Manası ne ki?
Printable View
Manası ne ki?
Haklısın.
threepwood
olsun o zaman.
manası da Monkey İsland diye bir oyun vardır onun baş karakteri olur kendisi.
i wanna be a pirate. :D
Sorun Forumlusu mu yapsam bende nickimi.. :D
Bu nick değişikliği hiç iyi olmayacak :D İşin yoksa tek tek msnde düzenle :p
Şu dakika ile FB-BJK maçına bilet almış bulunmaktayım. İlk defa taraftar kartımı kullandım. :) Telekom'dan izleyecekler var ise maç sırasında buluşabiliriz.
İsmail senin şu alaman takımlarındaki kaleci istanına katılıyorum bende...
Ben hep diyorum bu Alman araştırmacılar abartıyo kalecileri diye. Ya kaleci yerdeyken 90'a giden topa nasıl müdahele edebilirki. Işınlanıyo resmen herif.
Bende apprantice yapsam mı? Yıllar önce grafik hocamın taktığı bir lakaptı hem onu anmış olurum hemde degişiklik olur.nekop'uda Umut'a devrederim. :D
Aynen diyorum ya :D Hepside piskopat. Gerçekte göremiyoruz nedense o kurtarışları.
Batuhan biletler ne kadar?
Kale arkası 44 TL... 66 TL olarak bekliyordum, uzun süredir yaptıkları indirimden sonra...
Diğer tribünleri soruyrsan 100 TL'den aşağı yer yok.
ya şimdi değiştirsem mi değiştirmesem mi nickimi :D Aygün den özenip Özg.94 yapıyım mı :zuhaha:zuhaha ya da FReeDoM yapıyım direk :)
Taklitçi olma kendin ol :D
bu nick değiştirme işi baya karıştırcak gibi duruyor forumu ama arada bir yapılmalı aslında mesela yılda 1 falan :n::n:
"Oramakomaburamako" yeni nickim :icon_cool:
nickimi makul fiyatlara elden çıkarmak istiyorum. Talibi çıkar mı acaba?
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/8/469.jpg
Gerçekler ortada Umut bence kaçırma bu fırsatı.. :D
http://15dakika.com/ogu1 15 dakikalığına şöhret olacağım birazdan.. :D
Hayırdır Oğuz nedir bu şöhret olma sevdası? :D
laf olsun diye yoksa gözümüz yok afişe olmaya.. :D zaten maskeli bir fotoğraf koydum.. :D
Aman diyim Oğuz medya bu Cemil İpekçi ile felan haberler çıkarırlar yazık olur sonra sana. :D
maskeli olarak çıksında umrumda değil sonra bulmak için uğraşsınlar.. :p :n:
:D geri dönüşü olmayan bir yola girdin artık :D
kısmet diyorum, :D 15 dakikada verdiğim linkte görünen sitelerde maskeli fotoğradım çıkacak.. :D