Originally Posted by
ReaList
Hangi şikeden bahsediyorsunuz?
Hangi kanıt, hangi mali açık, hangi usulsüzlük, hangi delil?
İki telefon konuşmasına bakıp burada inşaat demişler, burada ekinler demişler deyip Roman yazarak insanlar hapis yatıyor. Bunlar darbe yapacaktı, bunun kaşı gözünün üstündeydi diye 4-5 yıl boyunca bu ülkeye hizmet etmiş askerler cezaevlerinde çürümeye yüz tutulup sonra "Aa pardon" denilip serbest bırakılıyor.
Bir insanı suçlamak istiyorsanız bunun milyon yolu vardır. Benim önüme şike yapıldığına dair somut kanıt getir, o zaman sen haklısın diyeyim ama kaytan bıyıklı bir Savcının "Burda inşaat demişler, bence bu budur" diye oluşturduğu senaryoyu bana delil olarak sunma.
Cemaatle İktidar partisinin arası açılmasa bu süreçlerin hiçbirini göremeyecektik. İnsanları keyfi bir şekilde nasıl alaaşağı ettiklerini, hapislerde süründürdüklerini anlamayacak, oluşturmuş oldukları senaryolara körü körüne inanacaktık.
Bu yargılama yeniden yapılsın. Her şey usulünde olsun. Hayaller, sana göreler bana göreler olmasın. Fenerbahçe yine suçlu çıkarsa o zaman vicdanlar bunu muhakeme edecek, bu yöndeki tüm desteğini çekecektir.