Lincoln ile Crespo bir mi yapmayın Allah aşkına;)
Printable View
En azından kötülememişim Lincoln ü... Gerçektende ama gelmesine imkansız bakıyodum... Bu arada dikkatimi çekti 1GS li arkadaşta gelmez demiş...:)
Crespo nun gelmesini istemem 32 yasinda ve galatasaraya gelirse yatmaya gelir .. gerci yatarakda gol atar ama bence genc yeteneklere yonelmek lazim ...
young boys maçında tribünden bir fotoğraf
http://img294.imageshack.us/img294/849/13070730bbb7.jpg
Haldun üstünel hani tatil yapıyordu fransaya gitmişti falan fılan demekki transferi bitirmiş oraya gelmiş birde öyle mutlu ki
Bana daha cok Appiah'i istiyorsaniz biz de karsiliginda sizin en iyi oyuncunuzu isteriz gibi geldi.
Ornegin FM'de elinizde tutmak istediginiz oyuncuya Chelsea teklif yaparsa, cevap olarak Terry ile Lampard'i isterim demek gibi bir sey.
Schalke Kuranyi'yi vermeyiz ama ille de isterseniz 27 milyon Euro'ya serbest kalir demis, Fenerbahce'de kisaca iste Appiah'in degeri bizim icin o kadar diye cevap vermis. Siz Kuranyi'yi vermek istemediginiz gibi biz de Appiah'i vermiyoruz demis bulunuldu.
Simdi top Appiah'da. Eger Appiah'in son zamanlarda verdigi demecler dogruysa ve daha buyuk bir ligde oynamak istiyorsa, Fenerbahce'ye baski yapabilir. Gerci 2 sene daha kontrati oldugu icin ve sezona sakat girecegi icin de cok fazla zorlayabilecegini sanmiyorum.
Ayrica transfer sezonunun sonuna yaklasildigi ve Appiah'in yerini doldurmanin bu asamada zor oldugu goz onunde tutulursa bana transferinin ihtimali dusuk gibi geliyor. Ancak gelecek seneye kadar eger Appiah kontratini uzatmazsa, bence Appiah 1 sene sonra satilir. Gelecek bir yil icinde de Fenerbahce Appiah'in yerine alinacak oyuncu arar.
Emrah senin gözündende bişey kaçmıyo...:)
emrah abi gözünden bişe kaçmıyo yavs helal valla :D
Bu aksam GS TV de canaydın Programa katılcak...Orda herseyı acıklıcak belki bir transfer daha söyler:D:D
demekki fransaya felan gitmemis..
Kardes ezbere neden konusuyorsun bu haldun üstünel kac hafta önce hava alanında degilmiydi nereye gidiyorsun dediler fransa ya gidiyorum dediler hemen sordular transfer içinmi diye oda hemen cevap verdi tatil yapmaya gidiyorum herseyden bir sey cıkarmayın ezbere konusmayın lütfen diger takımlarıda takip edin:icon_mad::icon_mad:
Yabancı forvet masalınıda uydurmuyoruz inanmayan bu aksam canaydını gs tv de izlesin:icon_mad::icon_mad:
http://img294.imageshack.us/img294/1...070728bly0.jpg
Lincoln iyi yer bulmus:D:D
Kuranyi o kadar para verilmez zigici görmezden geliyorlar bu adam gelirse cosar ben yok bu oyuncu gelmez ne işi var demem herkez gibi
Herkez'n kendine gore, sahip oldugu bilgiye gore yorum yapmaya hakki var. Sen belli ki her dakika takip ediyorsun Galatasaray'i ve bu nedenle son gelismelerden hep haberdar olman gayet normal. Haberdar olmayanlarin gelip farkli bilgileri ile yorum yapmalari da normal. Bu konuda daha once yazilanlari, buraya tasindan yazilari bilmeden yorum yapilirsa da tabii aksi gorusler ortaya cikacaktir.
Bosuna yorma kendini ispat etmek icin, insanlari ikna etmek icin. Bildigini yaz ve geri cekil. Zaten konuyu takip edenler yazdiklarinin degerini anlar. Gerisi istedikleri gibi yorumlasinlar. Sadece bir tavsiye.. :)
İnşallah bu sefer olur.:) Bence forvet almak yerine forvet yetiştirelim.(Batuhan Karadeniz,Can Erdem)
Yav Haldun Üstünel neden yalan söyleme gereği duysun ki, boş mesaj atıpta ortamı germeyin lütfen..
Yeni bir forvet gelirse onlar oynayamazki.Zaten (bence) iki tane iyi forvetimiz var.(Bobo-Nobre)
Beşiktaşlı yöneticiler Celal Kolot ve Mario Berk'in Milano'da görüştüğü Fiorentina'nın Danimarkalı defans futbolcusu Per Kroldrup Beşiktaş'ın teklifinin çok cazip olduğunu belirterek yöneticilerden süre istedi.
Beşiktaş'ın yıllık 2.5 milyon Euroluk cazip teklifini çok beğenen Kroldrup "Teklif çok cazip ama ben Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmıyorum. Ama her ihtimale karşın sizden süre istiyorum. 1-2 gün içinde size fikrimi bildireceğim" dediği öğrenidli.
Öte yandan Beşiktaş'ın kapısını menajerler çalmaya devam ediyor. Chelsea'nin Charlton Atletic'e kiraladığı Carlton Cole da Beşiktaş'ın listesine alındı.
ATAKAN KURT / LİG TV
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news...Kuranyi001.jpg
Fenerbahçe'de Kuranyi sesleri yükselmeye devam ederken Schalke'den cevap geldi. Kuranyi ise Zico'ya övgüler yağdırdı.
Schalke Menajeri Andreas Müller "Fenerbahçe'nin teklifi biliyorum, ben intihar etmem. Kevin, Marcelo Bordon ve Fabian Ernst ile birlikte takımımızın direği. Bu oyuncular etrafında takim kurmak istiyoruz. Hiçbir para için Kevin’ı vermeyiz" ifadesini kullandı.
Kevin Kuranyi ise Zico'ya övgüler yağdırarak "Zico gibi büyük bir oyuncu ve teknik direktörden teklif almak onur ve gurur verici. Ama benim Schalke ile büyük hedeflerim var. Ayrıca Avrupa Şampiyonası yaklaşıyor. Takım değiştirmek zarar verebilir" açıklamasını yaptı.
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news...Toraman010.jpg
Beşiktaş'ta yönetimin stoper mevkiine mutlaka bir yabancı transfer edeceğini açıklaması defansta sıkıntı yarattı.
LİG TV'nin haberine göre takımın önemli isimlerinden bu arayışa tepki geldi. Beşiktaş'ta savunmaya transfer arayışları sürerken takım kaptanları İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman ve Koray, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'la yaptığı görüşmede "Stoper mevkiinde bir sorun olduğunu düşünmüyoruz" dediler.
"ESAS PROBLEM FORVETTE"
Siyah - beyazlı kaptanlar, "Sürekli basında stoper alacağımız yazılıp söyleniyor. Yöneticilerimiz de bu yönde araştırmalar yapıyorlar. Nobre'nin zaten bir sakatlığı var. Burak'ın da sakatlanmasıyla şu anda ileri uçta sorun yaşayacağız gibi gözüküyor. Biz stoper de bir sorun olmadığını düşünüyoruz. Ancak son karar yine de sizindir" dedikleri öğrenildi.
"BENİ MUTLU ETTİNİZ"
Sağlam'ın takımın tecrübeli isimlerine hak verdiği ve "Sizler takıma hakim kişilersiniz. Bunları düşünüp bana söylemeniz beni mutlu etti. Benim de böyle bir düşüncem zaten vardı. Ancak hem stoper hem de forvete katkı yapacak iki isim alacağız" şeklinde görüş belirttiği ifade edildi.
Genç teknik adamın bu düşüncesini yönetime de ilettiği ve yöneticilerin de teklife olumlu yaklaştıkları öğrenildi.
Bu arada sabah yapılan çalışmaya katılmayan Ertuğrul Sağlam'ın Moldovya'ya giderek Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi ön elemesindeki muhtemel rakiplerinden Sceriff'in Iskra Stali'yi 3-0 mağlup ettiği karşılaşmayı izlediği açıklandı.
CİM BOM'LA ADI GEÇTİ, HOROZ'A NASİP OLDU!
Transfer dünyasında ilginç gelişmeler yaşanıyor. Büyüklerle adı anılan futbolcular Anadolu kulüplerini mesken tutuyor. Daha önce Nick Carle transferinde yaşanan ilginç gelişmelerin bir başkası da Babatunde transferinde yaşanacak gibi görünüyor.
Geçtiğimiz günlerde Malta'nın Msida St.Joseph kulübünün Babatunde'nin G.Saray ile anlaştığını açıklaması medyada yankı bulmuştu. Bunun üzerine de G.Saray kulübü bu futbolcuyla ilgilenmediğini açıklamıştı. İşte o futbolu, Nijeryalı İbrahim Babatunde Denizlispor ile antrenmanlara çıkmaya başladı. Bu durum ise futbol camiasında ilginç bir gelişme olarak yorumlandı.
Aynı transfer girişimi Nick Carle'da da yaşanmıştı. İlk önce Avustralya Kulübünden açıklamala yapılmış ve Carle'ın Fenerbahçe'ye transfer olduğu duyurulmuştu. Fenerbahçe'nin yalanlamasının ardından Carle'ın adı G.Saray ve Trabzonspor ile de anılmıştı. Bu kulüplerle ismi geçen Carle'ı ise Türkiye'den İlhan Cavcav kapıp Gençlerbirliği'ne imza attırmıştı.
Denizlispor ile anlaşması beklenen Babatunde 27 yaşında ve Nijerya milli takımında da forma giyiyor. Babatunde geçen sezon Malta ligi'ni gol kralı olarak tamamlamıştı.
doğru zigiç daha çok iş yapar
hakikaten adam neden yalan söylesn yha bi bekleyp görelm ayrıca suanki
kadromzda süper serkan bu yıla damga vuracak barış da çk iyi mücadele edio
gençlermz süper daha gerilerden gelen cem sultan var biz kaç tane crespo
çkarırız bu takmdan herkes işinde olsn boş yere ortamı kızştrmaya gerek yok