Sana bunları uzun uzun anlatmadım mı ben ha? :zuhaha
Printable View
bence ii olmuş sağ bek de bence sabri hepsinden de ii oynar ama forwete mutlaka humberto suazo lazım
Cafercanı cıplak gözle takip etcem bakalım nasıl oynayacak Valla cok iyi takım kurduk takım cok genc oldu
eskişehir-ordu ele ele hep beraber tsl'ye ;;) :) inşallah emre abi ;;)
arkadaslar cafercan nereye gitti?
Alex değişik bi oyuncu arkadaşlar. Ben onun tipinde başka bi oyuncu olduğuna inanmıyorum.
Alex istediği zaman maçı çeviren istediği zamanda maçı verebilen bi futbolcudur. Orta saha olmasına rağmen hem gol attırıyo attırdığından fazla da gol atıyo. Böyle bi futbolcu yedek kalmaz kalamaz
Hadi hayırlısı inş... alırız Kroldrup u... Bence iyi bir defans...
Kim dedi ergünün bursa işi yatalı kac hafta olacak ayrıca bülent hoca ergüne teklif götürmedi........ Ergün ordu ile anlastı ufak pürüz kaldı yani iş imza asamasında suat kaya onu ikna etti takımın kaptanlıgını ergüne veriyorlar aynı zamanda agabeylik yapacak takıma bursa işi yok yani ok
Bu arada Sizin Mahmut hanefi orduya gelmesi bekleniyor her konuda anlasıldı onunla
Serkan o kadar gol atmasının sebebi biraz da 2numaralı gol adamı oldugundan...
Alex durur murur koşmaz felan vs... ama iyi oyuncudur her zmn sahada olması lazım...
Gökhan ile sözleşme yapıldı. Sonunda doğru ve yerinde bir transfer. Zaten Zico'da istiyordu. Sağ kanatta genç bir oyuncu bulundu ama bundan rahatsızlık duyuyorum. Sorun Gökhan veya ödenen para değil. Fenerbahçe genç bir sağ kanat oyuncusunu alt yapıdan çıkarmasını isterdim. Çünkü son zamanlarda alt yapıdan çıkmış Olcan ile Semih var. Bunlara yeni bir isim eklenmesi gerekirdi.
bonservisiyle değil işallah de mi?
İnşallah alırız Kroldrup'u.İyi bir transfer olur.:)
Cafercan kiralik alındı yani 1 yıllık imzaladık 150 milyar para alacak hemen onu söylim
Suat kaya-Teknik direktör
Ernani-Bonservisi ile
Cem demir-Kiralık
Ufuk bayraktar-Kiralık
Emre aygün-Kiralık
Ugur erdogan-Kiralık
Cihancan-Kiralık
Ugur Akdemir-Kiralık
Cafercan-Kiralık
Ali sakal-Bonservisi ile
Ethem-Bonservisi ile
Erol-Bonservisi ile
Tekrar söylüyorum Ergün ordusporla anlastı sadece cok ufak pürüz kaldı mahmut hanefininde orduya gelmesi bekleniyor
humberto suazo gündemimzde degil diye biliyorm ama bende çk isterm tam aradıgmz adam golün her türlüsünü atyo
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaslar smdilk erken olabilr ama şöyle bi duyum aldım ;
gelecek yıl kalli sportif direktörlüge geçecekmş takmdan sorumlu olacakmş teknik direktörlüge de abdullah avcı yada büyük kaptan getirilecekmş benm hayalimdeki teknik heyet baslarında kalli olmak üzere büyük kaptan suat kaya ve abdullah avcıdan olusan bi teknk heyet süper olrdu ya..bakalm gelecek yıl dedikleri gibi olacakmı
ordu öyle bi takm kurduki simdiden super lige göz kırpyo
Gökhan Gönül transferini ilk duyduğumda şaşırdım.Yetenekli bir oyuncu olduğunu duymuştum ama sağ bek oynadığını bilmiyordum.Hayırlı olsun.
Cassano ve Kuranyi deniliyor Fenerbahçe alabilir bu oyuncuları ama mevcut düzende değişiklik yapmak zorunda kalır.Bundan dolayı bu transferlerin olma ihtimali düşüyor ama bir bakarız Aziz Yıldırım bu iki yıldızdan birini getirir.Deividi felan sallar.Belli mi olur?
http://img479.imageshack.us/img479/8...1217og1.th.jpg
Fenerbahçe, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'dan aldığı Gökhan Gönül ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
12.07.2007
Şükrü Saracoğlu Stadı'nın basın toplantısı odasında düzenlenen ve Asbaşkan Mahmut Uslu, Genel Sekreter Vedat Olcay ile yönetici Hakan Dinçay da hazır bulunduğu imza töreninde kendisini 4 yıllığına sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza atan Gökhan, transferinde pay sahibi olan herkese teşekkür ederek, "Bana kapılarını açan, beni buraya layık gören sayın
başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kuruluna teşekkürlerimi sunuyorum. Burası şampiyonluklarla dolu bir kulüp. 5 yıldır profesyonel futbolun içindeyim. 3 yılında şampiyonluk yaşadım. Fenerbahçe'de de şampiyonluk yaşamak istiyorum" şeklinde konuştu.
İmza törenine 77 numaralı formasıyla gelen Gökhan, törenin ardından saha içinde basın mensuplarına poz verdi.
Mahmut Uslu, Gökhan'ın transferiyle sarı-lacivertli takımın savunmasının sağ kanadındaki ihtiyacını giderdiklerini belirterek, "4 yıllık kontrat yaptık. Fenerbahçe'ye uzun dönemde hizmet edecek genç bir arkadaşı kadromuza kattık. Kendisine başarılar diliyorum" diye konuştu.
Trabzonspor' dan Emre AYGÜN ile 1 yıllık sözleşme imzalanmıştır.
Kaynak:Orduspor Resmi Sitesi
Bombalar devam ediyor sırageldi mahmut hanifiye sonra sıra ergünde
Gökhan Gönül ün maçını hiç izlemedim... Ama alındığına göre çok yeteneki bir oyuncu oldundan şüphem yok...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cassano'dan F.Bahçe'ye ret!
La Liga Şampiyonu Real Madrid'in 25 yaşındaki yıldız oyuncusu Antonio Cassano, Fenerbahçe'nin transfer teklifini reddetti.
Sarı-lacivertlilerin Real Madrid'in İtalyan golcüsü Antonio Cassano için yaptığı transfer teklifi Real Madrid'in olumlu yaklaşımına rağmen, futbolcu tarafından reddedildi. Fenerbahçe'nin yaptığı 3 milyon sterlinlik teklifi kabul etmeye hazır olan Real Madrid, yıldız oyuncunun ve menajeri Giuseppe Bozzo'nun teklifi reddetmesi üzerine anlaşmadan vazgeçti.
Bu arada, Cassano'ya adeta kapıyı gösteren Real Madrid'in başkanı Ramon Calderon Cassano için, "Önümüzdeki sezon onun bizimle oynayacağını düşünmüyorum" dedi.
Başkent ekibinin, Cassano'nun yerine Javier Saviola'yı transfer etmeyi düşündüğü bildirilirken Cassano'nun ise İtalyan ekiplerinin tekliflerine sıcak baktığı vurgulandı.
bencede Orduspor gibi takmlarn süper lig de olması gerekyor..suanda süper ligdeki bazı takmlar brezilya 2.lignden oyncu getirirken Ordusporun yaptıgı bu transferler ayakta alkşlanr gerçekten
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
hadi bakalm :D
Erdem kardes dalgına gelerek haberı buraya koymusum
Bu arada dün gs tv de idmanı izledim kalli bazı oyuncuları firikik atısları için calıstırdı
Suat KAYA nın bu konusmasndan sonra aklma direk 2000 deki Galatasaray geldi ;) güvenyorz suat hocaya çıkaracak Ordu yu