Ronaldinho krizi eto'o nun sakatlığı takımı etkliyemeyişi harika oldu ... Messi bu sene avrupada kişisel bütün ödülleri toplayacak bence
Printable View
Ronaldinho krizi eto'o nun sakatlığı takımı etkliyemeyişi harika oldu ... Messi bu sene avrupada kişisel bütün ödülleri toplayacak bence
Barcelona çok iyi oynuyor bu aralar..
Recreativo Huelva vs. Valencia
Bu haftaki macımız huelva ile TSİ 23:00'de. NTV yayınlamıyor yine ama kabloludaki Azerbaycan televizyonu AZTVnin programında saat 24:00de İspanya Ligi macı gözüküyor. Sanırım Valencia macı olacak izlemek isteyenlere duyurulur.
Atletico'muz yine kazandı 2-0 goller Raul Garcia ve Kun Agüero'dan :)
gerçekten çok güzel goller attık bu maçtada.barcelona maçı öncesi bizim için çok iyi oldu.aldığım bilgiye göre agüero her maçta çok üst düzey futbol oynuyor.raul garcia gibi bir görev adamıda giydiği formanın hakkını veriyor.
Agüero yu zincirle kulüp binasına bağlasınlar sezon sonu:D
Valencia Maci 1-0 kazanmistir. Golüde 6.dakikada David Villa atmistir.
Henry hat-trick yapmış...kendine gelmeye başladı..
Barca nın ne RonaLdinho ya ne de Eto`o ya ihtiyacı yok.Messi,Henry ve Deco zaten inanıLmaz şeyLer yapıyorLar.
Messi harika oynuyor ve Henry' de forma girmeye başladı.
Barcelona'nın ortasında zaten çok şişme var bunlar büyük rakamlara satılıp yerlerine defansa kaliteli takviyeler yapılırsa Barcelona'yı Avrupa'da kimse durduramaz.
Bir Chelsea' li olarak bunları söylemek çok zor ama... Gerçekler acı malesef
İspanya'nın Real Madrid Kulübü, oyunculara, örnek futbolcu el kitabı dağıttı.
''İyi Madridli'' adlı kitapta, Real Madrid Kulübü Başkanı Ramon Calderon tarafından, kulübün tarihçesi, üyeleri, başarıları, önemli kişileri anlatılırken, futbolculara da 10 maddelik örnek futbolcu olma yolları belirtildi.
Kitapçığa göre Real Madridli futbolculara örnek futbolcu olmaları için takım arkadaşları ile ilişkilerde saha içinde ve dışında dayanışma ve yardımlaşma içinde olmaları, yöneticilerle ilişkilerde de saygılı ve yönetim kurulunun aldığı kararlara anlayışlı olmaları tavsiye edildi.
Real Madrid kulübü futbolcularından ayrıca topluma iyi bir imaj vermelerini, kulüp üyelerine ve taraftarlara saygılı olmalarını, takımın ortamını ve huzurunu bozacak açıklamalardan kaçınmalarını, tüm sahalarda rakip takımlara örnek bir profesyonellik göstermelerini, saha içinde sakatlığa yol açacak hareketlerden kaçınmalarını, antremanlara ve takımın çağırıldığı randevulara zamanında gelmelerini, yiyeceklerine dikkat edip, dinlenmelerini ve sağlıklarını riske atmamalarını, kulübün ticari promosyon faaliyetlerine katılıp işbirliği göstermelerini, maç veantreman sonralarında basına demeç vermeleri gereken yerlerde hazır bulunmalarını istedi.
Bu arada Real Madrid'in Hollandalı yıldız oyuncusu Ruud Van Nistelrooy, kulübün verdiği kitapçığı ve örnek futbolcu maddelerini ''çok iyi'' olarak yorumlayıp, ''Büyük kulüpler için değerler önemlidir'' açıklamasında bulundu.
Real'de askeriye'ye dönmüş.:)
ne gerek varki..herkesin bir karakteri var..bunu kitaplarla hele ki bu yaştan sonra değiştiremezsin..
25 30 yaşındaki adamlara eğitim vermek mantıksız :) alttan yetişen oyucular için olabilirdi
Düşünceleri oldukça güzel..
Biraz komik duruma düşmüş oyuncular.Artık ne yapmaları gerektiğini biliyorlar.Ana sınıfı değil bura yahu !
özünde mantıklı bir düşünce ama gereksiz bence.. castilla takımıına falan yapılabilir bu ...
Zaten oyuncu o özeLLikLere sahip değiLse Madride geLemez yada kaLıcı oLamaz gereksiz oLmuş bence..
o da doğru..
ben olsam o paraya bile vermem o adamı bu arada ben de bi atletico taraftarıyım ama ilk defa gördm burayı güzel olmş.. ellerinize sağlık
aramıza hoşgeldin anıl bu sıcak ortamda aile ortamını yaşayabilirsin.mesajlarını esirgeme bizlerden:icon_cool:
la liganın gol kralı agüeronun dün osasunaya attığı gol.
http://www.megavideo.com/?v=DLULMR80
yok böyle bir top sürme yeteneği.izleyin mutlaka,özellikle seçtim.:)
Agüero mükemmel bir gol atmış atletico da kalması dileğiyle:D
Atletico'yu çok severim sempatim vardır onlara İspanya'da halkın takımı Atletico'dur
dönemde takımda ayrılacağı yönünde sıkça haberler çıkan Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Ronaldinho, İspanyol basınına yaptığı açıklamada, takımdan ayrılmayacağını söyledi.
İspanya'da yayın yapan El Mundo Gazetesi'ne konuşan Barcelona'nın tartışılan yıldızı Ronaldino, takımdan ayrılacağı yönündeki iddialara son noktayı koydu. Son dönemde sakatlığı nedeniyle yeşil sahalardan uzak kalan ancak İspanyol basınında gece hayatı olduğu gerekçesiyle kadroya alınmadığı iddia edilen Ronaldinho, Chelsea ya da Milan kulüplerinden birisine transfer olacağı şeklindeki haberlerle ilgili olarak, "Ne Chelsea ne de Milan. Ben Barcelona'da kalmak istiyorum. Bu benim arzum. Bu, Ronaldinho'nun arzusu" dedi.
Ronaldinho, İspanyol basınında özel hayatıyla ilgili olarak çıkan haberlere ise sahada cevap vereceğini vurgulayarak, "Haberler beni üzdü çünkü ben beş sezonluğuna buraya geldim. Ben geldiğimden beri hep aynıyım ama son dönemde benzer davranışlar bana karşı yapılmaya başlandı. Bunlar beni çok üzdü ancak hayat her zaman mükemmel değil. Benimle ilgili yapılan eleştirilere sahada cevap vereceğim" diye konuştu.
Sakatlığı nedeniyle Barcelona'nın son 3 maçında forma giyemeyen Ronaldinho, Katalan ekibinin Şampiyonlar Ligi'nde Alman ekibi Stuttgart'la yapacağı maçın ise kadrosuna alındı.
01.10.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : İHA
Barcelonada kalmak istiyorsa hareketlerine dikkat etmeli kendine bir an önce çeki düzen vermeli Barca ona muhtaç olmadığını çok güzel gösteriyor
Artık Barça'nın Ronaldinho'ya ihtiyacı yok kanımca. Onu iyi bir fiyata satmak en mantıklı hareket olur.
Barça olsun Chelsea olsun yada Milan farketmez bence.Ronaldinho 1 numara kendisi için en iyisini yapacağına şüphem yok.
Artık hiç iyi oynayamıyor. Bitmiş eski bir pil gibi. Kendisine çeki düzen versin,baksın. Yoksa onun için çok kötü olacak.
Futbolda hiç bir takım yada Klüb açık açık ben oraya gitcem böyle yapcam demez.. O yüzden Ronaldinho nun açıklaması doğal... Son yaşanan gelişmelerden sonra ayrılcak gibime geliyor Chelsea gidebilir ayrılırsa...
İspanya Milli Takımı'nın ve Real Madrid'in kalecisi İker Casillas, hayatını kazandığı ellerini yıllık 7.5 milyon Avro'ya sigortalattı.
http://www.sporx.com/images/1/42/8725_B_Casillas007.jpg
Mariah Carey, Jennifer Lopez, Heidi Klum gibi manken veya ünlü şarkıcıların vücutlarının belirli yerlerini sigortalaması ile başlayan, daha sonra futbolcu David Beckham'ın bacağını sigortalatmasıyla spor dünyasına da giren ünlülerin para kazandıkları yerlerini sigortalatması modasına kaleci Casillas da katıldı.
Groupama adlı sigorta şirketi ile 1 yıllık anlaşma imzalayan Casillas, profesyonel veya özel bir ortamda elinin sakatlanması halinde 7.5 milyon Avro alacak. ''Rahat olmak istiyordum'' diyen Casillas, sigorta şirketi için bir reklam filminde de oynarken, reklamda hayranlarına imza verirken ya da süpermarkette alışveriş yaparken ellerini kullanmıyor
Ne gereği varki şimdi bunun.
Yok daha neler :n::n::n:Quote:
reklamda hayranlarına imza verirken ya da süpermarkette alışveriş yaparken ellerini kullanmıyor
İngiltere Premier Ligi'nde sezona fırtına gibi başlayan Manchester City'nin, Arjantinli yıldız futbolcu Juan Roman Riquelme'yi transfer etmek istediği iddia edildi.
İngiltere'de yayın yapan Daily Mail Gazetesi'nde yer alan bir haberde, Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin Arjantinli ünlü futbolcu Juan Roman Riquelme'yi transfer etmek istediği ifade edildi. Gazetede yer alan haberde, Manchester City'nin İsveçli teknik direktörü Sven Goran Eriksson'ın da Riquelme'yi kadrosuna görmek istediği ve bu transfere onay verdiği belirtilirken, Riquelme'nin bonservisini elinde bulunduran İspanyol ekibi Villarreal'le de görüşmelerin birkaç gün içinde başlayacağı
aktarıldı.
Arjantin Milli Takımı'yla birlikte son olarak Copa America'da bou gösteren ancak uzun bir süredir yeşil sahalardan uzak kalan Riquelme için Manchester City'nin Villarreal'e 8 milyon euro önereceği de iddia ediliyor.
02.10.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : İHA
Riquelme premier ligde oynayamaz
Abartmış :D:D
Riquelme daha büyük klüpleri hak ediyor bence
bence riquelme man city nin havasini bozar