bu ne ya şimdi bişi anlamadım
Printable View
bu ne ya şimdi bişi anlamadım
Marko alındı bence .Hemen değiştirdiler galiba iyi yakalamışım :D
Yalanlarken bu sezonla ilgili demisler böyle deyince diger sezonlarda ilgilenebiliriz gibi anlam cikar ortaya.:D
Noluyo yaw:zuhahaKonuyu baştan kaçırdım:n:
2013'de bitiyormuş :D
2014 icin görüsmelere baslamislardir :D
en sonunda annan gelmesin mi :n:
Transfer dönemi ne zaman bitiyor ? Dün Güntekin Onay yarın 5'de bitiyor demişti .
Lan 1 transfer yapıcaz hale bak ya :zuhaha
LigTv ısrarla İstanbul'da diyor .Fener'e gelmiş olmasın :D .
Avrupa yakasındaysa Bjk'de olabilir :D En sonunda İ.B.B'ye basıcak imzayı :D
Beyler gerçek Jovanovic kim katil zanlısı arar gibi :zuhaha Marko mu Brasilav mı GSya gelecek olan.
Hiçbiri:zuhaha
Ne oldu kim geldi kime geldi niye geldi:)
Marko-Branislav derken kutudan Annan çıkacak :p
Jovanovic filan tamamen kafa karıştırma Adnan Sezgin Annan ile çıkacak ortaya bence :zuhaha
inamoto çıkmasında kim çıkarsa çıksın:zuhaha
Galatasaray'da transfer bilmecesi yaşanıyor! Lig TV'den Hasan Onar, bugün akşam saatlerinde canlı yayına bağlanarak Prekazi'nin önerdiği Marko Javanovic'in İstanbul'a geldiğini ve sarı-kırmızılı kulübün bu oyuncu ile sözleşme imzalayacağını dile getirdi. Onar'ın bu haberinin ardından Doğan Haber Ajansı'ndan Kadir Çetinçalı da, Galatasaray'ın Marko Javanovic'i İstanbul'a getirdiğini ve Sırp oyuncu ile yarın sözleşme imzalayacağını duyurdu. Bu iki habere ek olarak Anadolu Ajansı da Galatasaray'ın Marko Javanovic'i değil Branislav Jovanovic'i İstanbul'a getirdiğini ileri sürdü.
Sporx.com
Bunlarında karışmış kafası :D .
Beyler bunlar şimdi bence Annan-Misimovic'le anlaştılar. Eski günleri yad etmek için Jovanovic'i Ibricic'i çıkarıyorlar ki medyaya Haldun Üstünel zamanı gibi ters köşe yapıyoruz imajı veriyorlar. Ben bu görüşteyim :p :zuhaha
Sonunda beni alıcaklar.
Allahın bir Jovanovic'ini İstanbul'a getirdiniz medya birbirine girdi :zuhaha
Turist falan çıkacak bu adam .Tam emin olmadan haber yapıyorlar meraktan ölüyoruz burada .
bence adnan sezgin hiçbir transfer yapmayarak ters köşenin babasını yapıcak haldun gibi.