Ben Necati'yi değil de de Batuhan'ı istiyorum. Batuhan Karadeniz Fatih Hocanın çok güvendiği bir genç. He o "genç" fenerliye de güveniyor ama o senelerdir Fenerbahçe futbolcusu artık bu kadar da artık toplar durumuna düşmeyelim. :)
Printable View
Ben Drogba gelsin diye onlari istemiyorum demedim. Ben yakistiramiyorum o kisileri Galatasaray'a. Necati'yi hele hic. Son oynadigi sene iceriyi karistirmaktan baska hicbirsey yapmadi gelirse eger cok uzulurum.
Onceki mesajlarda da yazdim. Drogba'yla buyumedik biz ama gelecekse de inanilmaz bir isimdir. Gelmezse de Baros-Elmander saglam bir ikili gibi.
Bu kadar haberden sonra Drogba gelmezse sürpriz olur.
Ya biraz mantıklı olalım.Semih bize gelir mi yahu :)
Selcuk sanirim imzaladi bizle.
20:45 geliyor :zuhaha
Gelsede birşey olmaz :zuhaha 3 gündür saf saf bekliyoruz :0:
GS'nin kaleci sorunun çözdüm Anfield Road panteri Hakan'ı verelim:n:
Son dakika.Türkiye'de birçok ismin menajerliğini yapan FiFa tescilli menajeri Kazım Avcı'da Selçuk İnan'ın Galatasaray'la anlaştığını yazdı.
Hadi be.Kaynak?
fırat günayer diye bi trt muhabiri twitterında yazmış
Kendine ait Twitter adresinden yazdi ve telefon numaradini bulmuslar taraftar forumunda millet arayip teyit etti :)
Tamam gördüm şimdi.
Bahsi geçen Fifa tescilli Menajer;
http://twitter.com/#!/kazimavci
Kazim Avci yazmış.Menajermiş.
menajer kendi twitterında da yazmış
http://twitter.com/#!/kazimavci
edit:
benden önce yazmışsınız :D
1 Dk önce adamın takipçisi 480'di :n: :n:
Ersan'in menajeri ayni zamanda.
Anil Karaerinde.
Selçuk İnan.. Artık G.Saraylı..
@gkmnozdmir
Gökmen Özdemir de aynı yönde konuşuyor, yine de resmi açıklamayı beklemek lazım.
Gökmen abimiz de yazdi Selcuk GS'de
Bizde resmi açıklama gelmez :D 23 Mayıs haftası dendi 3. gün daha 1 transfer yok.
Gökmen Özdemir
Selçuk İnan.. Artık G.Saraylı..
gene önceden yazılmış :D
Ya delinin biri kuyuya taşı attı, ya da gerçekten bitti bu iş. Bakalım, görelim..
Bugün yarın en azından selçuk açıklanır.. Valla millet ne kadar Drogba derseniz deyin ben istemiyorum Drogba'yı, bir an önce Kallström açıklansın, adam gibi sağ açık, arda gidecekse sol açık, orta sahaya alternatif, sol bek, stoper falan alınsın, valla vermeyin para Drogba'ya ya. Baros ile Elmander var işte ne kasıyoruz? Forvete Messi'yle Ronaldo'yu alsak ne yazacak kalan bölgelere para yetiştiremediğimiz sürece?
Eğer gerçekten Selçuk ile anlaştıysak artık açıklasınlar bizi bekletmenin bir anlamı yok 4 takımın taraftarının da sabrı taşıyor artık kime gittiyse açıklansa çok iyi olur cidden...Yoksa ortalık karışır :D selçukta selçuk :D
Twitter'da her allahın kulu Selçuk İnan Galatasaray'da diyor.Umarım doğru çıkar.
Selçuk banko 11 oynayacağı ve maddi olarak en kazançlı çıkacağı yere gitti.Hayırlı olsun.
Çok soru geliyor.. Arkadaşlar Selçuk haberi doğrudur.. Yakında gereken açıklamalar yapılır zaten..
Kazim avcı
Kazim Avci
Çok soru geliyor.. Arkadaşlar Selçuk haberi doğrudur.. Yakında gereken açıklamalar yapılır zaten.
Taner Yalcin da bitti deniyor.
Hayırlı olsun.
Onu bunu bırakın kaleci transferi ne durumda yahu bize kaleci lazım asıl...
Twittere girilmiyor :)
Drogba gelirse twitter tamamen cökecek demek ki :D
Selçuk'u Drogbaya tercih ederim.