Santa Cruz haberleri ne kadar doğru? Şimdi NTVSpor'da ilgilenildiğini söyledi.
Printable View
Santa Cruz haberleri ne kadar doğru? Şimdi NTVSpor'da ilgilenildiğini söyledi.
İki gün internetten uzak kaldım, dün gece yarısı Niang geldi dedi arkadaşlar, bu da mı ofsayt çıktı. :)
Sanırım Gyan daha öncelikli durulan isim.Niang ve Gomis ile de anlaşıldı,Gyan'da bir sorun olursa diye alternatif olarak bekletiliyor.
birisi hangi konuya bilmiyorum galatasaray,fenerbahçe bu takımlara gelmek için oyuncular belki turu geçmelisiniz şartı koymuş olabilir diye söylemiş katılıyorum böyle bişi olabilir
http://krampon.net/fenerbahce.org-ke...76a6ce-0e5e-41
Ekşi'de şöyle bi şey gördüm de bayağı güldüm bu arada Fenerbahçeliyim yani provakasyon amaçlı falan koymuyorum.Biraz da gülelim değil mi...
:D :DQuote:
Adebayor: Kayarak gelirim!
Adebayor Uçarak gelsin fark etmez her türlü kapımız açık ona..(:
gomis reddetmiş
http://haber.gazetevatan.com/ronaldi.../320798/5/Spor
Klasik Feridun haberi :D
Fenerbahçe'de istenmeyen oyuncu haline gelen Daniel Güiza, ülkesine dönecek gibi.. Getafe başkanı Angel Torres, "Önceliğimiz Güiza" dedi, kiralık veya serbest olarak geleceğini ifade etti..
İspanya 1. Futbol Ligi kulüplerinden Getafe'nin kulüp başkanı Angel Torres, ''Önceliğimiz Güiza. Transferi için bir hafta süre verdik'' açıklamasında bulundu.
İspanyol spor gazetelerinden AS'ta yayımlanan röportajında Torres, ''Önceliğimiz Güiza. Onunla konuştuk ve transferi için bir hafta süre verdik. Kiralık olarak veya serbest olarak gelecek. Eğer Güiza olmazsa, Colunga, Callejon veya başka futbolculara bakacağız'' dedi.
Getafe'nin Soldado'yu Valencia'ya vermesinden sonra yerine aradığı futbolcu olarak gösterilen Fenerbahçeli Güiza'nın, İspanya'ya dönmek için her türlü kolaylığı gösterdiği, pazarlıkların Fenerbahçe ile yürütüldüğü ifade edildi.
2005-2007 sezonları arasında Getafe'de forma giyen Güiza, toplam 20 gol atmıştı.
Ajansspor
Haberdeki şu yorum çok süper.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
rONALDİNHOYU ALMAK ASLINDA KOLAY araya BAŞABAKANIMIZ GİRSE OLUR BU İŞ.İTALYA BAŞBAKANIYLA ÇOK SAMİMİ.MİLANIN SAHİBİDE İTALYA BAŞBAKANI DUYURULUR
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ronaldinho gelebilir, alınabilinir. İmansız bir transfer değil, zor bir transfer değil. Ama bundan yllar önce başkanımız bir okulun söyleşisine katlmış ve öğrencilerden birisi: "Ronaldinho'yu alacak mısınız?" sorusu sormuş, ne yazıkki şimdi alamayız; 30 yaşına geldiğinde belki alabilriiz; ama o yaştaki bir oyuncuyu neden alayım diye bir yant vermişti. Alırsak açıklaması ne olacak merak ediyorum.
Maçı bekliyorum artık, maçtan sonra gidecek oyuncular da belli olduğunda gelecek forvet de açıklanır. 1 tane de orta saha alınacakmış sanırım, Lugano'nun durumu da aslında net değil, Bilica yerine daha iyi bir defans alınmalı, Lugano geldiğinde yedeğe geçer.
Yarın akşam artık şu bekleyiş sona ersin, hem gidecekler hem gelecekler açısından.
Serkan'a katılıyorum. Şampiyonlar Liginde bir üst tura çıktığımız zaman Avrupa Liginde gruplarda garanti oluyor. Bu yapacağımız transferi çok etkileyecek. Özellikle Ajax veya Zenitten birisinin elenmesi bizi birinci torba yapacak buda bizi gruplara çok yaklaştıracak.
Ronaldinho gelmesın gelsede burda yapacagı bır ıs yok onun yerıne parasını fazla buldukları eden hazardı alsınlar ayrıca orta sahdan daha onemlı bır sorunumuz var sanırım oda defans bılıca kendıne cok guveıyo ama iyi oynamıo bılıcanın yerıne mutlaka iyi bir defans oyuncusu almamız lazım civciv sarısı saclarından sonra daha da sogudum adamdan:confused:
Zaten brezilyalıyada benzemiyor dogulu kardeslerımızden bırını alıp portekızce ogretıp fenere gagalamıs olabılırler:0:
Fenerbahçe’nin kadrosuna katmaya çalıştığı Marsilya’nın Senegalli golcüsü Niang Fenerbahçe’ye gelmek istiyor ancak Marsilya Niang’ı satmaya yanaşmıyor. Radyospor’dan Aydin Cingöz'ün konu hakkında bilgi aldığı oyuncunun menajeri Karim Aklil, olayı doğruladı.
İstanbul’a transfer görüşmesi yapmaya geldiği yönündeki iddiayı yanıtsız bırakan Karim Aklil, “Niang Fenerbahçe’ye gelmek istiyor. Fenerbahçe’nin Niang verdiği yıllık ücret çok tatmin edici ancak Marsilya Niang alternatifi olmadığı için bırakmıyor” dedi.
Radyospor
Gyan için en son 16.5 M € teklif etmişiz.Rennes 18 M € istiyormuş.Gyan'dan gelecek parayla Loic Remy transferini bitirmeyi düşünüyorlarmış.
Gyan şu anda oynayacağımız futbol anlayışı içerisinde çok yararlı olabilecek bir isim.Ancak bonservis bedelinin bu kadar yüksek olması tartışılır.Dünya Kupası'nda piyasa yapması yüzünden verebileceğimiz bonservis bedeli bu civarlarda malesef ..
O para verileceğine hiç alınmasın daha iyi yahu. 2 penaltı 1 de zar zor attığı gol için 16m€ mu verilir.
o para verilir mi gyan'a ya ne yapmaya çalışıyor bu adamlar.gyan kim ya dünya kupasından önce kaçımız bu kadar tanıyoduk gyan'ı.
Evet bonservisinin çok yüksek olduğu konusunda hemfikiriz.Şahsen çok fazla takipçisi olmadığım için Gyan konusunda tereddütlerim var.Ama DK'da oynadığı maçlar ve Young Boys maçında hızlı bir forvet ihtiyacımızın çok göze çarpması nedeniyle yararlı olacağı izlenimini veriyor.Aykut Kocaman muhakkak takıma ve sisteme adapte olacağını ve faydalı olacağını düşünüyordur Gyan için.Bekleyip göreceğiz.Niang ve Gomis de diğer alternatifler.
aykut hoca transferde beklentisinin az olduğunu söyledi.
''eksiklerin takıma dönmesi en az forvet transeri kadar etkili olacak ve aynı zamanda güiza takımdan gitmezse onu kullanmak zorunda kalacağım''
ne demek şimdi bu transfer beklentim az demek yine beceremiyoruz son yıllarda olduğu gibi mi demek.
16.5M Euro Gyan için çok fazla.Bence Fenerbahçe başka hedeflere yönelmeli.
Gyana 18 vercegıne hazarda 40 versın daha iyi sizce?
Hazard'ı 50 milyondan aşağıya satmayacağını açıklamıştı kulübü, Hazard'ı getirmek imkansız, 50 versen de Hazard'ın Türkiye'yi tercih edeceği bile belli değil.
Gyan'a ya da Niang'a 10 milyon Euro'dan fazla verilen her miktar zarardır.
Rennes kulübü, Fenerbahçe'nin Gyan için teklif ettiği 16.5 milyon euro'yu kabul etti.
NTVSpor