Obertan genç ve hızlı bir oyuncu kanımca.Man UTD için yararlı transfer olmuş.
Printable View
Obertan genç ve hızlı bir oyuncu kanımca.Man UTD için yararlı transfer olmuş.
Mısırlı oyuncu Villa'nın kendisini istediğini açıkladı.
Geçtiğimiz sezon Wigan Athletic'de kiralık oynayan Zaki, kendisi için Martin O'Neil'in Aston Villa'sından 13 milyon avro teklif ettiğini ifade etti. Oyuncunun menajeri Nader Shwaqi üç Premier Lig kulübünden daha teklif geldiğini belirtti. Birmingham City, Wolverhampton Wanderers ve Burnley'nin bu takımlar arasında gösteriliyor.
Birmingham Mail'e konuşan golcü oyuncu, "Sezonun ilk yarısında Aston Villa beni transfer etmek için 13 milyon avro teklif etti. Ancak Wigan kabul etmedi, çünkü daha sonra yüksek fiyata satmak istiyorlardı. Aynısını Wilson Palacios'a da yaptılar, 1.2 milyon avroya aldılar ve 16.5 milyon avroya sattılar. Wigan büyük takımlardan biri değil. Tek istedikleri ucuz oyuncular almak ve daha sonra bu oyuncuları satarken para kazanmak" dedi.
Amr Zaki sözlerini bitirirken Premier Lig'i sevdiğini ve İngiltere'de kalmak istediğini belirtti. Mısırlı golcünün menajeri Shawki, Zaki'yi transfer etmek için bir rekabet olduğunu ifade ederken, "Gelecekle ilgili kulüp ismi veremem ama iki Fransız kulübü ve Premier Lig'e yeni yükselen ekiplerden biri de Amr'ı almak istiyor" dedi.
Goal
Liverpool’un İsrailli orta saha oyuncusu Yossi Benayoun’un kulübüyle olan sözleşmesini iki yıllığına uzattığı açıklandı.
Liverpool yönetimi oyuncuları Yossi Benayoun ile yapılan sözleşmenin ik yıllığına uzatıldığı açıklandı. Liverpool Gerrard, Daniel Agger, Dirk Kuyt ve Fernando Torres’den sonra sözleşmesini uzatan beşinci oyuncu oldu.
Transferi konusundaki spekülasyonların son bulmasının kendisini sevindirdiğini belirten İsrailli orta saha oyuncusu, “Kulüple anlaşmaya varmak beni mutlu etti. Liverpool gibi bir kulüpte oynamaya devam etmek benim için büyük bir gurur. Şimdi sadece takımımın başarısına konsantre olacağım” dedi.
Benayoun’un takımda kalma kararı almasının kendisini mutlu ettiğini belirten İspanyol teknik adam, “Takımdaki birçok oyuncuyla sözleşme yenilemek istediğimizi biliyorsunuz. Yossi de bu oyuncular arasındaydı. Geçen yıl attığı kritik gollerle bize çok katkı sağladı. Onun takımda kalması beni çok mutlu etti” dedi.
Geçen yıl Liverpool ile toplamda 42 maça çıkan İsrailli oyuncu, 9 gol atmayı başarmıştı.
goal
ManUtd taraftarı heyecanlandıracak transferi hala yapamadı ...
Middlesbrough’un Türk yıldızı Tuncay Şanlı takımı Middlesbrough sezon öncesi kampına katılmadı
Middlesbrough’un golcüsü Tuncay takım arkadaşları Alfonso Alves ve Mido ile birlikte takımının sezon öncesi kampına katılmadı.
The Daily Mail’de yer alan habere göre Gareth Sourthgate bu üç futbolcunun antrenmana katılmamasını Championship’e uyum süreci olarak değerlendirdi.
Türkiye Milli Takımı’nın formasını giyen Tuncay Şanlı’nın Middlesbrough’dan ayrılsa bile İngiltere’de kalmak istediği ve kendisiyle Aston Villa ile Fulham’ın ilgilendiği söyleniyordu.
Alves ise İngiltere’den ayrılmak ve Avrupa’nın bir başka ülkesinde top koşturmak amacında. Hollanda’da 34 maçta 31 gol attıktan sonra transfer edilen futbolcu ada futboluna uyum sağlamakta zorlanmış ve sadece 7 gol atabilmişti.
Mısırlı golcü Mido ise Tottenham’dan ayrıldıktan sonra gittiği takımlarda bir türlü beklentileri karşılayamamıştı.
goal
kişiliği oturmuş olsun, ronaldo gibi cambazlık yapmasa da severiz biz obertan'ı.
hayırlı olsun.
daha transfer bitmemis baslikta bitti yaziyor :) hic uymamis.
haberde henüz bitmedigi yaziyordu ondan ;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hatta resmi sitelerine baktim transfer ile ilgili bir haber yok karistirdin sen galiba :)
Middlesbrough'yla yollarını ayırması beklenen Tuncay'a, İngiltere'den teklif yağıyor.
Premier Lig'e geçtiğimiz sezon vedea eden Middlesbrough, takımın yıldızlarını elinde tutmakta zorlanıyor.
Son olarak Everton'un Tuncay için devreye girdiği belirtilirken, Liverpool temsilcisinin, Türk Milli Takımı'nda da forma giyen yıldız oyuncu için 5 milyon avroluk bir teklifte bulunduğu iddia edildi.
Milli takımın kaptanlarından olan Tuncay, daha önce İngiltere'de kalmayı istediğini ve Fenerbahçe'ye dönmek gibi bir niyetinin olmadığını dile getirmişti.
Öte yandan Tuncay'ı bir süredir gündeminde tutan Aston Villa'nın da milli futbolcudan henüz vazgeçmediği öğrenildi.
goal
evertondan gerçekten teklif varsa hemen gitsin
Artık bu premier lig bölümüne tuncay şanlı haberleri diye bir başlık açılmalı bence.Haberlerin yarısı Tuncay :D
Obertandan Yeni Bir Ronaldo Yapar Sir Alex Ferguson Umarım Futbol Becerisini Burada Artırır Ahlakına Gelirsek Kimse Ronaldoyu Ahlaksızlık Alanında Geçemez Yani O Konuda Ronaldoya Benzemez
Zhirkov mükemmel bir transfer Sola mükemmel bir takviye Malouda etkisiz kalıyordu. . .
Eğer gerçekse Tuncay düşünmeden gitsin :) . . .
Zaten 2011de sözleşmesi bitiyordu . Bu heyecan niye :) . . .
benayoun fazla ön planda değil ama işini iyi yapıyor bence şu anda underatted konumunda fazla değer verilmiyor bu adama.liverpoolda kalması doğru olmuş hakediyor kalmayı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sözleşme uzatması diyecektim kalması yazmışım :P
Obertan, Manchester United'da
Kırmızı Şeytanlar genç oyuncu Gabriel Obertan'ı transfer ettiklerini resmi sitelerinden duyurdu.
http://i.media.goal.com/g/41403_news.jpg
Goal.com
Manchester United, Bordeaux takımından 20 yaşındaki kanat oyuncusunu aldıklarını açıkladı. Obertan sağlık testinden geçtikten sonra 4 yıllık sözleşmeye imza atacak.
Fransız oyuncu bu yaz Ferguson'un üçüncü transferi olacak. Gelecek vaad eden oyuncu bir kaç yıldır takip ediliyordu. Genç oyuncu 16, 17, 18, 19 ve 21 yaş altı milli takımlarında oynadı.
Kulübün resmi sitesine konuşan Ferguson, "Gabriel bir kaç yıldır izlediğimiz bir oyuncuydu. Oyuncunun eğitimi yüzünden transfer hep ertelenmişti. Gelecek vaad eden bir oyuncu aldığımız için mutluyuz. Biz genç oyuncuları alıp geliştirmeyi seviyoruz. İki yıl içinde Gabriel önemli bir oyuncu olacak" dedi.
Obertan Premier Lig şampiyonuna geldiği için heyecanlı olduğunu belirtirken, "Manchester United'a transfer olduğum için çok mutluyum. Benim için çok büyük bir fırsat. Çok heyecanlıyım ve kendimi kanıtlamak için sabırsızlanıyorum" dedi.
Liverpool’un efsane ismi Gerrard'ın kendisini dört yıl daha Anfield’a bağlayan sözleşmeye imza attığı belirtildi.
Alınan haberlere göre Steven Gerrard, Liverpool ile dört yıllık sözleşme imzaladı. İki taraf arasında Nisan ayında prensip anlaşmasına varıldığı ancak Liverpool’un imza atmak için sezon sonunu ve İngiliz yıldızın milli takımla oynayacağı maçlara ara verilmesini beklediği ifade ediliyor.
The Guardian gazetesi, yeni sözleşmeye göre haftalık 165 bin avro kazanacak olan Gerrard’ın sözleşmesinin bittiği 33 yaşında futbolu bırakacağını iddia etti.
Anfield’daki 10. sezonunu bitiren Gerrard, Liverpool formasını 478 kez giydi.
GOAL
Bu çocuğun akıbeti beni endişelendiriyor...Ya adamakıllı bi kulüp bulup adını büyük kulüplerin transfer listesine yazdıracak ya da yok olup gidecek
Sunderland, golcü oyuncu için teklif yaptı.
http://i.media.goal.com/g/40637_news.jpg
Gelen habere göre Sunderland, kulübü Portsmouth'a Peter Crouch için 15 milyon avro teklif etti.
Premier Lig'de bir çok takım İngiliz oyuncuyu almak istiyor, Sunderland menajeri Steve Bruce iyi bir teklifle rakiplerini geride bıracaklarını umuyor.
The Newcastle Evening Cronicle'ın haberine göre Bruce, Crouch'a imza attırarak hedeflerinin yüksek olduğunu gösterme hedefinde deniliyor.
Sunderland'ın ilk teklifi 12 milyon avroydu, şimdi ise 15 milyon avro teklif ediyorlar. Kırmızı-beyazlı kulüp ayrıca Tottenhamlı Darren Bent ve United'in 21 yaş altı yıldızı Frazier Campbell için görüşmelere devam ediyor.
Crouch'un ise Portsmouth'a alışamadığı biliniyor. Kariyeri hakkında çıkan bu haberlerin sonucunda oluşan bilinmezliğin en kısa sürede sonlanmasını istediği belirtiliyor.
Kaynak: Goal
Tuncay'ın artık bu kadar haberden sonra ve birde antremana katılmamasından dolayı artık takımdan ayrılacağı doğaldır. Aston Villa'da peşinde. Tuncay için hayırlısı olsun.
Manchester City’nin savunma oyuncusu The Sun gazetesine yaptığı açıklamada H1N1 virüsü kaptığı için İngiltere’ye dönüşüne izin verilmediğini bu yüzden de Kıbrıs’taki otelinde mahsur kaldığını söyledi.
The Sun gazetesinin verdiği habere göre Richards durumunu şu sözlerle açıkladı: “İlk başta göğüs enfeksiyonu diye düşündüm ya da alkol zehirlenmesi. Yemek yiyemeyecek ya da hareket edemeyecek kadar halsiz hissediyordum. H1N1 virüsü kaptığım söylendiğinde aklımdan herşey geçti. İnsanlar bu hastalık yüzünden ölebiliyor.”
Ingiltere 21 yaş altı milli takımıyla İsveç’de düzenlenen turnuvada finale çıkan 21 yaşındaki futbolcu bu turnuvanın ardından tatile gitmişti.
Goal
Yazik olmus cok kaliteli bir futbolcuydu.. Allah acil sifalar versin...
ölmez inşallah...acil şifalar
İyi Futbolcuydu Umarım Sağlığına Kavuşur
İlginç.Orda mahsur kaldıysa ne olacak acaba şimdi.Hiç mi yardım eden yok Kulüp yetkilileri filan.
Mutlaka tedavisi yapılıyordur.