-
Avendano Kayseri kampında
Kayserispor'un renklerine kattığı Arjantin 1'inci Lig takımlarından Arjantin Juniors'un 25 yaşındaki stoperi Avendano, sarı kırmızılı takımın İzmit Kartepe'de yaptığı kampa katıldı. Beşiktaş'ın başına geçen eski teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'ın yanı sıra bu sezon göreve başlayan Tolunay Kafkas'ın da Avendano'nun maçlarını izlediklerini, Arjantinli oyuncuyu alabilmek için 1 aydır girişimlerde bulunduklarını açıklayan Genel Menajer Süleyman Hurma, şöyle dedi:"Yetenekli ve Arjantin 1'inci Ligi'nin gözde takımlarından Arjantin Junior'un formasını geçen yıl 25 kez giyen yeni stoperimiz Türkiye'ye getirdik. Avusturya 2'nci Ligi takımlarından Scwanenstand'ın defans oyuncusu 22 yaşındaki Avusturyalı gurbetçi oyuncu Turgay Bahadır'da antrenmanlara çıkıyor. Turgay, hakkındaki kararı, Tolunay Kafkas verecek. Şimdilik kaydıyla transfere noktayı koyduk. Önemli olan transfer ettiğimiz oyuncuların yetenekli olup olmaması ve takımımıza uyum sağlayıp sağlamamasıdır. Gerekirse amatör kümeden bile oyuncu alırız. Bugün birçok takımın peşinden koştuğu Gökhanlar'ı, Aydınlar'ı 2'nci Lig'den, İlhan'ı, Kemal Okyay'ı da PAF takımımızdan almıştık. Oyuncunun nereden geldiği değil, yararlı olup olmayacağı önemli."
BAŞKAN DA KAMPTA
Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, bugün Kartepe kampını ziyaret etti. Arjantinli oyuncu Avendano'ya da, "Hoşgeldin" diyen Başkan Recep Mamur, sarı kırmızılı oyuncularla bir süre sohbet etti, moral verdi.
Kaynak : DHA
Aldığım bilgilere göre çok kaliteli bir defans oyuncusuymuş birebirde ve havadan gelen toplarda çok etkili yalnız teknik kapasitesi düşükmüş zaten yani kaliteli bir transfer defansta tekniğe ihtiyaç yoktur zaten bununla birlikte çok iyi bir takım oldu
-
İbrahim Toraman ve Göhkan Zan normal şartlarda turkiye milli takımının 2 stoperi (terimin servet sevdasını saymazsak) böle olduğu halde yabancı transferi istenmesi oyuncuları sıkıntıya sokar doal olarak
-
Bence Kuranyi daha iyi oyuncu Zigiçe göre
-
Forvet almalıyız bence defans da İ.Toraman-G.Zan var...
-
öyle ama kuranyi tipinde bir oyuncumuz var zaten o da kezman ;)
-
flaş flaş flaş moriantes galatasaray'da.. atv spor haberlerinde söyledi.. oyuncuyla anlaşılmış. klüplede anlaşmalar tamamlanma aşamasındaymış..
MORİANTES GALATASARAY'DA DİYORUM ARTIK
Alinti
-
yok yaw kuranyinin hava toplarındaki üstünlüğü kezmandan 10 kat daha iyi o bile yeter :)
-
Beşiktaşın 2 yabancı alma hakkı var bence biri sağ bek(toramana göre yada stoer) diğeri forver olmalı
-
Kuranyi Zigic den daha iyi alıncaksa Kuranyi bence alınmalı... Ama son haberlere göre Schalke çok yüksek bonservis istiyomuŞ...
-
Galatasaray'ın Real Madrid'li Baptista için 1 yıl kiralık olarak Real Madrid kulübüne baş vurduğu öğrenildi..
Kaynak: Maraton.com.tr
-
hmmm... ama gelmeyecek galiba :(
-
Ben de Lig TV'de Baptista ile anlaşılmak üzere diye duydum. 1 sene kiralayacakmış GS ve büyük ölçüde anlaşma sağlanmış...
-
Bahri Havadır'ın,havadislerine göre(!)
Baptista'yı 1 yıllığına istemişiz RealMadrid'ten.
Görüşmeler sürüyormuş.
ALINTI
-
Bana yalan haber gibi geldi ama, geldiğini düşünemiyorum bile.. :D
-
Herkes biseyler diyor ATV spor haberleri Morientes Gs da diyor ve ligtv Baptista anlasma uzeri diyor..Ama neden ayni ""zamanda"" geldi bu haberler ..biraz ilginc..
-
Zaten Kuranyi'yi alırsak bazı arkadaşlar başlar biz lincoln'u aldık sizde özendiniz filan :) Zigiç daha iyi olacak
-
Kuranyi Brezilya asilli oldugu icin Kuranyi daha agir basiyor... fakat ben Zigic'in gelmesini isterim.... Daha kaliteli bir golcü..
-
Baptista haberi dogru... Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel Madrid'e ucmuslar su anda beklemedelermis..
-
Baptista gelirse şahane olur. Lincoln'u gerçekten geride bırakmış bir yıldız olur. Bakalım inşallah Süper Lig'de Baptista'yı izleriz...
-
G.Saray Real Madridi bekliyor!
Forvet arayışlarına devam eden G.Saray gözünü İspanyaya dikti. G.Saraydan Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin İspanyada transfer girişimlerini sürdürdüler.
LİG TVden Bahri Havadırın haberine göre G.Saray Real Madridin Brezilyalı santraforu Baptistaya talip oldu. Real Madridli yöneticiler ile görüşen Sezgin ve Üstünel Baptistayı 1 yıllığına kiralamak için İspanyol kulübe teklifte bulundular. Fakat ücret konusunda henüz anlaşma sağlanamadığı, bu problemin çözülmesi için girişimlerin sürdüğü öğrenildi.
(Ligtv.com.tr)
Bu sezon transferde şampiyonluğu elinde bulunduran Galatasaray, son transfer bombasını patlatarak dünyaca ünlü bir İspanyol golcüyü renklerine bağladı.
Galatasaray bonservisi Valenciada bulunan Morientes ile anlaştı. Transferde prensip anlaşmasının sağlandığı iddia edildi.
Kaynak : ATV Spor
İkisie aradıgımız adam heyecanla bekliyorum az sonra canaydın gstvde konusacak
-
-
Baptista yi forvet olarak aliyorlarsa yanlis yapiyorlar bence o adam orta sahada daha basarili..
-
Baptista gelirse çok iyi transfer olur... Bakalım neler olur...
-
Ben haberi dalga geçeriz diye koymuştum, iş ciddi galiba.. Gelirse üni tercihimi gözden geçiririm.. :D
-
Turk basınında yeni moda Kiralama !
adriano cassana baptista hepte kiralıoz zaten... turkıyeye gelmedığını bıldığımız ıcın fb gs bjk hep dunya yıldızlarını kıralıyor
-
El Galatasaray ofrece cinco millones por Morientes
El Galatasaray ha ofrecido cinco millones de euros por el traspaso de Fernando Morientes según la cadena de televisión turca NTV. Al parecer el director general del club turco, Adnan Sezgin, podría haber llegado a un principio de acuerdo con Morientes, por lo que representantes de Valencia y Galatasaray estarían en la mesa de negociaciones para solucionar el fichaje de Morientes, cuyo contrato con la entidad valencianista expira en 2009.
El Galatasaray busca cerrar su capítulo de fichajes extranjeros con la adquisición del delantero español, tras no haber conseguido que la Federación de Fútbol de Turquía amplíe el número de futbolistas extranjeros permitidos en la plantilla de cada club. Con todo, la Federación turca está valorando incluir un cupo de jugadores europeos que no ocuparían plaza de extranjero.
kaynak http://www.marca.com/edicion/marca/futbol/1a_division/valencia/es/desarrollo/1016380.html
-
Kaynak olarak NTV göstermişler, geçiniz..
-
Arkadaşlar önceki sayfaya bakın, Fenerbahçe Resmi Sitesine bakın, Kuranyi falan gelmiyor, Schalke satmıyor. O nedenle konuşacaksanız başka isimlerle ilgili konuşalım...
-
Baptısta yı gözden çıkardı gibi Real yani kiralanabilir aslında...
-
Cimbom bombayı patlattı !!!
Galatasaray, dünyaca ünlü bir İspanyol golcüyü renklerine bağladı.
Galatasaray bonservisi Valencia'da olan İspanyol golcü Morientes ile her konuda anlaştı.
Atv televizyonunun duyurduğu son dakika haberine göre Morientes ile kesin olarak anlaşmaya varıldı.