Kimse yok mu ? :p
Printable View
Kimse yok mu ? :p
Hihi var olmaz mı
İyi öyle olsun.
Ofansif ön libero nedir? :D
http://www.sporlog.com/wp-content/up...g-13052009.jpg
Lebron James'in yeni evi dudak uçuklatıyor!
7 yıl formasını giydiği Cleveland Cavaliers’tan ayrılıp Miami Heat’e transfer olan LeBron James’in, Miami şehrinde tam 50 milyon dolarlık bir malikaneyi satın almak üzere olduğu iddia edildi.
Heat’le 6 yıl için 110 milyon dolarlık bir sözleşme imzalayan ‘Kral’ lakaplı oyuncunun ‘müstakbel’ evinin 20 bin metrekarelik bir alana sahip bulunduğu ve 8 yatak odası ile 11 banyosunun olduğu açıklandı. Uzmanlar, evin yıllık vergilerinin 1.1 milyon doları bulacağını öne sürüyor.
Ne yapacak o kadar banyoyu ?
Bu cep telefonundan internete girme olayı beni fena etkiledi. 5 gündür 7 ye kadar uyanık kalıyorum bugünde 7 ye kadar uyanık kaldım sonra zaten bayram namazı geldi daha hala uyumadım. Ne zaman düzelicem acaba :)
Selam gençler, nasılız bakalım?
İpsala'dan herkese kucak dolusu sevgiler, hayırlı bayramlar. :)
En büyük asker bizim asker!
İyidir abicim sen nasılsın? :)
En hınzır asker bizim asker :p
İyi yahu ne olsun. Bugün neredeyse 1 ay sonra insan yüzü gördüm. :) Bayram boyunca çarşı iznim var. Vallahi nimet gibi. Ama İpsala ufacık bir yer. Toplam 4 tane internet cafe var. Zor yer buldum. :)
Aman abi rahatın iyi olsunda gerisi problem değil yahu. Benimde en yakın arkadaşlarımdan birisi Astsubay'lık okumak için dün Balıkesir'e gitti. Bayram beklemeden çağırdılar çocuğu. :)
İpsala neredeydi yahu ? Gugıl emiceye sordum çıkmadı :zuhaha
İpsala Edirne'de. Daha önce Keşan'daydım. Pazartesi'ye kadar İpsala'dayım. Daha sonra da Enez'e gidiyorum. Ocak ayına kadar Yunan sınırında nöbette olacağım büyük ihtimalle. :)
Rahatım yerinde çok şükür bir yaramazlık yok. Zaman da biraz hızlı geçse tam süper olacak. :)
Peki Enez nerede ? :n:
Dayımda Edirne'de astsubaylık yapmıştı. Ve çok tarihi yerleri felan var. Bence gezmelisin heryerini. Adım adım tarih kokan bir şehir.
İpsala mı vay be :D Enez'de denize girmek güzeldir abi de sen mevsimini kaçırmışsın :D
Askerin denize girmesi yasak canım benim. :)
Enez dediğin yer 2000 kişi. bunların içinde komutanlar da var ve onlarda denize giriyordur sanırım. :)
Komutan giriyor da siz niye giremiyorsunuz :D
Aygün ne çok soru sordun bi' dur :p