Güncellemeyi yükleyince kasmaya başladı. Daha önce olmuyordu.
Printable View
Güncellemeyi yükleyince kasmaya başladı. Daha önce olmuyordu.
Ya bizi sevdiği kişilere ekleyenlerin listelendiği bir sayfa var mı oyunda tek tek mi bakacağız yoksa
Bir ayda 7 sakatlıkla karşılaştım bu güncellemede.
1.3'den de fazla sakatlık oluyor. deli gibi sakatlanıyorlar hem maçta hem antrenmanda. çok mu zor düzeltmek anlayamadım.
Sakatlık sorunu bendede var maalesef , devre arasına kadar hiç bir maçta aynı 11 ile çıkamadım ..
Çok felaket sakatlanıyorlar hemde... :) Bir önceki güncellemede de sakatlık problemi çoktu insanlar da ancak bende neredeyse hiç sakatlık olmadı 1,5 sene içinde, istisnalar haricinde, antrenman programlarıyla falan alakalıydı herhalde fakat bu güncelleme öyle değil ya, her maçta benden ve rakipten bir sürü oyuncu sakatlanıyor, maçta 3 değişikliğin ilk 2sini ilk yarı da sakatlıktan yapıyorum, son değişikliği taktiksel olarak 2. yarının ortalarında yapıyorum, değişiklikten 5 dk sonra 3. sakatlık, oyuncu çıkıyor kalıyoruz 10 kişi. Üstüste 3-4 maç bunu yaşadık. :)
Güncelleme geldikten sonra 8-9 maç yaptım, 1,5 seneden bu yana hiç sakatlanmayan, birisi gol krallığına oynamak üzere 4 as oyuncum uzun süreli sakatlıklar geçirdi.
Miles acaba diğer güncellemeler de sakatlıklardan fazla bahsedilmesine sinirlenip sakatlık barını en yükseğe mi çekti ne yaptı? :) yahu forvete top geliyor, arkadan savunma sakın dokunmasın, direk kıpkırmızı oluveriyor adam, öldü sanıyorum. ne yapıyorsunuz abicim ya? :D
En büyük sorun bence kaleci serbest vuruş kullanırken pas hatası yapıp orta sahadan gol atılması en az 3-4 tane bu şekilde gol oldu bende.
Bence sakatlanmaya karsi direncli oyuncu ile cabuk sakatlanabilen oyuncular arasi ucurumu iyice acmislar, sikinti bu. Cunku direncli oyuncularla sert futbol oynayinca genelde rakip oyuncular sakatlaniyor, o yuzden bu durum duzeltilene kadar zayif takimlarla kariyer yapmak biraz zor.
arkadaşlar dün oyunu açarken güncelleme yapılsn mı oyun açılsın mı diye bir şey gelmişti oyun açılsın demiştim o anda güncelleme yapamadı şuanda güncelleme nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz ?
Eyvallah internet aktif olnca guncellenmiş otomatik.
Sakatlıklar çıldırmış. Zaten zar zor oyuncu alabiliyoruz paramız yok onlarda sakatlığa kurban gidiyor.
İlk 11 de ki 5 oyuncum 2-4 ay arası sakat. Kovmak için yedek takıma attığım oyunculara sarıldım.
-Amr oyuncum 2. maçta sakatlandı 8 ay. Kiralık almıştım geri yolladım. vb. vb.
Normalde maç kadrosuna yedek kaleci almam :) Hiç sakatlanmıyor bile. 17 maçta kalecim bile 2 kere sakatlandı.
en oynanabilir mac motoru diyen arkadaslara , yine ayni senaryo yazma devam ediyor mukemmel de oynasan adamlar 30 metreden gol atiyor , ben birdahada bu oyunun orjinalini almam arkadas !
http://i59.tinypic.com/k4i8lw.jpg
http://i61.tinypic.com/jpajpw.jpg
Oyundaki yan faktörleri bi kenara bırakarak sadece maçta olan biten hakkında konuşmak gerekirse düzeltilmesi gereken 2-3 durum var bence.
1 tanesi arka direğe sert ortaların fazla isabetli olması ve savunmanın bu toplara orta açılırken ya da sonrasında müdahale etmemesi..
bir diğeri tepki süreleri. Oyuncu ve kaleciler seken, boşta kalan, geriye düşen toplara hareketlenirken daha seri olmalı..
bunun dışında direkten dönen toplar yine fazla..
ve bir de bi adam topu alıp arkasını döndü mü kimse gelip müdahale etmiyor. adam sonsuza dek saklayabiliyor o topu..
Oyun hala kötü. Toparlamis ama yine de kötü.
Deplasmanda maç kazanmak neredeyse imkansız, 9 kere yenildim.
Rakip takım istediği kadar kötü olsun ortasahayi xabi Alonso, fabregas, iniesta 3 lusuyle kurmuş gibi.
Sakatlıkları herkes yazmış zaten gerçi sigames yetkilileri kabul etmiyor bunu.
Benim sakatlıklar dışında bir problemim yok. Direkler de normal seviyede şimdilik diğerleri de fena değil. Fena olmamış şimdilik, denedikçe daha iyi gözlemlerim.
Sakatlıklar ise çok fazla. Abartısız her maç en az bir oyuncum hafif sakatlanıyor. Bu kadar da olmamalı. Zaten sakatlıklardan korkarak antrenmanı hafiflettim 30 kişilik kadro kurdum ama bu durumda bile sezonun daha ilk ayında 7 8 sakatım olduğu maçlar oldu. Maç içinde hafif sakatlananları da saymıyorum. Devam ettirirsem tam sakatlanır diye devam da ettiremiyorum, değişiklik haklarım hep buhar olup uçuyor.
crash dumps manyağı oldum
http://i59.tinypic.com/35a83rd.jpg
1- oyun orijinal mi?
2- kullandığınız windows sürümü orijinal mi? kırıksa bile el değmemiş sürüm mü?
eğer cevaplar evetse diskinizi komple formatlayıp yeniden windows kurun. güncellemeleri tamamlayın. tüm sürücülerin güncel versiyonlarını yükleyin. framework, directx falan bunları da kurup oyunu yükleyin.
yok cevap hayır ise onları halledip tekrar deneyin.
Arkadaşlar herkes yazıyordu şöyle oluyor böyle oluyor diye, ben sadece okuyordum ama hiç bir şey olmuyordu.
Ne olduysa bu 1.4 den sonra oldu kafa kafaya getirdiğim sezonu 7 sakatla ligde en çok birinci Balıkesirspor 8 sakat ve ben 7 sakatla ikinci sıradaydım tam çekişme üst safhadaydı 1. fener 2. Galatasaray(ben) 3. Sivas 4. Beşiktaş 1 er puan vardı, güzel güzel giderken tam yakalıyordum şampiyon olmaya inanıyordum fenerden 6 tane yememle, sakatlıklar ve oyunda saçma sapan goller olmaya başladı her karambol gol olur mu size ? Burak yılmaz kaleci ile karşı karşıya 5 tane net pozisyon kaçırdı tam biz gol atarken dönen top gol oldu. Özellikle rakiplerin zayıf yönlerine bakarak. ( hava topu mücadelesi en kötü takıma, havadan orta ceza sahasına girmeden orta vs. komutlarıyla bile etkili olmadım gerçekten bir çözüm yolu bulan var mı? az önce kariyerimi tamamladım ligi fenerin ardından 2. şampiyonlar liginden grup aşamasında elendim, Türkiye kupası maçını finalde Beşiktaş'a kaybettim. Çözüm bulan yada bende olmuyor artık diyen var mı ?
Seneye orjinal almayı düşünmüyorum bu sene de almayacaktım kendimi tutamadım ancak oyunu iyice batırdılar güncellemerle bile düzeltemiyorlar seneye korsan oynarım bakarım düzgün yaptılarsa alırım ancak böyle resmen boşuna vermiş gibi oluyoruz parayı.
Giriyorum oyuna 2-3 maç yapıp çıkıyorum hevesim kaçıyor her maç 3 oyuncu değişikliğinide istem dışı ve en fazla 60. dk ya kadar yapmış oluyorum
Ben sakatlıklara çözüm buldum. Antrenman sistemi ile alakalıymış.
sakatlık...
orjinal oyun almama konusuna ben de katılıyorum.. bi daha asla almam.. bitmiştir.. 1 lira dahi olsa verdiğim paraya yazık..
yahu oyunda 3 çeşit gol var...
1- ceza sahası dolaylarından şutlar kaleciden ya da direkten dönüp benim 6-7 oyuncumun arasındaki rakibin önüne düşüyor. kale boş.. gol
2- rakip bek ya da kanatların benim yarı alanımın ortalarından kestiği ortalar yine gerideki 5-6 oyuncumun bakışları arasında ve yere yakın bi seviyeden arka direğe doğru yolculuk yapıyor. kimse dokunmuyor. arka direğe koşu yapan bomboş bi adam oluyor ve her ne hikmetse kimsenin ondan haberi olmuyor. boş kaleye bırakıyor adam...
3- oyuncularıma pres yapmamaları konusunda her türlü talimatı vermeme rağmen rakip oyuncu ceza sahası civarındayken nedense stoperlerim adamın üzerine doğru aptalca baskı yapmaya gidiyorlar. adam tık bırakıyor arkalarına.. karşı karşıya kalıyor biri. gol...
ve tabi duran toplar.. engel olmak mümkün değil. duran top savunması çalıştırdım, alan savunması denedim, adam savunması denedim.. nafile.. olacağı varsa oluyor..
bunun dışında 3. sınıf takımların takır takır paslaşması mı dersin, 5. sınıf beklerin adrese teslim ortaları mı dersin, her maç en az 1 çoğu zaman 2 değişikliğin sakatlık yüzünden yapılması mı dersin.... ne ararsan var....
ya ben gerçekten 10 küsür senedir takır takır oynadığım oyunu artık hiç ama hiç beceremiyorum ya da bu oyun iyice zıvanadan çıktı.. her iki türlü de kuruş vermem daha bu oyuna.. bitmiştir.
hee gerçekten oyunda bunlar olmuyor sen beceremiyorsun diyen varsa mümkünse oyununu bi yere upload etsin gerçekten merak ediyorum
fm 12 yi deli gibi özlüyorum. İstediğim oyunu oynatabiliyordum en azından.
Benim anlamadığım rakip 2.lig takımı takır takır pas oyunu oynarken, benim oyuncuma 3'lü baskı kurarken her talimatı denememe rağmen ben niye o baskıyı presi kuramıyorum.
Oyuncular tiyatro izler gibi oyuncuların kaleye yaklaşmasını izliyorlar. Hamle problemi var. Tepkimeler çok yavaş.
Sinir bozucu durumlar var.
Mesele yenmek yenilmek değil. Sistem, oyun oturtmak problemli. Oyuncular talimatları yeterince uygulamıyor. Defans durumu aşırı sıkıntılı.