Kucka'yı biz aldık, yarın sağlık kontrolünden geçecek. İbre şimdi R. Lawal'a döndü eğer alınırsa yararlı transfer olur.
Printable View
Kucka'yı biz aldık, yarın sağlık kontrolünden geçecek. İbre şimdi R. Lawal'a döndü eğer alınırsa yararlı transfer olur.
Kucka ile ilgili bir açıklama yok henüz Milan cephesinden. Başkan Fikret Orman'da, Kucka bir yere gitmedi hala görüşüyoruz dedi.
Bilemiyorum tabii, ne olur ne olmaz. En son gündem de Kucka ve Obi Mikel kalmıştı.
Kucka'nın Milanlı formalı fotoğrafları var Kucka işi bitti.
Sakat orta sahaların yerleri doldurulmadı. Atiba ve Necip'le giriyoruz sezona. Hayırlı olacağı falan yok.
Yönetim büyük bir risk aldı, bu arada dün gece transfer yapılmadı ya. O stad'da devre arasından önce daha doğrusu devre arasındaki transfer döneminden önce bitmeyeceği belli oldu.
O riskin sonucu çünkü Vodafone Arena'da patlayacak.
Daha önce orta sahaya 2 oyuncu düşünüyoruz diyen başkan oyuncu almadan transferi kapattı, ayrıca yedek kalecisini ezeli rakibine kelepir fiyata sattı, ve savunmasından Sivok ve Atınç gidip yerine Rhodolfo geldi. Savunma'da da 1 kişi eksildik, ki geçen sene eksik olmamamıza rağmen Necip falan oynadı bir ara stoperde.
Allah sonumuzu hayır etsin, devre arasına kadar bakalım neler olacak.
Lucas Levia gelmedi mi?
Vermedi diye birşey yok. Sen bir transfer yapıyorsan o transferi bitireceksin. O vermedi bu almadıyla olmaz o işler.
Net bir şekilde bu transferde sınıfta kaldı yönetim. Mali olarak FİFA nezdinde satılan oyuncular ve alınan oyuncular arasında kârda olduğumuz için devre arasında oyuncu satmadan transfer yapabileceğiz.
Ancak devre arası için çok sıkıntı olabilir.
Leiva'dan sonra başka bir oyuncuya yönelmemiş olmak yönetimin, teknik heyetin ya da kim sorumluysa onun suçu ama Leiva'nın olmamasında ben yönetimin bir suçunu göremiyorum. Sonuç olarak Leiva Liverpool'un oyuncusu ve Premier Lig'de, eğer teknik direktör son gün benim ona ihtiyacım var derse Beşiktaş çapında bir kulüp alamayabilir. De Gea transferinde bile olanları biliyoruz. Manchester Utd. ve Real Madrid gibi takımlar arasında bile böyle şeyler yaşanıyorsa bu olayda yönetimi suçlamak haksızlık olur.
Devre arasında stoper, orta saha ve kaleci kesinlikle şart. Duruma göre yardımcı forvet ve sol bek de gerekebilir. Motta ve İsmail'den bir halt olmaz. Tosic'i yedek bırakacak bir sol bek gerekebilir bize.
Haberlerin çoğusuna bakıldığına 6 oyuncuyla anlaşıldığı görülüyor. Fakat bu kadar spekülasyonun döndüğü transfer döneminde bir tane oyuncuyla bile tamamlanmış bir iş yok. Resmi ağızdan da doğru dürüst bir bilgi verilmedi, henüz... "Haftaya netleşir" geyiği yine prim yapar, gibi...
http://s29.postimg.org/slicmbqoj/logo.pngQuote:
https://haber1903.com/images/news/ih...1452516140.jpg
Beşiktaş'ta kaleci transferi için çalışmalar devam ederken arayışlar sürüyor.
Cassio Ramos transferi için Corinthians Kulübü ile anlaşan Siyah Beyazlı Yönetim, Boyko ve Douglas için Dnipro Kulübü'nün vereceği yanıtı bekliyor.
HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Beşiktaş Kulübü'nün Corinthians Kulübü ile kaleci Cassio için 3 milyon Euro karşılığında anlaştığı bilgisine ulaşılırken, oyuncu ile 3.5 yıllık 1.5-2 milyon Euro arasında anlaşması bekleniyor.
Öte yandan transfer döneminden bu yana Beşiktaş'ın ısrarla transfer etmek isteği Boyko ve Douglas için de Dnipro Kulübü'ne önerilen 6 milyon Euro'nun 7 milyon Euro'ya kadar çıktığı, bu rakamın reddedilmesi durumunda Beşiktaş'ın sadece Boyko için teklif yapmaya hazırlanacağı bildirildi.
Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER
Dnipro'nun bir maç özeti sırasında kalecisi Boyko'ya dikkat etmiştim. Saç kesimi öncelikle dikkatimi çekmesini sağlamıştı ancak adamda çok tatlı bir fizik var. Kalede gerçekten duruşuyla bile güven veriyor, o günden sonra FM'de kaleci olarak almaya çalıştığım isimlerden birisi olmuştu.
Boyko harici adı geçen arkadaşların hepsi fıs diye düşünüyorum. Tolga'dan ekstra bir artısı olmadığına inanıyorum, Tolga'nın kendini toparlaması için bana göre üstüne gidilmeli çünkü böyle basit silinecek bir kaleci olmadığını Trabzonspor döneminden bence biliyoruz.
Boyko'yu neden FM'de bulamıyorum? Adı mı farklı?
Alexis Ruano hakkında bilgisi olan var mı? Ben kendisini sadece U20 maçlarından biliyorum. Valencia'dayken biraz izleyebilmiştim. O zamandan bu zamana çok şey değişti.
Hayırlısı olsun adamı bilmiyorum. fm profilini koyabilir misiniz acaba merak ettm de.
Quote:
HABER1903’ün edindiği bilgiye göre; yapılan görüşmelerin ardından 28 yaşındaki oyuncunun 1,2 Milyon Euro satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiralık olarak transfer edileceği öğrenildi.
Siyah beyazlılar, Marcelo’ya karşılık olarak ise Alexander Milosevic’i Alman ekibine kiralayacak.
Oyuncuların kendi kulüplerinden aldığı ücretler ise yeni takımları tarafından ödeneceği belirtildi.
Marcelo Guedes’in Hannover ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
Buralar biraz hareketlensin.
Emre Mor için 4 milyon Euro + sonraki satıştan %50 pay teklif etmişiz. 2 hafta önce internetten videolarını izleyip çevremdekilere ne kadar yetenekli olduğunu anlatmıştım. Bir milli maçta gündem oldu çocuk. Bakalım Fenerbahçe ne zaman devreye girecek.
Genç oyuncu almaktaki amaç zaten sonraki satışından gelen paydır.Eğer böyle bir teklif yapmışsak yanlış bir teklif olmuş.Ver direkt 5 milyonu al. Zaten Gökhan Töreden gelen para oldukça rahatlatacak Uefayla yapılan anlaşmayı.Transfer olurmu olmazmı bilemem ama Şenol Güneşin elinde bu çocuk uçar.