Bilmediğimiz şeyler söyle.:schaf:
Printable View
Ben vatanı sana emanet edeceklerini pek sanmıyorum zaten. Geri hizmete verirler seni. :D
Vermesinler zaten.Kendimi gece 1-3 nöbeti tutarken düşünemiyorum.Sadece düşman olsa eyvallahta bunun kurdu var ayısı var hayaleti var mutasyona uğramış yaşam formları var. :D Bana yazıcılık falan versinler, hiç koşu falan yapmayayım ve son olarak tek kişilik bir oda ayarlayabilirlerse çok iyi olur.Kalabalık içinde rahat edemem ben.. :D
Seni mutfağa verirler muhtemelen. Patates, bulaşık, paspas uğraşırsın bütün askerlik boyunca. Gelince anlatırsın sonra:
Bir gün yine böyle operasyondayız...
Serhat döndüğünde anlatır;
http://www.vidivodo.com/180415/ziyaaa-aslan-avi
4 yıllık üniversite bitirenide koyuyorlar mı yahu mutfağa? :D Koyuyorlarsa kesin oraya atarlar beni :D
Neden 4 yıllık bitirince mutfağa koyulmayacaksın diye bir kural mı var? :D
Pek öyle bakmıyorlar. :D Kaderin tamamen rütbelilerin ellerinde.
Sitemizde herhangi bir sitenin reklamını yapmak yasaktır .P
O zaten herhangi bir site değil zaten arkadaşım görmüyor musun? me uzantılı yani benim. :icon_cool:
Sende Fenerbahçeli nin mesajını görümüyormusun. Sonunda :p var :)
Burun ve gözlükler biraz görüş açımı kısıtlıyor tabii.
Benimde burun ve gözlüğüm var :cool:
solda ki bastonlu amcaya tıkla..
Tamam amca yardımcı oldu :D
http://yfrog.com/6zasdatj
Notlara bak, kendimle gurur duyuyorum. Matematik daha açıklanmadı. =)))
Bizim Çinliler sağolsun öğrenemedik sınav sonuçlarını.:icon_confused: Sınıfta 1.olup olamadığımı merak ediyorum söylemesi ayıptır..:smismileyiw2: :icon_cool:
Bende son denemenin sonuçlarını merak ediyorum.Acaba dersanede ilk 30'a girebildim mi? :D Aygün bugün mesaj atma kafeye..
Batuhan tüm dersler bu kadar mı? Bize 10 ders vermişlerdi ilk sene..
Evet 6 ders. İkinci dönemde 6 ders. Teknik Resim gidiyor, Makine'ye giriş geliyor. Bilgisayara giriş gidiyor, Kimya geliyor. Gene 6 ders olacak.
Ama en güzel yanı, şu gördüğünüz derslere bir gün olsun çalışmadım. Aldığım kitaplar hala ilk günkü gibi duruyor. İkinci dönem ders çalışmayı düşünüyorum. Ortalamayı artırmak gerek.
Okuldan selamlar :)
Selamlar, bu konuya iki gün sonra mesaj yazılıyor, tarihi olay. :)