Bencede.Gereksiz bir transfer olmuş.Bunları alacağına git Ramires'i al,Santos'u al,herkülü(onyewu :D) al :D
Printable View
Bencede.Gereksiz bir transfer olmuş.Bunları alacağına git Ramires'i al,Santos'u al,herkülü(onyewu :D) al :D
Usta adamlar Ramires'i almazlar tabii. İhtiyacı yok. Ramires daha genç. Kendini ıspatlamamış oyuncuya bakmaz city artık. araplar basıyor parayı en iyi oyuncuyu izlemek istiyor. kendini tatmin etmek için yapıyor bir yerde transferi. As kalsın Kaka'yı alıyorlardı mesela.
Yeterli kalitede bir kaleci olsa 28 yaşında Aston Villa'da yedek kaleci olmazdı.Çok saçma bir transfer yaptı City.
İngiltere Premier Lig takımlarından West Ham United, Inter'in Şilili orta saha oyuncusu Luis Jimenez'i kiralamak için İtalya kulübüyle anlaştı.
Jimenez, West Ham United Kulübü'nün internet sitesine yaptığı açıklamada, anlaşmayla ilgili olarak, ''Çok mutluyum, çok heyecanlıyım. Sahada yapabileceklerimi göstermek için de oldukça kararlıyım'' dedi.
Çıktığı 20 milli maçta 2 gol kaydeden 25 yaşındaki futbolcu, sağlık kontrolünden geçtikten sonra 1 Temmuz'da yeni formasını giyecek. Jimenez ile sezon sonunda kulüpte kalıcı olması için bir anlaşma daha imzalanabileceği belirtildi.
Maraton
Bana göre çok yetenekli bir oyuncu .. Dean Ashton'a bol bol asist yapar ..
Inter'in Brezilyalı savunma oyuncusu Maicon, bu kez resmen Manchester City yolunda. Maicon'un menajeri Caliendo, Premier League ekibinden Inter'e yaklaşık 22 milyon avro artı Elano'yu teklif ettiğini söyledi.
Manchester City'nin transfer maratonu sürüyor. Üst üste attırdığı imzalarla son günlerde öne çıkan İngiltere takımı, son olarak, bir süredir gündeminde bulunan Interli Maicon için resmi girişimlerde bulundu.
Brezilyalı savunma oyuncusunun menajeri Antonio Caliendo, City'nin Inter'e Maicon için, 22 milyon avro artı Elano'yu teklif ettiğini söyledi. La Gazette dello Sport'un haberine City, Maicon'u transfer etmek için her şeyi yapmayı hazır. Ancak Inter'in bu transfere henüz çok sıcak bakmadığı belirtiliyor.
Menajer Antonio Caliendo, konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada, "Maicon şu anda dünyanın en iyi sağbeki. Manchester United'ın onunla ilgilendiğinin doğru olmadığını söyleyebilirim; ancak City teklifini yaptı" şeklinde konuştu.
Dünyanın en iyi sağ beki ? Galiba Ramos'u izlememiş :)
Maicon gitmez City'e
Manchester United, David Villa Premier Lig’e sıcak bakmamasına rağmen, Valencia kulübüne golcü futbolcu için yaklaşık 47 milyon avroluk bir teklif yapmaya hazırlanıyor.
İngiliz basınında yer alan iddialara göre, Manchester United, dev bir teklif yaparak Valencialı David Villa’yı renklerine bağlamak isteyen takımların arasına katılacak.
Daha önce Barcelona’nın da ilgilendiği 27 yaşındaki futbolcunun, Alex Ferguson’un transfer listesinde ilk sırada bulunduğu söyleniyor.
The Daily Mirror’da yer alan habere göre, Premier Lig şampiyonu, David Villa için 46.8 milyon avroluk bir teklif yapmaya hazırlanıyor.
İngiltere'ye gitmek istemiyor
Ancak İspanya Milli Takımı’nın da formasını giyen futbolcunun Premier Lig’e gitmek istememesi, Kırmızı Şeytanlar’ın hevesini kıracak gibi gözüküyor.
Real Madrid an itibariyle David Villa yarışından çekilmiş gibi gözükmesine rağmen, Santiago Bernabeu da golcü futbolcu için hala ihtimaller arasında yer alıyor.
Manchester United ise Cristiano Ronaldo’nun satışından elde ettiği gelirin bir kısmını Valencia’ya önererek, İspanyol ekibin reddedemeyeceği bir teklif sunmaya hazır durumda.
Vay be Premier Lig'e gitmek istemiyor Villa :)
Sir Alex Ferguson verdiği röportajda Manchester United’in yaz transferlerinde savurganlık yapmayacağını vurguladı.
The Times’a konuşan Sir Alex Ferguson, Cristiano Ronaldo’nun Real Madrid’e transferinden 94 milyon avro gelecek olmasının Manchester United’in transferlerde savurganlık yapmasına sebep olmaması gerektiğini vurguladı.
Ferguson, bu yaz yaklaşık olarak 117 milyon avro transfer bütçesine sahip olacak gibi görünüyor, ama röportaja göre United bu yaz bonservisler için yüklü miktarlar ödemeyecek.
Manchester United’in transfer listesinin başında Atletico Madrid’in yıldızı Aguero ve Lyon’lu Karim Benzema var.
Aguero ve Benzema’nın bonservisleri her bininin 30 milyon avro edeceği tahmin ediliyor, ama Sir bu kadar harcamamayı umuyor.
Goal
Zamanında büyük paralar harcadığı Nani-Anderson ikilisi bekleneni veremedi Ferguson biraz daha temkinli davranıyor anlaşılan . . .
En dogrusunu yapıyor adam yahu .. Ne kadar ekmek o kadar köfte .. Adam ne kadarlıksa o kadar verceksın bu kadar basıt .. (Amma cok 'kadar' dedım ha :D
Portsmouthlu oyuncu, önümüzdeki sezon Liverpool’da forma giyecek.
Liverpool, Portsmouth’ta forma giyen başarılı savunma oyuncusu Glen Johnson’un transferini bitirdi. Kulüplerden transfer ücretiyle ilgili bir açıklama gelmezken, transferin 17 ila 18.5 milyon avro arasında bir rakama gerçekleştiği belirtiliyor.
Çok başarılı bir sezon geçiren Johnson, gösterdiği performansla İngiltere milli takımında da formayı kapmış ve Capello’nun sağ bekteki değişilmez oyuncusu olmuştu.
Bu transferden oldukça memnun olan Liverpool teknik patronu Rafael Benitez’de kulübün sitesine yaptığı açıklamalarda şunları söyledi: “Chelsea’de oynarken de çok başarılıydı ama özellikle geçtiğimiz sezon Portsmouth’ta çok çok iyiydi. Böyle kaliteli, hem de İngiliz olan bir oyuncuyu kadromuza kattığım için çok sevinçliyim”
“Chelsea ve Manchester City’nin çok aktif olduğu transfer piyasasında elimizi çabuk tutup bu oyuncuyu renklerimize bağlamamız gerekiyordu ve bunu başardık. Tabii Johnson’un da bizde oynamak istemesi, bu transferde etkili oldu”
goal
Hayırlı olsun..İyi transfer yaptı Liverpool..
Arbeloadan sonunda kurtulduk :D.
pahalı geldi bana
M. United’dan ayrılacağını açıklayan Tevez Dimitar Berabtov’un transferinin kendisinin ayrılma kararı almasına neden olduğunu ifade etti.
Transferi uzun süredir konuşula Arjantinli golcü Carlos Tevez, Dimitar Berbatov’un gelişinin ayrılma kararı almasındaki en büyük etken olduğunu ifade etti.
Bulgar golcünün transferinde sonra yönetimden kendisine beklediği desteğin verilmediğini belirten Tevez, “United’ın bana verilmesi gereken desteği vermediğini düşünüyorum. Benim yapacağım iş için bakla bir oyuncunun alınması, ayrılma kararı almamda önemli bir faktör oldu” dedi.
Teknik direktör Alex Ferguson’un kendisini rahatlamak istediğini belirten Arjantinli oyuncu, “Ferguson Berbatov’un gelişinin beni etkilemeyeceğini söylemişti. Ama takımda yer bulmakta sorun yaşadım. United forması için her türlü fedakârlığı yapmaya hazırdım. Geçen sezon Cristiano Ronaldo’dan sonra takımın ikinci en golcü oyuncusuydum. Sezonu iki kupayla kapatmıştık. Ama sonradan anlam veremediğim şeyler yaşandı” dedi.
Manchester United’a geldiğinde forma için savaşması gerektiğini bildiğini belirten Tevez, “Her oyuncu gibi benimde mücadele etmem gerekiyordu. İlk yılımda iyi bir performans sergilediğime inanıyorum. İkini yılımda takımda daha fazla yer bulacağımı düşünüyordum. Ama Liverpool maçından sonra hocamızın bana karşı tavrı değişti.” dedi.
Manchester City transfer olacağı yönünde haberler çıkan genç golcünün, kiralık sözleşmesinde bazı maddelerin transferini zorlaştırdığı öne sürülüyor.
internetspor
Maicon paranın değil şampiyonlukların peşinde bence gitmez City'e :)
dunyanın en iyi 2 sag bekinden biri o zaman:) ramos, maicon...eger böyle teklif varsa bence satılmalı elano degerli bi oyuncu interin orta sahasında en yaratıcı oyuncu stankovic yani elano iş yapar orda
Daniel Alves'i unutmayın :)
sevmiyorum alvesi ondan unutmus gibi yaptım :D
Paran çoksa niye Elano'yu veriyorsun.Bas parayı al :)
Chelsea'nin çiçeği burnunda menajeri Carlo Ancelotti'nin İngiltere'de "Yeni Gerrard" yakıştırmasının yapıldığı Charlton Athleticli 17 yaşındaki orta saha oyuncusu Jonjo Shelvey'nin peşinde olduğu iddia edildi. Küme düşen Middlesbrough'nun 24 yaşındaki kalecisi Turnbull da Chelsea'nin gündeminde!..
Chelsea'nin çiçeği burnunda menajeri Carlo Ancelotti'nin kadrosunu alternatif isimlerle zenginleştirebilmek için çalışmalarını sürdürdüğü biliniyor.
Arsenal, Newcastle United, Tottenham Hotspur ve West Ham United'la da adı anılan, şimdiden Steven Gerrard'la kıyaslanmaya başlanan Charlton Athleticli 17 yaşındaki orta saha oyuncusu Jonjo Shelvey'in 3 milyon Pound karşılığında Maviler'e transfer olacağı iddia ediliyor.
Küme düşen Middlesbrough'nun 24 yaşındaki file bekçisi Ross Turnbull'un da Chelsea'nin gündeminde olduğu ve kontratı sona erdiği için bedelsiz olarak transfer olabileceği konuşuluyor
Portekizli oyun kurucu, takımın sahibini “Abramovic, Chelsea ile bir ‘oyuncak’ gibi oynuyor” diyerek suçladı.
Rus milyarderi Abramovic 2003’de kulübü satın aldıktan sonra Chelsea, Avrupa'da ve Premier Lig’de zirveye oynamaya başladı. Deco geçen yaz Barcelona’dan 9.5 milyon avroya transfer edildi ve sezona mükemmel başladı. Ama form grafiği sezonun ikinci yarısında giderek düştü ve şimdi Chelsea’den ayrılmak istiyor. Deco, Inter’e transfer olacak gibi görünüyor.
Daily Star’a konuşan Deco,”Chelsea O'nun oyuncağı gibi. Bazen Abramovic’in kararları Futbol Direktörü Big Phil’e sorulmadan alınıyor” dedi.
Sözlerine devam eden Deco,”Chelsea özel bir kulüp. Eğer Big Phil Manchester ve ya Liverpool’da olsaydı belki de bu kulüpler ona saygı duyar ve işini yapmasına izin verirlerdi. Ama Chelsea farklı” ifadelerinde bulundu.
Deco,”Açıkçası, Chelsea’da ki deneyimimi beğenmedim. Kendimi iyi hissedeceğim bir takımda devam etmek istiyorum”diyerek sözlerini bitirdi.
Goal
Championship ekiplerinden QPR, sezon sonu emeklilik kararı alan Tugay Kerimoğlu'nu tekrar yeşil sahalara döndürmenin planlarını yapıyor.
The Mirror'un haberine göre, Queen's Park Rangers'ın hedefindeki isim eski Blackburn Roverslı futbolcu Tugay Keriomoğlu.
Bir dönem Türk Milli Takım formasını da giyen Tugay, sezon sonu emeklilik kararı almıştı. Sezonun son karşılaşmasında Ewood Park'ta jübilesini yapan Tugay'la, Blackburnlü taraftarlar arasında duygusal anlar yaşanmıştı.
Ancak, görünen o ki Championship ekibinin teklifte bulunduğu Tugay için, futbola geri dönme ihtimali tekrar doğdu.
Antrenörlük yapmak istiyor
38 yaşındaki Tugay'a daha önce Manchester City'den antrenörlük teklifi geldiği iddia edilmiş. Tugay da bu teklife sıcak baktığını söylemişti. Fakat, bugüne kadar bir anlaşma sağlanamamış olması, Tugay için futbolculuk hayatının bitmediği yönünde spekülasyonların ortaya çıkmasıne neden oldu.
Tugay şu an için kararsız gözüküyor. Fakat, QPR'ın teklifinin eski Galatasaraylı futbolcunun aklını çelme ihtimali de söz konusu.
Goal
Tugay bu saatten sonra tekrar yeşil sahalara dönmez. Güzel bir jubile maçı yaptı ve futbolu bıraktı. Yaşıda zaten ilerledi. Antrenör olarak yoluna devam ediyor.
Kadrolarının güçlenmesi gerektiğine inanan Fernando Torres, Valencia'dan Mata, Silva ve Villa'yı transfer etmeleri halinde mutlu olacağını belirtti.
Liverpool'un İspanyol golcüsü Fernando Torres, kadronun zenginleşmesini isterken, üç arkadaşını da Anfield'a çağırdı.
News of the World'e konuşan Torres, "Çok iyi oyunculara sahibiz ama belki başka oyunculara da ihtiyaç duyuyoruz. Umarım Liverpool Silva, Mata ve Villa'yı transfer edecektir. Bunlar zeki, kaliteli ve fark yaratabilecek oyuncular" dedi.
Torres, bu isimleri Benitez'e önerdiğini belirtirken transferlerin gerçekleşmesini umduğunu söyledi.
---------------
Birini bile alsa iyi iş yapmış olur Liverpool :)
Artık takımda İspanyol istemiyorum !