Bu aralar çok konuşuyo zaten. Sapıttı iyice. Havalandı mı yoksa?
Printable View
Bu aralar çok konuşuyo zaten. Sapıttı iyice. Havalandı mı yoksa?
Eto'o: "Xavi, Gerrard'dan iyi"
.
Takım arkadaşı olduğu için dediğini söylüyorsun sanırım ama Xavi'de Milli Takım arkadaşı. :D
Xavi'nin çokta umrunda sanki. :)
şutları ve fiziği dışında xaviden daha üstün bir özelliği yok xavi kadar yaratıcı ve zekai faliyetleri önplanda olan bir oyuncu olmadığı için xaviyi tercih ederim.
şimdi dersiniz xavi gerrard kadar gol atamaz,kafa vuramaz dersiniz kabul ederim buda benim görüşüm.
Evet biraz daha boyu uzun o kadar.
defansif ve mücadecilik olarak gerrard.
xavi de tekniği ve oyunu açma,okuma ve yaratıcılık olarak üstün. bence ikisi de birbirinden iyi
şimdi skertel puyoldan reina casillasdan kuyt villadan iyi demesin:D
Tabi bu işler biraz görecelidir. Bana sorarsanız Maldonado hepsinden iyi.
Sonu yok yani boşverin haber niteliği bile yok aslında...
Baptista, Manchester City’nin kendisiyle ilgilenmesine rağmen bir kez daha Roma’da kalmak istediğini yineledi.
Julio Baptista kendisiyle ilgilenen pek çok takıma rağmen gelecek sezon da Roma’da kalmak istediğini açıkladı.
Baptista, Serie A’daki ilk sezonunda beklentileri karşılayamamasına rağmen gelecek sezonda takımda kalarak kendisini ispat etmek istiyor.
The Independent’a açıklamalarda bulunan futbolcu, “Roma’dan ayrılmayı düşünmüyorum. Roma’yla 4 yıllık bir sözleşme imzalamıştım. Takımda kalarak geçen sezona göre daha faydalı olmak istiyorum” dedi.
Ancak geçtiğimiz sezon beklentilerin gerisinde kalan Roma, Şampiyonlar Ligi’ne kalamayarak maddi açıdan zor bir duruma düştü. Bu yüzden Baptista’ya iyi bir teklif gelmesi halinde bunu kabul edebilir.
Manchester City’de Baptista’yı alarak forvet hattını Robinho, Baptista ikilisinden oluşturmak istiyor. Ancak oyuncunun gitmek istememesi nedeniyle bu transferin gerçekleşmesi zor gözüküyor.
Goal
Liverpool menajeri Rafael Benitez Mascherano’nun fiyatını yüksek tutarak Arjantinli futbolcunun takımda kalmasını sağlamak istiyor.
The Daily Mail’de yer alan habere göre, Barcelona, Liverpool’un başarılı orta saha oyuncusu Javier Mascherano’yu transfer etmek istiyorsa 52.8 milyon avroyu gözden çıkartmak zorunda.
Barcelona’nın 25 yaşındaki Arjantinli futbolcunun menajeri ile çarşamba günü bir görüşme yaptığı basına yansımıştı.
Mascherano’nun Liverpool’da oynamaktan dolayı mutlu olduğu, ancak ailesinin İngiliz hayat tarzına uyum sağlamakta zorlandığı için İspanya’ya gitmeye sıcak baktığı iddia ediliyordu.
Nakit zor, Yaya'yı versek?
Mascherano’yu kadrosunda tutmak isteyen Benitez, Arjantinli futbolcunun bedelini 52.8 milyon avro olarak belirledi.
Bu yaz transfere 35 milyon avro ayırdığını açıklayan Barcelona’nın Mascherano transferini gerçekleştirmesi oldukça zor gözüküyor. Ancak Katalan kulübün başarılı orta saha oyuncusunu transfer etmek için Yaya Toure’yi de takasta kullanacağı iddia ediliyor.
Goal
Bence Yaya daha iyi bi oyuncu. Eğer bu takas olursa Barça zararlı çıkar
Yaya fiziksel olarak Mascherano'dan üstün fakat Maradona'nın da dediği gibi Mascherano sahada gözüktüğünden çok daha fazlasını yapıyor. Sahadaki agresifliği çok önemli, faul yapmadan kaptığı müthiş toplara hayranım.
Yaya'nın üstüne bir miktar parayla anlaşılabilir bence.
52.8 milyon euro bence hiçbir ön liberoya verilmez tabi real madritte dengeleri bozdu bu tarz fiyatları daha çok duyabiliriz.
bence ne toure mascheranonun liverpooldaki ne de mascherano yayanın barçadaki görevini yerine getirebilir.özellikle yaya çok katkı sağladı barçaya böyle bir transferin olacağını düşünmüyorum.
52'si neysede .8 ne oluyor onu anlamadım:D.
Toure varken hiç gerek yok Mascherano'ya ...
Transfer yapmak istiyoLarsa Fabregas'ı aLsınLar ArsenaL'ın 45M€ bırakabiLeceği konşuLuyor
Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), Chelsea'nin Fildişi Sahili asıllı santrforu Didier Drogba'ya cezayı kesti.
Barcelona maçından sonra hakem Ovrebo'ya saldıran Chelsea'li Drogba 6 maç ceza aldı. Cezanın 2 maçlık bölümü 2 yıl ertelendi.
Avrupa Federasyonları Birliği (UEFA), Chelsea'nin Fildişi Sahili asıllı santrforu Didier Drogba'ya 6 maç ceza verdi. Ancak bu cezanın 2 maçlık bölümü 2 yıllığına ertelendi.
Böylelikle Chelsea, gelecek sezon golcüsünden Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk 4 maçında faydalanamayacak. Chelsea'nin Portekizli savunmacısı Jose Bosingwa'ya da 1'i 2 yıl ertelenen 4 maç ceza verildi.
Bu sezon Şampiyonlar Ligi yarı finali ikinci maçında Chelsea, Barcelona ile Londra'da 1-1 berabere kalarak elenmiş, Norveçli hakem Tom Henning Ovrebo'nun kararları İngiliz takımının oyuncularını kızdırmıştı. Didier Drogba da başta Bosingwa olmak üzere birçok takım arkadaşıyla birlikte maç sonrasında soluğu Ovrebo'nun yanına almış ve net bir şekilde hakeme küfretmişti.
Chelsea Kulübü'ne de futbolcularının davranışları ve taraftarların sahaya attıkları yabancı maddeler nedeniyle 85 bin paund para cezası verildi. Kulübün itiraz için 3 günü bulunuyor. Kulüpten gelen açıklamada cezalara itiraz edileceği belirtildi.
Bence hakeme saldırması doğruydu :) Hakem maçı çok yanlış yönetti..
Hakem o küfürü bariz şekilde haketmişti.Dedemi göndersem daha iyi yönetirdi.
Real Madrid transfer sezonunu Milan'dan Kaka ve Manchester United'dan Cristiano Ronaldo gibi süper yıldızları alarak yine dünya futboluna damgasını vurdu. Özellikle Portekiz'li süper star C.Ronaldo'nun transfer yankıları halen sürerken bu sefer Manchester United Real Madrid'in süper yıldızını transfer etmek için harekete geçti.
İspanyol spor basınının öncülerinden olan Marca gazetesinin haberine göre, Kırmızı-Şeytanlar dünyanın en iyi kalecilerinden biri olan Iker Casillas için Real Madrid'e 94 Milyon Avro'luk teklife hazırlanıyor.
Yaşı 39 olan başarılı file bekçisi Edwin Van Der Sar'ın yerine kaleci arayışlarına giden Manchster, bu sorunu C. Ronaldo'dan gelen yüklü bonservis bedeliyle çözmek istiyor. Manchester yöneticileri önümüzdeki hafta Casillas için Madrid'in kapısını çalacak.
Sporx
casillas-ronaldo takası olmuş olacak öyle olursa. tuhaf..
Real Madrid'in Casillas'ı göndereceğini sanmıyorum . . .
Casillas'ı Madrid bırakmaz bence Akinfeev yada Mandanda gibi kalecilere yönelse daha iyi olur Manchester United.
Milan takımı kaleciyi alt yapıdan çıkaracak bence :)
Veya afrikadan bi keşif kapacak yeni teknik drektör umut verici bence :) ne varsa yeni nesilde var