Deivid kontratı ne zaman bitiyor???
Printable View
Deivid kontratı ne zaman bitiyor???
2009 olması lazım yada 2010
4 yıllık imzaladı ve bunun içn fb ona 7.5 milyon ödeme yapacak henüz ilk yılı doldu
Eger GS'nin Morientes haberi dogruysa yönetim harekete gecer.
Daha 3yıl varmış Deivid gönderilmesi lazım yoksa sürekli maaş ödenecek...
nolucak peki şimdi diyelim ki deivid e talip çıkmadı...
En az 10 brezilya klubu sırada ama aldımız fiyatın biraz daha aşağısında satabiliriz
umtzlga hiç gerek yok kardeslerm bu takm çk iş yapacak
Evet ama Toraman sağ bek oynamak istemiyom diyo her fırsatta umarım sağ bek oynatılmaz...
brezilya kulüpleri dışardan aldıgı oyncya bonservis ödemez o yzden fb bu trransferden baya zarar edebilr 4 küsür milyona almştı
cevap vermenin zamanı geldi geçiyor... ;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
çok iyi yapmışız 4m vererek ona işte beyler bir ülkede scouting sisteminin olmayışı nelere sebep oluyor görün tartmadan etmeden oyuncu alır mısın al sana!!bir güzel elimizde patladı işte....
Ümit Özat 5 yıldır söylüyor ben sol bek değilim diye ama dinleyen yok :)
erdem kardes merak ettim kusura bakma hangi takımlısıın
Evet bu yüzden tam verim alınamıyo oyunculardan... Bakalım nsl bir taktik kurar Ertuğrul Sağlam...
beyler deivid konusnda bi gelşme varmı kimse bişey bilmyoki adam idmanlara çkyo iyi performans serglyo..transferiyle ilgili hiçbi gelşme yok ki bence fb nin yapması gerekn bi anadolu klübüne kiralamak bedelsz olarak en kısa yol bu
Emrah abi galatasaraylıyım
Mersin ultrAslan üyesiym ayrıca uA okul temsilcisiyim :D
Bence Deivid Zico kontenjanından kalır, Fenerbahçe de Appiah gitmezse yabancı oyuncu almaz..
Appiah gidicek adam kalmak istemiyor zorla tutamayız
deividde gitsin bir dm birde forvet alalım yeter işte tabi yönetim sesimizi duysa aslında td de almamız lazım ama neyse
ARKADASLAR BU GECE 00:30 DA STARDA CANLI LİGEDOGRU PROGRAMI VAR ONU İZLEYİN
Beyler kesin izleyin insallah gündem bu kadar yogun iken yine fenerbahce ile baslamazlar sanırım
Appiah yabancı sitelerde dedikodumuzu yapıyor o zaman :Donu bunu bilmem mutsuzsa gitsin :D
Appiah transferi konusu çok karışık bi kalıcak/bi gidicek...
Bilmiyorum doğru mu ama özellikle Çoçuklarının eğitimi için ingiltereye gitmek istiyormuş