Ayrıca çok enteresan bir iki yorum okudum , tüyler ürpertici gerçekten.
Hala bunca insanın neye karşı direndiğini anlamayan dar beyinler var. Üç beş ağaç gözüyle bakanlar var. Elinize ne geçecek ki düşüncesi var.
Yahu arkadaş söylemekten yorulduk , anlamadınız gitti. Bunca insan hayatına edilen müdahalenin , bunca yıldır çektiği çilenin , yaşadığı sıkıntı stresin patlamasını yaşıyor hala farkında değil misiniz ?
Bu halk kandırılmak istemiyor, gözlerinin içine baka baka yüzü kızarmadan yalan söyleyen arsız bir başbakan istemiyor. Kimseye karışmadan , kimseye zarar vermeden , başkasının özgürlüğünün başladığı yerde benimki biter mantığıyla huzur içinde yaşayabilmek istiyor.
Hasan hocam sana cidden son bir iki gündür anlam veremiyorum. Bizim "ulan iki araştırın okuyun be at gözlüklüler" dediğimizi sen bir eğitmen olarak yapıyorsun. Ekonomi notumuz artmış da IMF'e borç bitmiş de , borç alan değil veren ülke konumuna gelmişiz de de de de.
Elde avuçta milli değer kalmadı , özelleştirmenin haddi hesabı yok..
Dış borç almış başını gitmiş , bunun sonucu ne olacak bilen yok..
Çiftçinin hasadı dalda kalıyor , çürüyüp gidiyor bir kulak verip dert dinleyen yok.. Aksine konuşmak isteyen dayağını yeyip oturuyor..
Emekliye %3 zam çok görülüyor , elektriğe doğalgaza benzine gelen zammın haddi hesabı yok..
Kişi başı milli gelir bilmem kaç bin dolar olmuş deniyor , ülkede açlık sınırının altında yaşayan vatandaşın haddi hesabı yok..
Ne notundan bahsediyorsunuz yahu ?
Başka birisi başa geçtiğinde bütün dertler sona erecek demiyorum , kimse yanlış anlamasın ama Görkem'in de dediği gibi ben de Cumhuriyet Halk Partisi yandaşıyım. Varabileceği son noktasına kadar Atatürkçüyüm. En azından emperyalist güçlerin bu kadar kuklası olmayacağımıza eminim. Başkalarının önünde el pençe divan durmayacağımıza eminim.
Gelelim işin özüne. Bu millet (aradaki provakatörleri saymıyorum , ne halleri varsa görsünler) yukarıda saydığım şeylere ve onun gibi birçok şeye isyan ediyor artık.. Atatürk'ün izlerinin silinmeye çalışılmasından , Cumhuriyetimize verilmeye çalışılan zararlardan bahsetmiyorum bile. Yani bırakın da insanların bu kadarcık şeye tepki hakları olsun.. Millet cenderesine sığmadı taştı artık taştı.. Diktatörlük canımıza tak etti..