Benimde valla Şemsi abi, iyi oldu değişiklik..
Printable View
Benimde valla Şemsi abi, iyi oldu değişiklik..
Umut abi sen değiştirme kullanıcı adını.Bu güzel bence.
Aygün msn den neden cevap vermiyorsun?
Msnde olmadığımdan olabilir mi :D
:D
Yıkıldım akşam akşam..
Girdin çıktın.Seni tanımasak yiyeceğiz valla.:icon_smile:
Neyse.Gelmiyormusun yarın?Quote:
$0,1·#GeNç KaRTaL·$0,1·# (20:06):
mayg
·$0,1·#GeNç KaRTaL·$0,1·# (21:16):
mayg
·$0,1·#GeNç KaRTaL·$0,1·# (21:34):
mayg
Yok abi gelmiyorum :) Bir dahakine kısmetse :)
Bir sürpriz yaparsın diye beklemeye devam edeceğim ama ben.:)
Sırtına ya :D
Forumda çifte standart istemiyoruuuuuuuuuuz! :n:
Hayırlı işler Bol güneşler.
Hayır işi bıraktıysa ne olcak hı :X
Selamlar =).
seLamLar...
Lanet olsun arkadaş ya .Özel derse gidiyorum matematikten.Hoca haftaiçleri ve cumartesi günleri dolu olduğu için pazar günleri saat 1'de gidiyoruz derse 3 arkadaş.Öbür 2 arkadaşım futboldan çakmıyo.Bende her pazar Bafraspor'un maçlarına gidiyorum zaten tribünde bir kere maç izledikten sonra sigara gibi hep gidiyosun.Bende böleyim hep gidiyordum ama artık tek aktivitemde elimden alındı gibi bişi :).Hocayada diyemiyorum maç var erkene alalım dersi veya gelmiyim diye.Yenilirsekte küme düşme potasındayız herşey olabilir.İçerde oynanan hiç bir maçıda kaçırmadım hep staddaydım.Yarın ne olucak bilemiyorum.Sonuçta derse gitsemde gitmesemde hiç birşey anlamicam aklım maçta olucak.Lanet olsun diyorum başkada bişi demiyorum.
neler olmuş bu siteye yaa...kimse kalmamış...kimse fm 2010 ile ilgili bir çalişma içinde değil...Artık FM kimsenin umrunda değil sanirim bu site yönetimindekilerin...
Tolga yine isyanlarda.
Seni severdim ve sana rağmen....
Ulan ne zaman ke
Günaydın alayınıza isyankar gençlik :n:
Tolga yapılacak şey belli. Stada akacaksın agaa maç kaçmaz
Aynen İsmail ab, öle bişi yapacamda tedirginim ya.Günaydın.
Yok arkadaş ya şans yok bende :)
Sabahtan beri Facepack indiriyorum 7 ayrı part %97'e geldi net kesildi hepsi baştan indircem ! TTnet'e şimdi telefon açıp bigüzel sövmeli :n:
Arkadaşlara dedim ''Tolga'nın ayağında tırnak batması var gelemedi'' hocam diyin dedim :D.Girdik bi işin içine ya.İnşl. bişi olmaz.Bari şu maçı kazanıp düşme hattından uzaklaşalım.
Maça gidiyorum ya böle bi maç kaçmaz zaten :).Oley Bafraspor Oley Oleyyy :D
Son Puan Tablosu ;
http://www.piceye.com/image-39C7_4B8A998C.jpg
Kastamonuspor Bulancakspor ile oynuyor.Banko kazandı diyebiliriz.Ama biz Lider Yalıspor ile oynuyoruz.Ve kesinlikle kazanmamız lazım.Çünkü son 3 düşüyor.Bafra İlçe Stadı cehennem olacak :D
Ev yakın Nedim :D.Ayağında tırnak batması olan biri zor yürür ondan :D
Hoca sana acıyıp hazır ev yakın deyip sizin eve gelirse ne gülerim sana Tolga :n::n::n::n:
Neyseki öyle bir durum olmadı :D
Bafraspor: 0 - T.Yalıspor: 0
Gene düşme hattından uzaklaşamadık :)