Günaydın kafe.
Yaz geldi dedik şort falan giymeye başladık 2-3 gündür hava soğudu yağmur yağıyor :D
Printable View
Günaydın kafe.
Yaz geldi dedik şort falan giymeye başladık 2-3 gündür hava soğudu yağmur yağıyor :D
İstanbul'da yağmurlu bugün. Hep haftasonunu buluyor zaten. Haftaiçi çalışıyoruz bir yere çıkamıyoruz yaz geliyor. Haftasonu rahatız oh diyoruz kış geri geliyor.
Allahım oyun mu oynuyorsun bizimle? Eğer öyle ise hiç komik değil. :)
Evet ya yağmur işi bozdu.
4 gündür okula gitmedim :D. Yaklaşık2-3 haftadır yazılı yoktu. Bu pazartesi bir başlıyor 8 Haziran'a kadar hergün yazılı. Herhangi birinde puan kaybetsem küme düşerim MazAllah :D
Çok üzüldüm El barto bey.:D Yağmurda gezmek de hoş olur kimi zaman yahu.
Ayrıca bu akşam güzel geçecek, önce Fenerbahçe - Efes basket maçı var, bitiminde milli maç ve gecenin finali ŞL.
Yok arkadaş ben sevmem yağmur falan. Kuru olmalıyım ben. Donuma kadar ıslanıp gidip nasıl bir yerde oturup bir şey içeceğim. :p
1 hafta daha bekle sen de, kuraklık var, yağsın yağmur.:p
Hava kapalı olsun sorun değilde yağmur yağmasın. :p
yağmur çok bozuyor işleri yav ne güzel gezcektim bugün yalan oldu :D
Ben de onu diyorum işte. Çıkacaktım Çamlıca'ya seyredecektim İstanbul'u. :p
Ama yağmur var. :D
O ne olm yau. :D Romantizm mi diyorsunuz siz ona? Yağmur yağıyor zaten ıslanıyorsun birde sahilde dalgalarla ıslan. Yerim öyle romantizmi. :D
Burasının sahilinde yürüyemezsin, şöyle romantik romantik yağmıyor ki, bir başlıyor sağanak, donuna kadar ıslanıyorsun.:n: Şöyle romantiklik olur, manita ile aynı anda hasta olmuş olursun, bu süreci beraber yaşarsın.:D
Islık ıslak daha romantik olur bart işte ne olacak arada bir küçük öpücükler.:DBu saatte neden romantiğe bağladım onu anlamadm:D.
Yok aga kalsın ben kuru kuru romantikliği daha çok seviyorum :D
selam ağalar... PC anakart yandı 300 liralık masraf çıktı moral sıfır :(
Noluyo ya 2 admin geldi :D
Teşekkürler abi... Aslında sade anakart 120 lira felan ram artı ekran kartı ile 300 liralık masrafı var.. İşlemcinin fanını değiştirmiştim adam takamamış felan birşeyler olmuş anakart iflas etmiş... Neyse zaten evde olmayacağım için şuan pc yatacak mecbur
selam kafe ne haberler var:)
Forum anasayfadaki en üstteki panel en alta mı kaçtı bana mı öyle geliyor? :D
Selam melam :schaf:
bende sadece bana oldu sanıp korkmuştum :D :n: hep yeni adminleri işleri:smismileyiw2::icon_evil:
:n: :zuhaha
Bende online kişiler de gözükmüyor..Adminlerimiz işe bir el atsın :D
Gizli destekçilerin farkındayım.
Daha başınıza çok işler gelecek. :zuhaha
Adminler işe el attığı için böyle zaten...
Adminler acemi ya anlamıyorlar pek işten biraz eğitim versin Aydın abi :p
Hobaa noldu öyle :D