İşte yaa evde birisi olacak agaa diğer türlü rezillik :D ben dışarıdan söylüyorum sorun olmuyoda ev yemeği özlüyo insan :p
Printable View
İşte yaa evde birisi olacak agaa diğer türlü rezillik :D ben dışarıdan söylüyorum sorun olmuyoda ev yemeği özlüyo insan :p
aydında üniversite mi okuyorsun kardeş
Aydınlıyım ben. Kütahyada okuyodum :)
hımm tmm :D dışardan söylüyorum fln yazmışsında ondan :) bende nazillliyim ünideyim suan antallyada,nazilli daha güzel dio hep aydınlılar sende onlardan mısıın ? :D :)
Kasabayla işim olmuyo benim :)
vayyy :D:D sen tam aydınlısın ozman :)
Tam 09 yok dahası kaçarı göçeri :)
Kasabayla tek işim Denizliye giderken.
:D sizin yaranız çok ya galiba bize karşı ne bu öfke sanki siz büüykşehirsiniz :D aramızdaki fark 50 bin nüfüs sadece ama Naz Naz başkadır aydınmış peh :D o 09 un yarısı Nazilli yarısda Kuşadasıdır aydın sadece kağıt üzerinde öle :D
İyi akşamlar kafe :)
Günaydınlar herkese..
Günaydın millet:D
mrb beyler kahvaltımı yaptım yataktayım :D
Bu ne soğuk arkadaş yaa buz gibi. Aydın böyle değildi bu sene ne oluyo yaa.
Aynen abi ya.Evin içinde ağzımdan buhar çıkıyo.Dışarda don var.Baya soğuk buralarda.
Yaşasın kaleorifer..
Tabi burjuva olamadık daha öyle kalorifer falan peh. Yaşasın varoş yaşam Yaşasın Soba :cool:
Biri yataktan yazıyorum der biri kalorifer der off off işi bırakıcam o olacak.
Bırak Cado bırak :n:
Elektrik sobası yakıyorm odada 4'lü akşamları yine ısınmıyo oda. Buz tutuyo ellerim FM oyncam diye :zuhaha
bizede doğalgaz faturası gircek sanırım ama neyse:D:D:D cayır cayır yanıyor kaloriferler:D:D
Alemin burjuvası burada siz hala neden bahsediyorsunuz?
Çadır naber :D
Nickini türettim bi şeye benzedi işte :D
Tamam anladım. :n:
İyiyim Mayk sen nasılsın?
mAygıl nabıon :D Avcılar işi yattı benim olm ya :p Sinirli anımda ne var ne yok söyledim kıza :n: Şimdiki adresim bağcılar :D