Hayırlı olsun Shangai açıklamış Ba'yı.
Printable View
Hayırlı olsun Shangai açıklamış Ba'yı.
Çok iyi oldu çok da güzel iyi oldu bence. 6 milyona alıp 2 katına sattınız :)
Hayırlı olsun. 6'ya alıp 14'e satmak bir transfer başarısı; ama Demba Ba'dan daha iyisini alabilecek miyiz, onu bilmiyorum.
Hayırlı olsun.En doğrusunu yaptılar
30 yaşındaki bir adamı 13.5M Euroya satmak gerçekten büyük transfer başarısı 1 sene daha kalsa 31 yaşında 3 milyondan fazla veren olmazdı tebrik ederim yönetimi iyi iş çıkardılar.Yeni gelecek forvet için yine Chelseanin kapısını Remy için çalsak fena olmaz. :)
Şangay açıklamıştı ama daha bitmemiş transfer Demba Ba Çin'e gidip görüşecekmiş :(
link
Valla ben Demba Ba'yı FB'ye hala isterdim. Beşiktaş için hayırlısı olsun. Nakit 40 Milyon TL bu krizde BJK'yi baya rahatlatır
Demba Ba 1 sene daha kalsa saç baş yoldurabilirdi bana göre çok çok iyi bir para bırakarak takımdan ayrıldı gelen parayla iyi birkaç oyuncu mutlaka alır Beşiktaş
ba orda 1 1,5 sene oynayip yine avrupaya döner..
Ba yi getirebilen bir yonetim onun gidisiyle birlikte yerine alacagi oyuncuyu da ayni kalitede alabilecek potansiyeli var. O yuzden endiseli degilim yerine iyisini bulabilecegiz. Benim endisem sag bek ve sol kanat transferi yapilmama olasiligi.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şuradan gelen parayı Konopyanka ya versek ne süper olurdu hem süper bir yatırımda yapmış oluruz avrupada 20 milyon euro piyasası olan bir adam 2 sene sonra çok iyi fiyata okuturuz.Olcay Şahan, Şenol Güneşin seri futboluna uyan bir futbol anlayışı olduğunu düşünmüyorum.2 sene sonra zaten Kerim tamamen pişmiş olur.
Birde Mitroglu konuşuluyor fakat bu adam EPL ye gidip sezonu Fulhamda 1 maçla tamamlamadı mı tüm sezon sakat değilmiydi bu risk alınırmı bence çok düşünülmesi gerek.
Demba Ba için 13,5 milyon Euro mükemmel bir rakam. Beşiktaş'ın mali durumunu düşününce ilaç gibi gelir, Ersan ve Atınç için konuşulan rakamlar da gerçekleşirse yaklaşık 25 milyon Euro gelir oluyor. Takım baştan aşağı kurulabilir, o paraya 1 forvet, 1 sağ bek, 2 stoper ve 1 orta saha alırsın. Beşiktaş bu dönemi fırsata çevirebilirse stat açıldığında tüm tribünleri dolduracak ve dolayısıyla maddi sıkıntıları geride bırakacak bir takım olabilir. Ama şöyle bir sorun var takımdan Sivok gitti, Ersan ve Atınç'ın gitmesi gündemde ise 3 tane iyi stoper almak gerekiyor. Egemen veya Bekir'den birisi gelirse şaşırmayın :).
Egemen stadın kapısından giremez stadta yok ama :D Beşiktaşın zor zamanında indirime gitmeyince Fikret Ormanı çok kızdırmıştı. Fikret Orman bu transfere yanaşmaz diye düşünüyorum.Bekir yakıştırması için birşey demiyeceğim. :DNapoliden Britosla ilgilendiğimizi yazıyor heryer ne olursa olsun tecrübeli oyuncu gelsin savunma bu sürekli değiştirilmez.
Beşiktaş, Alman Sağ Bek Andreas Beck'i Transfer Etti
Beck'in transferi için siyah-beyazlıların 1,7 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği belirtildi. 3 yıllık anlaşma olacakmış.
Yanlış anlama kesinlikle yakıştırma değil, tamamen imkansızlıklardan dolayı. Eğer Atınç ve Ersan da giderse rotasyona da oyuncu şart ama o yorumu laf olsun diye yapmıştım. Bu arada takımın sonunda bir sağ bek bulması iyi oldu maliyetine göre iyi işler yapacaktır diye düşünüyorum.
Yeni sag bekimizi hiç izlemedim ama üst duzey bir ligde istikrarli oynamasi bence çok olumlu
Andreas Beck, Roberto Hilbert'in bir üst modeli. Lider vasıflı, sağlam kondüsyonlu, orta karar tekniğe sahip bir görev adamı. İyi transfer bence. Sağ beke dünyaları harcamanın manası yok.
A.Beck bana göre iyi bir oyuncu bununla birlikte maliyetinin düşük seviyede olmasıda iyi
http://media06.ligtv.com.tr/img/news...16/dfggg_1.jpg
Red Bull Leipzig Kulübü'nün transfer etmek istediği Beşiktaş'ın genç futbolcusu Atınç Nukan, Almanya'da oynamayı kabul etti.
Alman ekibinin teknik direktörü Ralf Rangnick'in ısrarla istediği Atınç, Almanya'ya gitmeme kararını Ersan Gülüm'ün takımda kalacak olmasından sonra değiştirdi.
Yarın Almanya'ya giderek Red Bull Leipzig yönetimiyle görüşecek olan Atınç, anlaşmanın sağlanması durumunda sağlık kontrolünden geçerek resmi sözleşmeyi imzalayacak.
Beşiktaş Kulübü bu transferden 6 milyon bonservis bedeli kazanırken, genç stoper Atınç da yıllık 1 milyon euro alacak.
Kaynak: DHA
Orada eksik yönlerini çok iyi geliştirir. Beşiktaş'a tek kelime ile helal olsun. Bu yıl voleyi fena vurdu.
13.5 (BA)
6 (Atınç)
Neredeyse 2 oyuncudan 20 Milyon euroya yakın para kazandık şimdiye kadar. Yapılan transferler ise sağ ve sol beke Tosic ve Beck oldu. Bence uygun maliyetli ve ligin kalitesini kaldırıcak oyuncular her ikisi de.
Şuanda talipli olunan çok fazla oyuncu olduğunun duyumunu aldım.
Jose Sosa'ya çok ciddi teklif var, Ersan için hala yokluyorlar. Gökhan Töre'Nin ismi ise Avrupa'da sık sık telaffuz ediliyor. Öte yandan Kerim Frei'a da teklif olduğunu duydum. Pedro Franco'da yine teklif alan oyunclar arasında.
Jose Sosa'nın gönderilmesi çok muhtemel duruyormuş. 6 milyon euro minimum gelen teklif, kulüp ise 8 milyon istiyormuş.
Ersan için yönetim ve heyet gitmesi taraftarı değil ama 5 milyon euroluk teklif gelirse yine anında satacaklardır.
Pedro Franco'da Ersan gibi satılması istenmeyen ancak ederi kadar para teklifi geldiği anda gönderilecek oyunculardan birisi. En az 5-6 Milyon euroya da o elden çıkabilir.
Gökhan Töre için başkanın kafasındaki rakam 15 Milyon Euro ve yukarısı. Kesinlikle altına satmayacaklar, Kerim Frei ise büyük ihtimalle klüpte kalacak.
Atınç ve Demba Ba'dan 19.5 Milyon euro kazandığını varsayarsak 6 milyon euroya'da Sosa giderse eğer kafadan 25 milyon euro kâr eder kulüp diğer transferler de olursa çok daha fazlası olur. 30-40 Milyon euroları her an bulabilir takımın kazancı.
Önemli olan ise bu oyuncuların yerlerine hem uygun maliyetli hem de bunları bize hatırlatmayacak kadar kaliteli ve yüksek performans gösteren isimler alınması.
Konoplyanka ve Remy gelse savunmayada bir tane tecrübeli adam alınsa daha hiçbirşeye gerek yok :D
Joel Campbell iddiaları varmış
Jose Sosa gidici gibi, Estudiantes 8 milyon euro teklif etmiş haberler doğruysa. Bu fiyata satılması, transfer başarısı olur bence. Ersan da satılırsa 30 milyon euroyu geçkin bir satış karı sağlamış oluyoruz. Bu paranın yarısı stada gitse yarısı bonservissiz ve makul bonservisli 3-4 sağlam adam almamıza yeter bence. Özellikle Kono.'yu ve Remy'yi kaçırmamalıyız.
Douglas'ı almışsınız sanırım. Hayırlı olsun.
Douglas'ın yanında Dzsudsak da geliyormuş
İtalyan basını Beşiktaş ve Olympiacos'un, kaleci Maksym Koval ile ilgilendiğini yazmış.
yalan haberdir, senol hoca yabanci kaleciler ile calismayi sevmiyor.
Ne tıkırtı var ne şıkırtı. Sanki geçen senenin 3.'sü biz değildik. Yine çok geç kalıyoruz!
Kardeşim bizi tahrik ediyorsun bak ayıp oluyor :)
Joel Campbell bittiye yakın iddiaları var bakalım hayırlısı
Mario Gomez Beşiktaş'a gelebilirmiş
kaynak
Metin Albayrak, 2 transfer yapacağız demiş. Şimdi eksiklere bakalım: 2 stoper, sol açık, forvet kesin; kaleci ve orta saha kamptaki duruma göre. Yani minimum 4, maksimum 6 transfer lazım bize. O açıklamalar taktik değilse ve doğruysa geçmiş olsun şimdiden.
2 satıştan gelen parayı stad için kullanılırsa yazıklar olsun bu yönetime başkada birşey demiyorum.
Yine 1-2 transfer yaparız ama gelen paranın hepsini harcama lüksüne sahip olduğumuzu sanmıyorum. Bazı eksik bölgeler yine eksik kalır.