Bu jovanovic i alalım ya elano yu sepetle sonra annan ile de lucas leiva :D
Printable View
Bu jovanovic i alalım ya elano yu sepetle sonra annan ile de lucas leiva :D
Ve bunları 12 dakika içinde yapalım. :)
Bizim Adnan Sezgin melek gibi insandır yapar :D
Kamuoyu Aydınlatma Platformu.
Galatasaray'ın transferleri bildirdiği yer.
Son 6 dakikaya girmiş bulunuyoruz.
Son 4 dakika, transferi kapattık artık. :D
ayhan geçen sene çok az maç oynadı. barış da öyle. elano 25 lig maçında oynadı. elano var bir kere orda. ikinci devre gio gelince de arda zaman zaman orta üçlüde oynadı. yani gayet ofansif bir orta üçlü vardı.
kaldı ki o bahsettiğin muhteşem adamların oynadığı maçlarımız hakkında bir istatistik var mı? üçünün beraber oynadığı kaç maç var onu da merak ediyorum ayrıca.
neyse bakalım göreceğiz artık. muhtemelen çok değişken dizilişler oyuncu seçimleri göreceğiz. ve yine "yazık" olacak.
Geçen seneden daha üst seviye bir kadro değil fakat geçen seneden daha dengeli bir kadro şu anki.
Ben halen bir DMC'ye daha ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum . Annan gelmiş olsaydı son yıllardaki en akıllıca transfer dönemlerinden biri olabilirdi (zamanlamayı hesaba katmazsak)
Kötüyüz yine bu sezon çift yönlü bi oyuncu bile yok :S
Bence federasyona yeni transfer yollandı ama daha türkiye'ye gelmedi sağlık kontrolü orada yapıldı yapılabiliyorsa :D
Hayırlı olsun, transfer dönemi resmen bitti.
Bu aksami bekleyin derim , 24:00 kadar.. Belkit birseyler olur hehe
Transfer dönemi bitmedi mi 24'te ne olacak :)
olmazsa da napalım... Lorik Cana,Mustafa Sarp,Ayhan ve Barış 4 lüsünden 2 si oynar ön liberoda. Hücumda Baros sakatlanmasın diye dua etmeye başlayalım. diğer mevkiler iyi kötü bu lige yeter... Ama Adnan Sezgin de artık istifa etsin, ona da yeter, bize de yeter... Ayıp denen birşey var yani :D
kewell forvet oynuyacak bu sene o sakatlanırsa da arda oynar alıştık artık :)
pino da oynar sanırım forvette.
Rijkaard'ın kafasındaki kadronun bu olduğunu düşünüyorum.
http://www.footballuser.com/Formatio...tasaray_SK.jpg
Ah Lucas biglia ahh :P
Aynen katılıyorum :)
Orta saha'da cana misimoviç sakatlanıp ayhan barış elano 3lüsüne dönünce jovanovic'i alsaydık keşke demeyiz inşallah .
hala jovanoviç diyor yawww :) kaç kere izledin adamı ? daha doğrusu çocuğu ? prekazi gelecek için önermiştir onu. Ben zannetmiyorum ki musa çağıran'dan daha yetenekli bir oyuncu olsun... öyle aman aman bir genç olsa Gs yönetimi akılsız mı ? kaçırır mı öyle adamı ? muhtemelen izlemeye alacaklardır. Dediğim gibi yarın adnan polat'a yöneltirler bu konudaki soruları. bence basının işkembeden sallamalarına çok kulak asıyorsunuz.... ayhan-barış-elano 3 lüsü dediğin oyunculardan ayhan bu seneye kadar orta alanda her zaman hazır kıta bekleyen bir profesyoneldi. barış alman kültüründe yetiştiği için belirli bir kalitesi var. Elano zaten konuşmaya bile gerek olmayan kalitesi belli bir oyuncu. yani jovanoviç gelince bu adamlardan birini direk kesecek falan mı zannediyorsunuz siz ? Tamam GS'ye yakışmıyor barış ve ayhan fakat jovanoviç dediğiniz genç oyuncunun da ne olduğunu sadece izleyenler ve tanıyanlar bilir. ben bilmiyorum açıkcası