gidip gelir onlar yahuu neki onlar için ispanyaya gidip gelmek bi gün içinde :D
Printable View
Abi yanlışın var Mahmut Uslu ve Ali Yıldırım gidenler
http://img209.imageshack.us/img209/1614/adsz3on6.jpg
Pardon ya Mahmut Uslu ve Ali Yıldırım..
Nihat hayaLi başLamadan bitiverdi nedense :)
İspanya'ya Nihat için değilde başka bir futbolcu veya TD içinde gidilmiş olabilir.Hedef şaşırtıyo olabilirler
Kanoute mesela :)
Oraya giden yönetim boş dönmez. Moriantes gelebilir. Yaşı ilerlemiş ama; iki-üç sezon takır takır oynar.
Belkide Rafeal Sobis olabilir. :)
Sobis yada Pavone güzel olur.
Zaragoza oyuncularını bekliyorum, ligden düştükten sonra daha rahat transfer yapacaktır. Milito başta olmak üzere iyi bir oyuncu bekliyorum. :)
arkadaşlar ben diego forlan ın olacağını sanmıyorum hem yaşı 28-29 hem atletico madrid e transfer oldu hem de geçen sezon ve 21 m euro ya oldu.atletico nun ondan aşağı paraya satmayacağını ve fenerbahce nin de bu yaştaki bir adama bu kadar bonservis vermeyeceğini düşünüyorum.
ayrıca nihat da bence kesinlikle şaşırtmaca.kesinlikle başka bir oyuncu alacaklar ama saydığım nedenlerden dolayı bu forlan olmaz.tahminim fabiano veya zaragoza lı forvetlerden biri.
Nihat konusunda yanılmadım,bence hedef başka bir futbolcu ve ya Teknik Direktör...
Milito,Pavone,Sobis,Sergio Garcia'dan biri gelirse Süper Olur..
sobis olabilir yeteneği belli vagner love gibi biri artı brezilyalı.
Hala yatmadım İspanya'dan dönmelerini bekliyorum.
Sinama Pongole ne dersiniz :confused:
Yıldırım'ın bombası Crouch mu?
http://www.sporx.com/images/1/29/277_B_crouch012.jpg
Başkan Aziz Yıldırım'ın medyadan sır gibi sakladığı ismin Liverpool'lu golcü olduğu öğrenildi. 2.01'lik forvetin transferi için yönetimin büyük çaba sarfettiği bildirildi.
Kıyasıya pazarlık
Transferde yabancı golcü arayışlarını sürdüren Fenerbahçe’nin adını sır gibi sakladığı forvetin Peter Crouch olduğu bildirildi. Sarı-Lacivertliler’in Liverpool forması giyen 2.01 boyundaki dev golcüyü uzun süredir gündeminde tuttuğu ve Başkan Aziz Yıldırım ile kurmaylarının operasyonu büyük bir gizlilik içinde yürüttüğü öğrenildi. İngiliz ekibiyle kıyasıya bir pazarlık içine giren yönetimin, yıldız golcünün 10 milyon Euro’yu bulan bonservis bedelini düşürmek amacıyla çaba sarfettiği kaydedildi.
31 maçta, 10 gol attı
Fenerbahçe Yönetimi’nin bu transferi gerçekleştirerek, hem yıllardır gereksinim duyulan uzun boylu santrfor ihtiyacını gidermeyi hem de Avrupa’da ses getirmeyi amaçladığı belirtildi. Premier Lig’de Southampton formasıyla yıldızlaştıktan sonra Liverpool’a geçen Peter Crouch’ın özellikle son dönemde yedek kulübesine mahkum olması nedeniyle takımından ayrılabileceği açıklandı. 27 yaşındaki forvet, bu sezon Kırmızı-Beyazlı forma altında çıktığı toplam 31 maçta, 10 kez ağları sarstı.
Fanatik
Bizim yöneticiler, İspanya'da. Fanatik İngiliz Futbolcu haberi veriyor. İnsan bari İspanya'dan bir isim söyler. :)
Crouch haberine inanasım bile gelmiyor
MYNET SPOR SERVİSİ --ÖZEL--
Fenerbahçe bu sezon transfer sezonunda sessizliğini korurken, Sarı-Lacivertli yönetim de çalışmalarını sessiz ve derinden sürdürüyor. Bu hafta başında Başkan Aziz Yıldırım'ın adı daha önce ulusal medyada çıkmamış 3 forvetle görüştüklerini dile getirmişti. İşte bu forvetlerden birinin adını MYNET Spor ele geçirdi: Georgios Samaras...
2006 yılında Manchester City'e transfer olan ancak geçtiğimiz sezon İskoçya'nın Celtic takımına transfer olan Yunanlı forvet ile Fenerbahçe'nin yakından ilgilendiği öğrenildi. Celtic'te başarılı bir sezon geçirdikten sonra Avrupa'nın dev kulüplerinin dikkatini bir anda üzerine çeken genç golcünün Sarı-Lacivertli kulübe oldukça yakın olduğu ifade edildi. Öncelikle Villarreal'den Nihat Kahveci'yi almayı planlayan Aziz Yıldırım ve kurmaylarının Samaras'ı da en güçlü alternatif olarak sırada beklettiği bildirildi. Daha önce Machester City'ye kesinlikle dönmeyeceğini söyleyen Samaras için Manchester City'nin 3 milyon paun bonservis bedeli istediği vurgulandı. Celtic'in de bu oyuncunun bonservisini almak için yoğun uğraş verdiği kaydedilirken, 3 milyon paundluk ücretin İskoç ekibinin bütçesini aştığı ve bu nedenle en kuvvetli adayın Fenerbahçe olduğu kaydedildi.
Emre için de Newcastle United'a 3 milyon paund veren Aziz Yıldırım'ın Samaras gibi kaletileli ve gelecek vaad eden bir oyuncu için bu miktarı daha da arttıracağı da sızan haberler arasında. Ayrıca Samaras'a Bundesliga takımlarından Werder Bremen'in de kanca attığı ancak Yunan golcünün hem ülkesine yakın olması hem de Avrupa'da son yıllarda gösterdiği çıkış nedeniyle Sarı-Lacivertli kulübe yakın olduğu bildirildi.
Evren ALANLI
SAMARAS KİMDİR
Adı: Georgios
Soyadı: Samaras
Boyu: 1.93 m
Kilosu: 82
Oynadığı takımlar:
2002-06 Heerenveen 88 maç 25 gol
2006-08 M.City 55 maç 8 gol
2008- Celtic 16 maç 5 gol
Mynet
Resmi siteden acıklama beklemekteyiz :)