Liverpool akıllıca davrandı, Torres'ten son zamanlarda istenen verim alınamıyordu. Ama Torres'in Liverpool'dan başka takımda oynayacağını görmek İngiltere'de beni üzecek :)
Printable View
Liverpool akıllıca davrandı, Torres'ten son zamanlarda istenen verim alınamıyordu. Ama Torres'in Liverpool'dan başka takımda oynayacağını görmek İngiltere'de beni üzecek :)
Torres Chelsea'de zirve yaptığı performansını tekrar yakalayacak mı bakalım.
Liverpool'de bir süre işler karışır :)
Aslında çok iyi transfer ama maliyet de çok fazla . Maliyet transferi gölgede bırakmış ..
Yalnız Drogba'da Chelsea'ye İlk Geldiğinde Bayağı Maliyetli Gelmişti. O Zamanlarda Drogba Fazla Duyulmamıştı da.
Belli Olmaz Bu İşler Parlarsa O da Büyük Kazanç Olur. Ama Risk Tabikide Her Zaman Vardır. Başkan Dua Etsin Bol Bol Yoksa Taraftarlar Başkanın Ruhuna Fatiha Okuyacak:zuhaha
Yok Fatiha bile okumazlar:D
Bu arada Transfer gerekliydi.Çünkü Suarez EPL'de asla tek forvet oynayamaz diye düşünüyorum.Ama Dzeko 46 milyon dolarken Caroll 42,5 milyon dolar olması ilginç.
Suarez açacak Carrol atacak , Carrol indirecek Suarez atacak , Gerrard bırakacak Liverpool gol olup yağacak olay bu :)
Carrol Suarez
J.Cole
Meireles Gerrard Lucas
Aslında Liverpool'un geri dönüşü için fena olmayan bi kadro.
İyi bir transfer ancak çok büyük para ki bence Carroll o kadar etmez.
İyi para iyi para..
Temiz Transfer, gelecek vaad ediyor R.Madrid'de bile oynucak kapasitede bu eleman..
bu sezon 19 maçta 11 gol atmış bana göre kesinlikle çok yararlı olcak maliyet fazla gibi ancak daha pahalıya gidebilir ilerde :D
Chelsea Tv'de Torres'in Chelsea'ye attigi gollerin klibi yayinlanmis Türkiye'de böyle bisey olsa kanal kapanirdi heralde :)
aynen koptum ya :D:D
http://www.youtube.com/watch?v=OxsAzNl5h6M
Biraz kazık yedi(k ) gibi geliyor ama, neyse. :D
Suarez-Carroll tam, big man-small man ayarı ikiliye uyuyor.
yanlız newcastle napcak çok merak ediyorum :D
40 milyona adam bulurlar herhalde.:D
Güzel olmuş güzel 50'ye tamamlasalardı keşke :D
Para çok ama genç yaşıyla alakalı sanırım.Belli olmaz ilerde efsane olabilir.Torres gitti mi bilmiyorum ama muhtemelen gitmiştir.Orta sahaya hala takviye gerek bence ne biliyim sissokko'yu geri alsak mesela o tarz bi elemana ihtiyacımız var.Torres ile Carroll kıyaslanamaz ama torres'te fazla sakatlanıyordu.Uzun vadede olumlu bir transfer olabilir gibi geldi bana.Verilen bonservis bedelini resmi ağızlardan da duymak gerek tabi.
Fernando Torres yazın "Birkaç sene daha Premier Lig'de oynarsam kariyerim büyük tehlike içinde" gibilerinden bir açıklama yapmamış mıydı? Yanlış hatırlamıyorsam böyle bir demeci vardı ama şimdi astronomik bir rakama başka bir İngiliz deviyle adı anılıyor.
ondan kastı premier ligin yüksek temposu premier ligin kötü veya iyi olmasıyla alakası yok ki premier lig dünyanın en iyi ligidir
http://www.chelseafc.com/page/Latest...281499,00.html
insan bi giyer
Bu tempoyu kaldıramıyorum, tekrar ispanyaya dönücem ben falan diyorduda yalan oldu demekki :)
Elbette zaten ben de aksini söylemedim yanlış anlaşılma oldu : ) bu arada cidden bir üzerinde görseydik formayı :D
Torres'in bu açıklamalarının nedeni kupa ve şampiyonluk kazanmak istemesi. Şimdi daha yakın oldu bu hedefine.
insan 50 ye tamamlarda Aguero'yu alir , piyasasi var , her hafta iyi performans veriyor , devamliligi var , Carrol riskli transfer ozellikle o paraya
Chelsea'nin orta sahasi iyi isliyor , servis yapicak adam var , Torres domine eder EPL'yi Chelsea'de
birisi newcastle napacak diye sormustu.onlar da peter crouch i zorlamislar ama bir sonuc cikmamisto.bir de cok fazla para verildi bence...charlie adam meselesi n'oldu peki ? ian holloway birakmayacagiz diyordu.
torres'in ne kadar katkı sağlayacagına şüphe ile bakıyorum
Charlie Adam, ülmimatom vermiş yönetime gitmek istiyorum diye ama bırakmamış Blackpool. 14 milyon £ iyi paraydı hoş.
Fernando Torres'i transfer ederek büyük bir bomba patlatan Chelsea takımı defans bölgesini de Brezilyalı bir oyuncu ile güçlendirdi.
Chelsea takımı, Portekiz şampiyonu Benfica'nın Brezilyalı defans oyuncusu David Luiz'i 25 milyon euroluk bonservis bedeli ödeyerek renklerine bağladı.
Benfica kulübü resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Benfica kulübü, David Luiz'in transferi konusunda 25 milyon euroluk bonservis bedeli karşılığında Chelsea Futbol Kulübü ile anlaşmıştır" ifadelerine yer vererek bu transfere resmiyet kazandırdı.
Chelsea'nin Sırbistanlı defans oyuncusu Nemanja Matic'te anlaşmanın bir bedeli olarak Benfica kulübüne transfer olacak.
23 yaşındaki David Luiz'in Benfica ile 2015 yılına kadar sözleşmesi vardı ve Avrupa'nın en çok gelecek vaad eden defans oyuncusu olarak gösteriliyordu.
Sporx
Chelsea 2.Yarı Fırtına Gibi Esecek, Her Alanda Şampiyonluğa Aday.
YEni Tery olur umarım :D
Terry olcaktı :D
Gerçekten geleceğin en iyi defanslarından olacaktır bence de. İyi transfer yaptı DC'ye Chelsea...