adam 2 kez şl yi aldırdı ve kaybettiği final de var.manu ı 3-0 yendirdi yarı finalde. son senelerde böyle bir skor almadı manchester. [tam kadrolardı yanlış hatırlamıyorsam]
Printable View
adam 2 kez şl yi aldırdı ve kaybettiği final de var.manu ı 3-0 yendirdi yarı finalde. son senelerde böyle bir skor almadı manchester. [tam kadrolardı yanlış hatırlamıyorsam]
İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City, Aston Villa'nın yıldız futbolcusu Gareth Barry'i transfer ettiğini açıkladı.
http://www.sporx.com/images/1/33/5944_B_barry001.jpg
Manchester City, uzun süren pazarlıklar sonucunda Barry için Aston Villa'ya 12 milyon sterlin bonservis bedeli ödeyerek bu transferi gerçekleştirdi.
Liverpool teknik direktörü Rafael Benitez'in de ısrarla kadrosuna katmak istediği Gareth Barry'in Manchester City ile 5 yıllık sözleşme imzaladığı ifade edildi.
23 Şubat 1981 doğumlu Gareth Barry, 1997 yılından beri formasını giydiği Aston Villa Takımı'nda kaptanlık görevini yürütüyordu. Başarılı orta saha oyuncusu İngiltere Milli Takımı'nın formasını ise 20 kez sırtına geçirdi.
Kaynak : Sporx.com dış haberler
M.City ilk adam akıllı transferini yapmış oldu. Bu ayarda futbolcu alırlarsa sürekli başarı elde ederler yoksa Kaka, Ronaldo falan alıcam diyip alamamakla bişi yapamazlar. Bide Hughes mü her ne karın ağrısıysa ondan bi kurtulsalar iyi olacak. Vizyonu daha geniş, başarıya aç, yeni moda olan genç teknik direktör ile başarı belki gelir. Hughes'da genç gerçi :D
Barry'i hiç izlemedim oyundan tanıdığım kadarıyla(tabi Şişme değilse)iyi oyuncu.Güzel transfer yapmış City.
Para işte, adam ( Benitez ) 2 yıldır Barry'i almak için kaynak arıyor, Arap'ın teki 2 dakika alıyor :D
Benitez'e çok büyük bir çalım oldu bu :) City için hayırlısı olsun ..
Mükemmel bir transfer olmuş...
Super transfer yapti City ve Benitez'i cok uzduler bu transferle :) ...
Fm'de de alıp duruyor City Barry'i :D
Bunlar 2 senedir 20 milyon sterlinde direndi satmadi Liverpool 15 verioken simdi 12 ye evet dediler
Güzel Transfer İyi İş Yaptı City
Geçen sezon Benitez'in, uğruna Xabi'yi satmaya hazır olduğu oyuncu. City iyi transfer yapmış.
City gerçekten bomba bir transfer yapmış ...
Barry çok iyi bir oyuncu.Bu transfer sezonu nasıl geçecek Citynin acaba? Kimler Citye gelecek çok merak ediyorum açıkçası
City iyi bir tranfer yapmış.Gelecek sezon üst sırayı zorlasalar bari
Tuncay'ın yeni takımı...
İngiltere Premier League'de Middlesbrough ile geçirdiği ikinci sezon sonunda takımının küme düşmesiyle büyük şok yaşayan Milli futbolcumuz Tuncay Şanlı konusunda Ada basınında spekülasyonlar yapılmaya devam ediyor.
The Times gazetesinin haberine göre Tuncay Şanlı Middlesbrough'dan ayrılacak ve büyük ihtimalle önümüzdeki yıl Fulham forması giyecek.
Haberde 2003 yılında Konfederasyon Kupası sonrası Arsenal'in de Tuncay ile ilgilendiği fakat bu transferin gerçekleşmediği belirtilirken, 27 yaşındaki ismin gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi'ne katılmak için öneleme oynayacak Fulham'a yeni bir güç katacağı ifade ediliyor.
Tuncay Şanlı Middlesbrough'da bu sezonu 8 golle tamamlarken, Fulham'ın çok şey beklediği iki isim Bobby Zamora ve Andrew Johnson ikisi toplamda 9 gol kaydetmişti. Milli futbolcumuzun Middlesbrough ile olan sözleşmesinin bitimine ise iki yıl kalmış durumda.
Bir yorum (Esat DERGİ);
Fazla hayal kurmaya gerek yok. "Tuncay Tottenham'a gitsin" diye içlenmek sadece hayal kurmak demek, uyandıralım. Sağım, solum bunlarla dolu. Şu ana kadar transfer borsasında görülen tablo o ki Tuncay Şanlı ne kadar M.Boro'dan ayrılışını resmi olmayan bir şekilde belirtmiş durumda olsa da çok fazla Premier League ekibi onun peşinde değil. Kırılmaca, gücenmece olmadan gerçekler ortaya konulduğunda Tuncay'ın Fulham'a transferini yapması büyük ama büyük başarı olur. Adalet mi? Elbette değil, mukadderat.
Tuncay evet geçen sezon M.Boro'da yılın futbolcusu seçildi, takımı Championship'e düştü, Riverside'da futbolcu ayrımı yapıldı, bütün takımı ıslıklanırken o alkışlandı, bunlar güzel şeyler. Kimse Tuncay Şanlı'nın geliştirdiği futbol tekniği ve Ada'da tutunma çabasına bir şey demiyor ama Ada'da transfer biraz daha zor, futbolcular için.
Gelelim Fulham'a, sesleri duyar gibiyim. Fulham da takım mı? Yakışır mı? Şöyle diyelim o Fulham şu an Premier League'de Chelsea kadar transfer yapabilecek, Arsenal ile istediği anda bütçesini eşit duruma çıkartabilecek, devasa kaynakları olan bir takım.
Deloitte Money League'de bir takım yoksa o takım "ekonomik" olarak kötü yerde diye bir şey yoktur. Londra sokakları Chelsea diye inlese de onların tek sorunu futboldan anlamayan ama başka şeylerden anlayan başkanları, pardon yatırımı kesen sahipleri, sahibi!
Peki Fulham'ın teknik yapısı Tuncay'a uyar mı? Tuncay Bursaspor'da iyi oynar bol bol gol atar diyorsanız, uyar. Maalesef Tuncay 15 gol atmadan Premier League'de purolu adamların akılında kalamaz, hayırlısı...
03.06.2009
Kaynak : Sporx.com dış haberler
Çok faydalı bir transfer olmus City adına
Bu şekiLde mantıkLı ve görev adamı isimLer aLmaya devam ederLerse geLecek yıL çok can yakarLar. Ama ne kadar da oLsa hocaLarında iş yok bir kere.
Tuncay'a Liverpool yolu gözüktü
Küme düşen Middlesbrough'da sezonun tartışmasız en iyi oyuncusu olan Tuncay Şanlı'ya Liverpool yolu gözüktü.
Bu sezon Championship'i boylayan Middlesbrough'nun en iyi oyuncusu olan Tuncay Şanlı'ya Ada'nın zirvesinden talip var.
Mirror gazetesi, kadrosunu genişletmek isteyen Liverpool'un Tuncay'a talip olduğunu yazarken yıldız oyuncu "büyük bir kulüpte oynamak istiyorum" dedi.
İngiltere'nin saygın gazetelerinden Mirror'ın haberine göre Rafael Benitez, Türk oyuncuyla ciddi olarak ilgilenmekte. Gazetede yer alan habere göre ileride Fernando Torres'i destekleyecek ve yeri geldiğinde kulübeden girip oyunun şeklini değiştirecek bir oyuncuya ihtiyacı olan Benitez'in kafasındaki ilk isim Tuncay Şanlı.
Bu gelişmeler üzerine Mirror'a konuşan Tuncay, "Evet ben de bu söylentileri duydum, ancak bana gelen resmi bir teklif olmadı. Elbette ki büyük bir kulüpte oynamak isterim" dedi.
Kaynak: İnternethaber
Gitmesini isterim ama pek zannetmiyorum...
L'pool kanatları acısından sıkıntı cekecek bır kulüp değil o yüzden doğru oldugunu pek zannetmıyorum. Bgun gazetede Fulham yazıyordu Tuncay için ..
sen bu hallere düşecek adam mıydın Tuncay :p
Liverpool'de ortalama 20 25 maç oynayan Benayun'dan daha kötü bir oyuncu değil ama yine de gerçekleşeceğini sanmıyorum
<H1 style="MARGIN-TOP: 0px; MARGIN-BOTTOM: 0px; COLOR: #000">
İngiltere Premier Lig şampiyonu Manchester United, Chicago merkezli sigorta ve reasürans brokerliği şirketi Aon ile forma sponsorluğu sözleşmesi imzaladı.
Sigorta şirketi American International Group'un AIG, ocak ayında Manchester
United'ın forma sponsorluğundan çekildiğini bildirmesi üzerine sponsor arayışına giren Premier Lig şampiyonu, Aon ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Manchester United, anlaşmanın maliyetine ilişkin açıklama yapmazken, İngiltere medyasında yer alan haberlerde, 4 yıl boyunca 92,35 milyon avroluk gelir elde edileceği, bunun da eski sponsor AIG'inkinden yüzde 40 daha fazla olduğu iddia edildi. Aon logosu, 2010-2011 sezonundan itibaren ''Kırmızı Şeytanlar''ın formalarını süsleyecek.
Lig TV
4 yıl boyunca 92,34 milyon avro gelir elde edilecekmiş :icon_eek::icon_eek:
</H1>
Liverpool gecen seneden zarar ettigi icin cok para harciyamicak. Tuncay kanat icin alinmiyor ayrica, forvet oynicak. Ocak ayinda satilan Keane in yerine kimse alinmadi, simdi alincak insallah
bende öyle bir haber okudum :) maddi sıkıntısı varmış Liverpool'un. o yüzden ucuz ama kaliteli oyunculara yönelecekler diye birşey. Tuncay için bundan iyi şans olamaz herhalde :) tabii haberler gerçekse
uuu deli para :D e büyük takımın anlaşması da büyük oluyor :) darısı bizim türk kulüplerine (desekte hayal etmesi bile zor oluyor :p)
İki ezeli rakip gururlarını bir kenara bırakıp birlikte stat yapmak zorundalar yoksa 2018 Dünya Kupası’nda şehirlerinde maç oynanmayacak.
2018 Dünya Kupası’na ev sahipliği yapacak olan İngiltere’de Liverpool’da maç oynanmama ihtimali nedeniyle şehrin iki takımı birleşip stat yapmak zorunda kalabilirler.
Liverpool’un patronları geçtiğimiz hafta yaptıkları açıklamada 42.6 milyon pound zararla seneyi kapattıklarını açıklayarak içlerinde bulundukları maddi olanaksızlıkları dile getirmişlerdi. Aynı durum şehrin bir diğer takımı Everton için de geçerli. Onlar da statlarını şehrin dışına, pek de popüler olmayan Kirkby’e taşımayı planlıyorlardı.
2018 Dünya Kupası Liverpool komitesinin başkanı Warren Bradley yaptığı açıklamada iki takımın birleşerek bir stat yapmalarını önerdi.Çünkü ne Anfield ne de Goodison Park FIFA kriterlerine uygun statlar değiller.
The Observer’a açıklamalarda bulunan Bradley, “Liverpool şehrinin en az 60.000 kişilik bir stadyuma ihtiyacı var. Bunun maliyeti ise yaklaşık 300 milyon avro. İki takımın taraftarları birbirlerinin oturduğu yerde oturmak istemeyebilir. Ancak Almanya, İtalya ve Amerika gibi ülkelerde takımlar statları sorunsuzca paylaşıyor” dedi.
Ancak iki takımın yöneticileri de bu duruma pek sıcak bakmıyor. Hatta Everton’un basın sözcüsü Ian Ross, “Biz üç yıldır Kirby’e stat yapmak için çalışıyoruz. Komiteden kimse bizim şehir içinde kalmamız için yardımcı olmamıştı. Şimdi de böyle bir fikirle bize geliyorlar” diyerek tepkisini belirtti.
Goal
Bayern Münih’in Fransız orta saha oyuncusu Franck Ribery, İngiltere’de futbol oynamak istemediğini ifade etti.
Bayern Münih’in Fransız yıldızı Ribery, İngiltere’yi iklimi nedeniyle tercih etmeyeceğini ifade etti. İngiliz ve İspanyol takımlarının transfer listesinde olduğu bilinen Fransız oyuncu, Ada temsilcilerine kırmızı kart gösterdi.
Real Madrid, Chelsea, Manchester United ve Barcelona gibi dev kulüplerin, Fransız yıldız oyuncuyu kadrolarına katmak istedikleri ifade ediliyor. Manchester United’da teknik direktör Ferguson, Ronaldo’nun gitmesi halinde Ribery’nin takıma katılmasını istiyor.
Diğer yandan Real Madrid başkanı Florentina Perez’in de Fransız oyuncuyu transfer etmek istediği yönünde açıklamaları var.
Gelecek sezon hangi takımda oynayacağı konusunda fikri olmadığını belirten Ribery, “Dürüst olmak gerekirse, transferim hakkında pek bir bilgim yok. Bayern’de mutluyum. Önümüzdeki günlerde ne olacağını hep beraber göreceğiz. İklimi nedeniyle İngiltere’ye gitmek istemiyorum” dedi.
Goal
Sunderland, transfer sezonunu Downing'e teklif yaparak açmayı planlıyor.
The Mirror'ın haberine göre, Sunderland, küme düşen Middlesbrough'nun sol açığı Stewart Downing'e talip.
Amerikan yatırımcı Ellis Short'un satın aldığı kulübün, yaz aylarında transfere büyük paralar harcaması bekleniyordu.
Ligin son haftasında Championship'e düşen Middlesbrough'nun, elindeki iyi oyuncuları kaybedeceği tahmin ediliyor. Downing için daha önce de Tottenham girişimlerde bulunmuş, ancak 24 yaşındaki futbolcu için Middlesbrough ile anlaşamamıştı.
Downing ocak ayında Tottenham'a geçebilmek için kulübe transfer listesine konma isteğinde bulunmuştu. Ancak bu reddedilince, yetenekli kanat oyuncusu sezonu Riverside ekibinde tamamladı.
Sunderland'ın yeni hocası Steve Bruce ise, kulübün hedeflerini gerçekleştirebilmesi için Downing'in alınması gerektiğine inanıyor. Daha önce reddedilen tekliflere bakılırsa, Bruce'ün ekibinin bu transfer için 17 milyon avro gibi bir bedeli gözden çıkarması gerekiyor.
Goal
Ajax'ın Belçikalı stoperi Thomas Vermaelen, Arsenal'la yaptığı görüşmeleri doğrularken "Arsenal benim için doğru bir adım olacak" diye konuştu.
Ajax'ın başarılı Belçikalı savunma oyuncusu Thomas Vermaelen'e Arsenal'ın talip olduğu ortaya çıktı.
Premier Lig'in yayın haklarını elinde bulunduran Setanta Sports'un sitesine konuşan Vermaelen, Arsenal'ın kendisini almak istediğini belirterek şunları söyledi: "Önümüzdeki günlerde ciddi olarak görüşeceğiz. Arsenal benim için kariyerimde doğru bir adım. Hem daha iyi bir takımda oynamış olacağım hem de finansal açıdan beni tatmin eden bir sözleşmey sahip olacağım."
Rakamları basına yansımayan Vermaelen transferinin Arsenal'a 11 milyon pounda mal olacağı tahmin ediliyor.
Goal