Telefondan girip girip durdum burlara ders boş olsun yeter :n:.
Printable View
Telefondan girip girip durdum burlara ders boş olsun yeter :n:.
Saat 2 oldu daha pehh sabahtan beri oyun kasıyorum bide :D
Merhaba.Bizede yarın okul yokmuş.Yatıp uyuyacam ya.
FM'yi açalım.Kariyere let's go :D
Ohooo siz okumuyosunuzki zaten :n: Paso Tatil :)
Ben yarın okul olsada olmasada gitmiyorum :D
12.sınıflara Türkiye genelinde sınav mı varmış ne dediler.İşte okul yok nedeni beni ilgilendirmiyo :D
Allah Allah yarın genel sınavmı var? Bende 12 yim benim niye haberim yok :D
Karmı yağıyo :/
Mevsimler iyice değişmeye başladı. Şimdiye kadar benim çoktan yazlık kreasyona geçmem lazımdı ama hala ceketlerle polarla geziyoruz :/
Doktora gittik hap verdi ya :D
hapı parmağına içirirsen birşeyin kalmaz.
Yemişler sizi :D
O zaman deneme sınavı falandır tam bilmiyorum.
Sabah burayada yağmıştı kar.Okula giderken baktım arabaların üzeri hep kar.
Yeni yasa onaylanırsa 45 gün okul 1 hafta tatil arada bayramlar falan 1 ay okula gideriz işte ama ders konusunda yandık zamanımız az diye hızlı işleyecekler bi cacık anlayamıcaz :D
şimdiye havaların günlük güneşlik olması lazımdı ben kedilere üzülüyorum zavallıcıkların 1 ayı var onda da soğuktan bişi yapamıyorlar :n::n:
Özgür sendemi kedilerin cinsel hayatını düşünenlerdensin :n:
Özgür önce insanlarınkini düzene koy sonra kedilere geç :zuhaha.
Şu sıralar demir şeylere dokunduğumda ufak çapta bir elektrik çarpmasına maruz kalıyorum.:icon_confused: Bilimsel bir açıklama getirecek birisi var mı acaba?
çıplak ayakla toprağa bas abi..:D
Antalya'da olsam 5 dakikada sahile gider 5 dakika da sahilde yürür hallederdim.Burada nerede yapabilirim ki acaba bu toprakta yürüme işini? Bir de negatif elektrikle yüklenmiş olmamın sebebi ne olabilir?
Bilmiyorum artık :) Negatif elektirik dediysem illa stresten olmaya bilir. Mesela bilgisayarın başında felan çok kaldıysan vücudunda fazla elektrik toplanmıştır. Başka biryere dokunduğunda da elektrik akışı oluyor.
(Sallıyorum ama doğru sallıyorum sanırım :n:)
He bu arada babam bana bu gibi durumlarda Elini duvara vur derdi. Sonuçta duvarın ucu toprağa dayanıyor. Dene bakalım :D
Not : Vur kelimesinden kasıt yumruk at değil :D Dokun , Sürt , okşa :D
Şems. toprakta gez bşicik kalmaz ben öyle yapıyorum genelde küçük elektrk çarpmalarında babaannem söylemişti. :n: