bana bakmayın ben kalabalık etmiyorum şöyle bi kapıdan girip bakim dedim.. sonra da iyi geceler dedim ve gittim.. :D
Printable View
bana bakmayın ben kalabalık etmiyorum şöyle bi kapıdan girip bakim dedim.. sonra da iyi geceler dedim ve gittim.. :D
Bende yatarım biraz sonra sabah zor oluyor yoksa Lockerz'i bekliyorum ses çıkmazsa yatarım:D:D
durun lan nereye böyle ümit verip.
bende facepack yapayım bari :D
evet anLaşıLdı Lockerz'dan ses yok ben kaçar hadi herkese iyi geceler...:D
Ben de yatıyorum yarın gece sabahlarım artık.:)
yattı mı herkes nedir
Ben burdayım, psdeyim ama :)
Ardayı bitirdim manyak oldu ya.. Şu yüz çalışmasını yeni transferlerle yaptıktan son oyundan dahada zevk alacağım.. Artık kullanırsınız benimkini o kadar emek verdik bi bakın canım artık :D
İyi geceler tsi..
Herkes uyudumu arkadaş yaa. Hiç düşünen yokmu sabahın köründe kalkıp PC başına geçenleri :n:
Ben varım İsot :D.
Sen hep varsın kardeşim benim :N: Hiç yanlız bırakmıyosun beni :n:
Ozzy Olurda Ben Olmam:D Günaydın Arkadaşlar. Sabah Şerifleriniz Hayırlı Olsun. Yada 1 Saat İçnde İyi Geceler:D
Kahvaltımızı yapalımm Kurtlar Vadisi insin ohh bugün güzel seviyorum böyle güzel başlangıçları :) Pazarteside geliyo. Eğer aksilik olmazsa Çarşamba Denizli'yede gitcem :D
Ozzyde Selam Söyle Benden:D Fazla Kaynatmayın Sakın:D
Abi senin yorumun yüzünden gül gibi kariyerim gitti :zuhaha.Eyvallah İsot Reis :cool:.
Oh İyi Oldu Sana:D Bugünün En Güzel Haberini Aldım:n: Gerçi Dün Gördüm Ya Neyse:p Sen Bırak Tromsoyu Al Bak O Zaman Maşallah Derim:zuhaha
Vallahi Trömsö'yü hiç düşünmemiştim :zuhaha.3.Ligden Kırıkkalespor'u alacaktım ki bu yorumundan sonra ona 4 atmam gerekicek :uzgun:.
Vallahamı:D Al Al Onada Maşallah Derim:D
Almıyorum :uzgun:.MSNe gelde abi burası iyice kaynamasın :n:.
Ozyy sizin maç çarşambamı ? Bu sefer zahmet edip gelirsin artk demi :)
İsmail abi çarşamba günkü maç deplasman maçı :D.
Tühh Gene Fırsatını Buup Ekti Seni İso Hocam:) Sen Bırak Ozzyi:D Ankaraya Gel 19 Mayısta İzleyek:D
Ankara'ya Galatasaray maçında gelcektim kızın okul kaydı vardı ondan çıkamam dedi gelemedik. Hafta sonu sakat oluyo ayarlarsam gelcem işte. Bu hafta manisaya gidecektim hatta oda olmadı :D Karşıyaka - Giresun maçı var ona gidilirmi gidilir :n:
Oğuz Muğla Kaiyerini Aç Forumada Yorum Yapıp Çökerteyim:D:n:
Selamlar .
Selamun Aleykm Kahve milletinin insanları (:
Reklamlar:zuhaha http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=83991 :zuhaha
selamlar millet