılı olmak için basketbol oynuyorum. Basketbol benim için çok şey ifade ediyor. Buraya da başarılı olmak için geldim. Elimden ne geliyorsa sahada takımımın başarısı için ortaya koyacağım.”
‘Erman Kunter Başarılı Bir Antrenör’
“Erman Kunter'le daha önce de çalıştım. Bana göre çok başarılı ve iyi bir antrenör. Kendisi oyuncularına karşı çok sıcak kanlı ve iyi niyetli, bu da onun başarısının parçalarından biri. Onunla çalışmak bana mutluluk veriyor.”
‘Takım iyi oyunculardan kurulu’
“Dün takımımın hazırlık maçını izleme şansım oldu. Gördüğüm kadarıyla iyi bir kadroya sahibiz. Güçlü oyuncularımız var. Ben de onlara katkı sağlayacağım.”
http://www.bjk.com.tr/tr/haber/53309/
Falker'ı tanımıyorum ama Euroleague'de kısa boylu pivot sıkıntı yaratabilir.
Atletik bir yapıya sahip değilse, bence de boyu dezavantaj sağlar birçok maçta. Umarım faydalı olur. Hayırlı olsun.
Cholet den geldiyse sıkıntı yok hoca tanıdıgı oyuncuyu almış :)
Bence hala yabancı bir skorer ihtiyacı var takımın.