owen galatasaray'ın aradığı tipte oyuncu değil. aldığı parayı karşılayamazdık, manu'ya gitmesi iyi oldu.
yedeğin değişmez ismi olur. sakatlıklar başını bırakmıyor çünkü.
Printable View
owen galatasaray'ın aradığı tipte oyuncu değil. aldığı parayı karşılayamazdık, manu'ya gitmesi iyi oldu.
yedeğin değişmez ismi olur. sakatlıklar başını bırakmıyor çünkü.
Owen ı özLemiştik. Benim en beğendiğim forvetLerden biridir. Adam goL atmak için yaratıLmış.
Herkes biLirmi biLmem ama iLginç bir özeLLiği vardır, Çok nadir forvetLerin başarabiLdiği bir maçta SoL ayağı iLe bir goL, sağ ayağı iLe bir goL ve kafa iLe bir goL atmıştır. Bir maçta atıLabiLecek her türLü şekiLde goL atmıştır.
Ferguson aLdı ise ona güveniyor onu baştan yaratacağına inanıyordur. Tevezden eksiği yok fazLası var. Daha genç sayıLır, yapacakLarı bitmedi.
Yılın fiyaskosu bence başarısız olucağına inanıyorum
Çok saçma bir okadarda gereksiz bir transfer bence.
Ben iyi bir transfer olduğuna inanıyorum. Ferguson ona ayarı verecektir :)
İlginç bi transfer oLdu hayırlısı olsun artık bakalım nolcak...
Bence iyi bir transfer..Owen Alex Ferguson ile iyi işler yapacaktır :)
bu takımda zamanında alan smith ve saha forvet oynuyodu sonra manchester cok cok güçlendi ikisini gönderdi şimdi kan kaybeden manchesterda owen sakatlık sorunu yasamazsa basarılı olacaktır smith ile sahayı toplasan owen etmez sonucta
owen sakatlanmazsa çok can yakar ama yinede ben onu liverpoolda gerardla beraber oynarken görmek isterdim
City'den gereksiz bir girişim . . .
Bu girişimi Basında hatırlanmak amacıyla oldugunu düşünüyorum
O kadar kötü bir transfer değil. Daha düşük bir takıma katılsaydı silinir giderdi ama şimdi oturmuş bir kadronun gol ayağı olmaya çalışacak.
Faydalı olacağını düşünüyorum owen iyi golcüdür
Son zamanlarda performansı Owen ismine yakışır şekilde değildi. Yanılmıyorsam geçtiğimiz sezon 21 ( 7 ) maçta 8 gol atmış. Başka bir Avrupa takımına gitseydi başarılı olabileceğini pek düşünmezdim ama Alex Ferguson istiyorsa Owen'la ilgili planlarını çizmiştir. Başarılı olabileceğini düşünüyorum.
İsterse kötü performans göstersin ki pek sanmıyorum ama Liverpool'dan sonra Owen'ı özlemiştik Manu gibi bir takımda izlemek zevkli olucak
Owen eski günlerine dönerse Manu'da döktürür. bazı arkadaşlarında dediği gibi Ferguson onu baştan yaratabilir.
Formda ve sakatlık sorunlarından kurtulmuş bir Owen mükemmel bir transfer olur Man.U için.
Yazık Owen yazık. Seni sen yapan takımın en ezeli rakibine gittin demek, yolun açık olsun ...
ben ingilterede liverpool hayranı bi insanım bu adam boşta olmasına ragmen neden düşünülmedi ilginç.takımla bi kırgınlıgı falan mı var acaba
Michael Owen ingiltere lig tarihinin en golcü 3. futbolcusu eski günlerine dönecektir Manchester United'ta tabi forma şansı bulabilirse.
açıkçası ben bu transfere çok şaşırdım man utd. bitmiş denilen owen'a halen şans veriyor. Bakalım manchester owen için nasıl olacak...
Liverpool'dan teklif gelmemiş ise kendisi Manchester'ın teklifini kabul ettiği için suçlanmamalı.
Manchester'da iyi olacağına inanıyorum
Büyük kumar oynadılar, Owen bitmiş birisim. Sanırım yedek kulübesini süslemek için aldılar. Owen, Newcastle formasını kaldıramadı, ManU formasını kaldıramaz.
City abarttı artık
kumar sayılmaz ki bu sonucta bonservis falan vermediler sadece kulübede bile otursa en azından takıma kadro genişligi katar.ki bu yıl oynadıgı maclarda newcastleda fena degildi.Ama newcastle berbat bi takımdı oyuncular tek tek bakıldıgında iyi ama izlediginizde belkide ingilterenin en sıkıcı futbolunu oynayan takımıydı
Zaten bir Zaragoza,bir de Newcastle var çok iyi kadrolarla düşen.