Bir de Real fark atar diyenler vardı. :zuhaha Tebrikler Barca, yine en büyük kim gösterdin herkese. :D
Printable View
Bir de Real fark atar diyenler vardı. :zuhaha Tebrikler Barca, yine en büyük kim gösterdin herkese. :D
helal olsun Barça'ma be :D Mourinho'nun halini görmek isterdim açıkcası. :n: :n:
Bir Daha Atarlar mı Acaba:p
Yalnız çoluk çocuk bile gol attı bir Messi atamadı.:p
dişimi kurtardım galiba karşıtı saha :)
Mourinho Demiştir Kesin, Sahayı Karıştırın 1-2 Kişi Kırmızı Görün Haftayı Kurtaralım Demiştir:n:
Ramos allah ne verdiyse herkese girdi :D Puyol a tokat Xavi ye tokat messi ye tekme :n:
Yaw bunlar yarın öbürgün milli takımda beraber oynamıcaklarmı.
maçın sonu cok atraksiyonlu oldu , ama ramos da hayvanlık yaptı nasıl bir tekme sallamak o öyle ... tabi 5 tane çok ağır geldi ama ramos 6 da görmüştü geçenlerde :D
Demekki Mourinhonun Yeni Kurbanı Ramos:D
Ramos la ilgili duygularimi yazsam siteden atilirim :D
cCc Ramos Reyiz cCc :n:
Cok iyimser yaklasmisim :)
Gozlerimin pasi silindi derler ya , iste oyle oldu , bu nasil bir futboldur , bu ne kadar akici , goze hitap eden bir futboldur , dunyanin en iyi takimlarindan birini nasil boyle dize getirir , kucuk dusurur , tebrik ediyorum cani gonulden Barca'yi , soyle bir takimin taraftari olmak ne kadar gurur vericidir bir dusunsenize , insallah bir gun Galatasaray'in sunun yarisini oynadigini gorurum
Neyse, Barca en azından Almeria'a attığı 8 golü bu maçta atmadı. Bir de o yönden bakıp sevinmeleri lazım Real'lilerin. :n: :zuhaha
İşler iyi gitmeyince El Clasico olsan kavga çıkıyor. Bazen kendimizi çok yerden yere vuruyoruz.
Bursaspor
nerazzuri
Zekirdek
Spy.94
Börk
Since-1907
hsyn0618
Night_Mare17
last breath
sananes
Varonil
KaF KeF
Volkan Şen
King_91
ABOO
SAİT71
GodfatheR
playeray
gerrard
ancar
yunusgs
BarceLona taraftarını ve takımını imrenerek izLiyorum, ve çatır çatır kıskanıyorum arkadaş. Bu takımın taraftarı oLmak var. Büyüksün Barça.
:n:Lokman ve Ali'Den Şık Bir Avatar Bekliyorum:) Şöyle Okkalı Bir Yerin Dibine Girin:icon_twisted: :D
C. Ronaldo 6 atamazlar mi demisti :D
bu arada ronaldo barça iyi takımsa bize 8 atsın demişti 5 kesmiştir umarım :D
http://forum.forzabesiktas.com/downl...6997&mode=view
Real Madridli arkadaşlar bunu da koyabilirler avatarlarına. Naçizane tavsiyem. :D
Bende bir sürü avatar var Casillas-Mourinho komedi hepside :n: :n: :n: ama işin içinde argo olunca gerek yok :D güzel avatar bulunur yav nolcak :D