En pahalı maç biletinin ülkemizde olduğunu düşünürsek stat geliri normal, ama seyirci sayısında çok gerilerdeyiz. Hele SL maçları gelir açısından çok büyük ekstra bizim klupler için.
Printable View
En pahalı maç biletinin ülkemizde olduğunu düşünürsek stat geliri normal, ama seyirci sayısında çok gerilerdeyiz. Hele SL maçları gelir açısından çok büyük ekstra bizim klupler için.
İsterse bu maç gelirleriyle beraber dünyanın en çok kazanan kulübü olalım,fark etmez benim için stad dolmadıktan sonra.
Uğur Uçar'ın sakatlandığı senede şampiyon olmuştuk sanırsam.Bende hala durur şampiyonluk videosu.Ne oynuyordu adam.Yine zemine kurban gitmişti :(
Gelirler artarken, giderler de artıyor tabii. Finans açısından GS'nin durumu pek iç açıcı değil. Doğru yolda oldukları gerçeğine bir şey söylemiyorum.
PFDK herhalde kulp bulamadı ki Burak Yılmaz ile ilgili bir karar verilmemiş.Salı günü açıklarlar kulpu ile beraber.Ben diyeyim 4 maç siz deyin 5 maç verirler büyük ihtimal.
Küfür falan ettiyse 3 maç alır sonra tahkim de 2 maça düşürür benim tahminim böyle.
Galatasaray SK @GalatasaraySK 19 dk.
GSTV | Alex Telles az sonra CANLI yayınla @GSTV'de! http://galatasaray.com
20 dakikadır bekliyoruz canısı.
Edit: 30 dakika oldu.
Edit 2: 40 dakika oldu.
Şükür,42 dakika sonra yayındalar.
Alex Telles'in yanındaki adamın ismini söyleyebilir mi birisi tercümanımız ama ismini bir türlü bulamadım.
Teşekkür ettim baya da dil biliyor bu adam yahu :D
portekizce ispanyolca ingilizce biliyor benim kadar ispanyolca konusamada fena degil mert :p
Kupa maçları Olimpiyat'ta, gruptan çıkma olasılığımız düşük bence.
http://www.footballuser.com/formatio...tasaray_SK.jpg
Hücumda 3-5-2 savunmada 4-3-1-2 oynasak şöyle güzel olur aslında.
Kanatsız sistemle olmuyor. 4-2-3-1 veya 4-4-2 şart.
Bu kadar kuralcı olmayın yahu. Riera gitti işte :D
Selçuk ne kadar kötü olursa olsun ben orta saha da Emre Çolak'ı oynatacağıma Selçuk'u oynatırım daha iyi.
ben boyle 11 dusunuyorum sahsen...
hem hizli oynariz hemde daha iyi olur bence dany supurucu defans , pas isabet orani iyi danynin bence is yapar , mancini nasil goremez anlamiyorum.
http://this11.com/boards/abGh46xani.jpg
@byariff umut mc izet forvet ?
Umut Gündoğan'dır o.
umut gundogan evet , izzet forvet oynuyabilir bence
Selçuk'u harcamışsın arif :)
Benim şahsi fikrim 4-4-1-1'den yana...
Bir kere Melo-Selçuk-Sneijder-Umut Gündoğan ve Emre Çolak bence orta 5'lide en ideal isimler.Savunma 4'lüsünde ise Telles-Semih,Gökhan Zan tamam ama sağ bek sorunlu.Ne Sabri ne de Eboue yer tutmayı biliyor... Salih savunmada ağır kalıyor. Onu başka mevkide değerlendirirdim ben olsam. Sağ kanatta Umut Gündoğan denenebilir.Hızlı,adam geçebiliyor ve driplingleri hoşuma gitti. Kanatta başarılı olacağından hiç şüphem yok. Solda Emre Çolak, ortada Melo-Selçuk ve önlerinde Sneijder çok güzel oturuyor aklıma.Fakat asıl soru ise SC mevkisi. Drogba çok isteksiz oynuyor.Umut aşırı yeteneksiz top tutma ve pas atma konusunda. Burak çok daha hevesli ama onun da top tutup saklama ve pas yeteneği zayıf. Eğer bu sene Drogba ile sözleşme imzalanırsa yandığımızın resmidir. Bize ksinlikle tek forvet ve hırlı ,hevesli oynayacak bir yabancı santrafor gerekebilir. Muslera-Telles-Melo-Sneider takımın banko yabancıları. Tabi Telles tutmazsa o da dışarda kalır. Kalan 2 kontenjana en güçlü adaylar Drogba,Chedjou,Eboue gibi görünse de ben bu 3 ismi de seneye kadroda görmek istemem açıkçası :)
Drogba Chelsea maçını bekliyor. Lig şu anda umrunda bile değil.Bu bariz bir şekilde belli maçlarda. Melo ve Semih dışında hiçbir oyuncumuzda ben arzu ve istek görmedim Antep maçında....
https://pbs.twimg.com/media/BfD4gxTCEAAEerE.jpg
Takımın durumu.
nannar ; abi selcugu unutmadim artik kesilmesi lazim ilk 1.5 sene disinda selcuk yok bence kesilim kendini toparlamasi lazim.
--------------muslera-----------
salih--semih----gökhan---telles
----------melo--selçuk----------
hajrovic----snejider----------:(
---------------burak--------------
Sol açığa tabanca gibi bir adamımız olsaydı iyiydi. Hey gidi Bruma. Bundan kelli Drogba'nın "büyük maç" sınıfında olmayan maçlarda ilk 11'de olmasının takımı kötü etkileyeceğini düşünüyorum.
@Sirius Black
Tabanca dedin de aklıma geldi. Sezon başı Bursa'nın hocası karaman iken buna soruyorlar işte transfer lazım mı hocam falan diye yani gayet ciddi bir roportaj.
evet bize tabanca gibi bir santrafor lazım demişti.
Hunharca gülmüştüm. Hoca ya bi de bu baya baya süper lig hocası.
ontivero mu ne ucakda geliyormus :D
https://pbs.twimg.com/media/BfDColeIIAA_0-c.jpg
@Sirius Black
Ben sol tarafta Engin'i tercih ederdim ama takımdan ayrıldığı için bence oraya Burak'ı çekip Drogba'yı forvet düşünsek daha iyi.
Koray Günter sesleri.
Selçuk'u ne kadar çabuk silmişsiniz yahu. Atladığınız şey Selçuk'un o 1,5 senelik performansının çok ekstra bir şey olduğu. Dünyada o sayılara ulaşacak 1 tane mc var o da Iniesta. Ayrıca o sezon Selçuk'un aldığı görevle şimdi aldığı görev farklı aynı zamanda o dönemlerde takımın sistemi, performansı ve önünde oynayan oyuncuların tarzı da çok farklı. Selçuk'a koşmuyor, mücadele etmiyor diye isyan etseniz tamam eyvallah da 1,5 senelik ekstra oyunu yok diye Selçuk'a bitti demek ayıptır. Resmen skora odaklı taraftar olmuşsunuz. Haftalarca hunharca küfredilen Burak bi anda kral oldu yeniden. İlk haftalardaki Burak'la şimdiki Burak çok mu farklı, sadece kendine güvenini kaybettiğinden dolayı gol atamıyordu ki onda da taraftarın büyük suçu vardı. Burak hala aynı, hala net goller kaçırıyor hala ofsayta düşüyor hala kaçırdı mı küsüyor, morali bozuluyor ama gol attı diye kral oldu. Eee bu kadar da acımasız olmayın. Taraftar olarak destek vermeniz gerekirken ilk önce siz vuruyorsunuz adamları. Fenerbahçe haftalardır sakat olan Emre'ye hala destek veriyor biz benzer şeyleri yaşayan Arda'ya yapmadığımız şey kalmadı Selçuk aynı durumda olsa farklı şeyler olur muydu tabii ki hayır. Gerçi Pirlo oynasa koşmuyo, Messi olsa geriye gelmiyor diyebilecek bir taraftar profili çiziyoruz biz. Yani diyeceğim şu ki Selçuk kadar yetenekli ve onun kadar mücadele edecek, koşacak mc buluna kadar Selçuk'un kesilme lüksü falan yok kimse kusura bakmasın.
Arkadaşlar Hamit Beşiktaş maçına yetişecekmiş. Mutlaka Sağ Kanatta onun oynayacağını düşünüyorum. Dany de yerine bir transfer olmazsa mutlaka onun oynamasını bekliyorum. Dany i beğenen ender kişilerden biriyim. Beğenmek derken çok üst düzey olmasa da hızıyla fark yarattığı bir gerçek. Şöyle bir sistem olacak muhtemelen
Hamit geçen sene sağlamken bile hiç beğenilmiyordu. Bu sezonda 3 maçı var ve 5 aydır sakat. Olsa olsa rotasyon oyuncusu olur bence, zaten düşüşteydi, toparlaması ciddi zaman alacaktır maalesef.
Kadrolar enteresan, herkes farklı şablon ve isimleri kullanabiliyor. Şu durumda olmazsa olmaz isimler bence Muslera, Semih, Telles, Melo, Sneijder ve Burak.
Burak ofsayt rekoru kırsa da, saç baş yoldursa da bir şekilde gol buluyor. Arıyor, istiyor. Semih her zaman vasatın üzerinde. Muslera zaten tartışılmaz. Melo sezonun en iyisi, Sneijder'da ciddi bir çıkış var. Telles'ten başka da sol bek yok takımda.
Kalan 5 oyuncu için, Selçuk ve Drogba düşüşte olsalar da bir adım öndeler. Onları da kesmek kolay değil. Diğer oyuncular rakibe, taktiğe ve yabancı kontenjanına göre değişkenlik gösterebilir. Tabii transferde geleni gideni görmek de lazım.
Şu takım, bu kadar harcanan paraya rağmen rahat şekilde 2. olamazsa yazıklar olsun. Chelsea'yi elemelerini bekleyen yok zaten, gerçekçi bir yaklaşım değil. Umarım akılları başlarına gelir kısa zamanda, en azından adam gibi mücadele ederler.
Neyse en azından Burak'a hakettiği degeri yavas yavas vereceksiniz sanırım. Sözüm meclisten dışarı.
Kaybetmek de bazen hayırlı bir olay demek ki.
Selcuk oyunu cok yavaslatiyor , iste bu yuzdende avrupadan teklif yok ya. + selcugu silmiyorum biraz yedege cekilmeli ilk 1.5 senenin meyvesini yiyor su anda taraftar o yuzden tepki vermiyor.
Oyunu hızlı mı oynuyoruz ki Selçuk yavaşlatsın ? Kanatları olmayan,hızlı oynayan bir takım nerede gördün abi ?
Hakemin bileğine falan mı kaydı ? :n:Quote:
Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş. sporcusu BURAK YILMAZ'ın, ihraç öncesi ve sonrası müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi takdiren 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 26.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,