serkan kırıntılı ile anlaşılmış sanırım.
Printable View
serkan kırıntılı ile anlaşılmış sanırım.
gelirse iyi bir alternatif olur valla. Kalede sadece Volkanla olmuyordu. Serkan gibi bir alternatif iyi olur kadro için..
serkan kırıntılı iyi bi kaleci volkanın alternatifi olması açısından faydalı olacaktır babacan'ı da elden çıkarmalıyız bu transferle birlikte.hoş bir takviye olur.Eğer Önderi yollamışsak Kayseriyi karşılığında da bişeyler alacak olmamız gerek gerekirse 1 oyuncu daha verip Eren'i alalım bence.Bu iki takviye yapılırsa güiza yada deivid gönderildikten sonra 1 orta saha 1 forvet yabancı transferi gerçekleştirilip başarılı olabilecek bir kadro oluşturulabilir.Zor mu bunları yapmak bana düşündüğümde o kadar zor gelmiyo şu yazdıklarımı gerçekleştirmek ,belkide FM'nin etkisinde kaldım çok:)
1 kontejyan zaten bos birakilacakti takimda 9 yabanci var 1 kontejyan otomatik olarak bos kaliyor bunun bir anlami yok hala transfer bekliyorsunuz transfer olmayacak.. güiza'da listeye alinmis bu satten sonra Niangi almazlar Güiza gitseydi alirlardi takimda 4 tane forveti ne yapacak aykut hoca.. transfer bu sene bana göre yine tam bir fiyasko.. gerekli mevkilere transfer yapilmadi takimda bolluk olan bölgelere transfer yapildi takimda zaten 10 tane kanat oyuncusu vardi gittiler 2 tane daha kanat oyuncusu transfer ettiler madem kanat transfer ediyorsun ozaman elindeki adamlari elden cikar kazim ve deividi yolla 2 adami yollamak bu kadarmi zor.. ihtiyac olan bölgelere yine transfer yapilmadi luganonun yanina stoper, yedek kaleci, yedek sag ve sol bek alinmaliydi.. bir sakatlik veya ceza olsa o bölgeler yine Allah'a emanet..
ben antu duyumlarina inanmiyorum krasic ile forlan kesin geliyordu ne oldular haber varmi:)
Niang kesin gelecek bence ama önemli olan başka transfer olacak mı birde orta saha olmalı mutlaka.Ve güizada gidecek gibi geliyor bana
Bonservis ödenmeyecekse ne hoş. İyide bir kaleci. İnşallah hayırlı olur ve bir Serdar Kulbilge etkisi yaratır inşallah.
Deivid'i nasıl gönderileceğini açıklarmısın? Adam gitmek istese bile o maaşı verecek klüp yok. Adamın yaşı geçti. 2 yıldır top oynamadı. Bu haliyle 2.Lig takımı alırken tereddüt yaşar. Kazım sağ kanatın alternatifi. Dia ile Kazım'dan başka kırma olmayan safkan sağ kanadımız yok.
tamamda ozaman güiza ne olacak ? sen aykut hocanin güizayi takimda kalirsa oynatmayacaginimi saniyorsun? baskiyi kaldiramaz mecbur oynatir. Güiza gitseydi Niang gelirdi listeye alinmasi Güiza'nin gitmeyecegini gösterir o halde de forvet transferi yatar.
Güiza eldeki forvetlerden en kalitelisi ve en iyi oynayanı. Bir Semih, Bir Gökhan'ın Güiza'dan artısı yok. Zaten Marseilla Niang'ı satmak istemiyor. Fener'de satmazsa riskine karşı Güiza'yı elde bulunduruyor. Güiza satılıpta forvet alınamaması korkunç bir durum olur.
güiza'nın akibeti ne olur bilmiyorum. ama forvet gelecek. gelmesi lazım !
eduyu appiahi nasil yolladilar parasini verip.. deividi de yollayabilirlerdi deivid torpilli kim ne derse desin alexin torpili ile takimda kalan bir oyuncu deivid.. siz fenere gelmeden önce adini kac kez duydunuz o adamin alexin önerisiyle fenere getirdiler 1 sezon oynadi 3 sezondur yatiyor takimdaki hocalar baskan veya yöneticiler bu adamin yattigini görmüyorsa torpilli demektir.
bak yine kesin konusuyorsunuz daha keisn degil hicbirsey diego imzayi atmismi? krasic atmismi? forlan atmismi? hicbirisi daha imza atmadi imza olmadigi sürece hepsi söylentiden ibarettir he transfer bugün yarin bitebilir imzalar atilabilir ozaman kesin oldu deriz.
ben alexin torpiline inaniyorum alexin geldigi sezondan beri yapilan transferlere bir göz atin alexin birlikte oynadigi adamlar transfer edildi sürekli.. edu,fabiano,deivid,nobre,bilica,maldonado bu adamlar alexle ayni takimlarda oynamis adamlar sizce bu transferler fiyaskomu su yapilan transferlerde laf söylemiyecegim 2 adam var edu ile nobre birtek onlar tuttu gerisi fiyasko.
Nobre zaten Alex'ten önce gelmişti. Önce Alex'in takım üzerindeki etkisini kırmak gerekiyor o zaman, Alex'e muhtaç olunmayan bir sistem. Bunu söyleyip, Alex'i kenara alınca da denmedik şey kalmıyor Aykut Kocaman'a. Güiza listeye alındı, kesin kalacak anlamıdır diyorsun, Kazım alınmadı, o zaman Kazım kesin gidecek diyebilirsin, bu da bir gelişmedir en azından, sırada Deivid ve Önder var.
ben alexin kenara alinmasina kesinlikle karsi degilim hatta bircok fenerbahcelide buna karsi degil alexin artik yasi geldi bu saatten sonra oynamasada farketmez diye düsünüyorum mehmet topuz özer gibi adamlar var onun yerinde oynayabilecek.. kazim gidecek bana görede.. zaten bu davranislarindan sonra takimda kalmasi zor.. benim sinir oldugum nokta güizanin hala takimda kalmasi adam sezon basinda antrenmanlara cikmadi aykut hocayi resmen takmadigini gösterdi buna ragmen bu adam takimda kalirsa taraftara ihanettir bu... paok maclarinda oynatilmassa gönderilebilir diye düsünüyorum.. fakat bir yandanda aykut hoca adami oynatmayacaksa niye listeye alsin diyorum sonucta semih ile gökhan feci derecede formsuz.. güiza ise hicbir macta forma giymedi sezon basinda.. belki paok karsisinda etkili olabilir diye kadroya alinmistir.
Niang bugün yarın açıklanabilir..
Senin için dememiştim zaten, basın Aykut Kocaman'ı yemeyi kafaya koydu, Alex olmadan kaybedilecek ilk puanda işler daha da karışır, işte taraftarın desteği ancak Aykut Kocaman'ı kurtarır, şimdilik taraftarın tepkisi de yönetime, Aykut Kocaman'ı direk hedef alan tepkileri daha pek görmedik taraftarın.
Bu transfersizlikten en rahatsız olan yine hoca bence. Transfer bekliyor ama gelen giden yok, böyle davranan oyuncunun benim takımımda yeri yok dedi, baktı ki Güiza'yı yok pahasına satmayacak yönetim (bazı konularda kulüp duruşunu iyi gösteriyor bazen de ipleri oyuncuya veriyor, bu tutarsızlık da bir garip aslında, Güiza ben istiyorum, beni bedavadan gönderin diyerek ayrılamaz buradan, Fenerbahçe'nin istediği para teklif edilirse ayrılır), Güiza huysuzluklarından vazgeçip takımla çalışmalara başladı, daha elenmeden önce demişti Aykut Kocaman, bu maçtan sonra Güiza'yı düşünmeye başlayabilirim diye (hatta bu açıklamaya bakarsak forvet gelmeyecek mi acaba diye de yorumlamıştık) ve YB maçından sonra takımla çalışmalara başladı.
Güiza pek çok gol attı, hatta kimi goller krtik, Fenerbahçe'ye puan kazandıran gollerdi ama kaçırdıkları fazla olunca, onlar göze battı normal olarak. Takımda 3 forvet var ve en iyisinin hala Güiza olduğunu düşünüyorum, yabancı forvet alınsa da takımda tutulmalı Güiza. Yedek kaldığında sorun çıkartmayacağına inanılırsa (bu da kesin değil) takımda kalması iyi olur, direk 11 olarak yeni sezonda düşünülüyorsa, bu yine sıkıntı doğurur.
Niang, Serkan Kırıntılı ve 1 yabancı daha alınacağını umuyorum. Deivid ve Bilica ile de yollar ayrılsa hiç fena olmaz.
Bu saatten sonra zannetmiyorum, kadroya derinlik katması amacı ile Önder ve Volkan Babacan dışında kimsenin takımdan ayrılmasını beklemiyorum.
Hadi be oğlum Ning ayrıl da gel. :0:
Ancak şöyle olur, orta sahaya yabancı alınacak olursa Cristian, defansa yabancı alınacak olursa Bilica gönderilir. Güiza'nın durumu net değil, Önder, Babacan ve belki Deivid gönderilebilir. Zaten Deniz, Ali Bilgin ve Vederson'dan kurtulmuştuk. Şimdi yerine gelecek oyuncu belli olmadan başkaları gönderilmez, en azından bu transfer döneminde gönderilmez.
Önder Turacı Kayserispor ile her konuda anlaştı. Kayserispor ile Fenerbahçe arasındaki görüşmeler sürüyor, muhtemelen anlaşma sağlanacak ve Önder resmi sözleşmeyi imzalayacak. Önder'in gönderilmesine sevindim, son birkaç sezondur çok kötü, eski Önder çok kaliteli bir stoperdi. Kendisine vermiş olduğu emekler için teşekkür ederiz. Yolu açık olsun.
Serkan Kırıntılı da sözleşmesini tek taraflı feshettiğine göre Fenerbahçe'ye imzayı atacak. Yedek olarak iyi bir kaleci.
Güiza'nın takımda kalmasına sevindim. Kazım'ın listeye alınmaması doğru karar.
1 boş kontenjan da Niang'a ayrıldı. Muhtemelen Güiza-Niang ikilisi sahada olacak PAOK maçında.
DUYURU
10.08.2010
Kulübümüz profesyonel futbolcu Önder TURACI ile prensipte anlaşmıştır. Bundan sonraki aşamalarda kulübüyle görüşmelere devam edeceğiz. Kamuoyunun bilgisine arz ederiz.
http://www.kayserispor.org.tr/tur/hdetay.asp?id=863
Marsilya Fabiano için Sevilla ile anlaşmış. 13 milyon Euro bonservis bedeli, şaka gibi. Luis Fabiano gibi bir adam nasıl bu kadar ucuz oluyor, anlamadım. Biz alsak bari :P
marsilya'nın fabiano'yu alacak olması niang olasılıklarını da artırıyor.