Samsundan selamlar :D
Bu kadar kalabalık beklemiyordum samsunu. Ara sokaklar felan acayip kalabalık :D
Printable View
Samsundan selamlar :D
Bu kadar kalabalık beklemiyordum samsunu. Ara sokaklar felan acayip kalabalık :D
Ne oldu siteye yahu. Kimseler kalmadı.
Aynen yahu okul açıldı sitede kimse kalmadı neredeyse..
Naber cihan alıştın mı Samsun'a . Gerçi daha erken ama (:
Alıştım gibi. Bugün ilk yağmur yağdı. 3 gün daha devam edecekmiş hadi hayırlısı :D
Veteriner Hakimliğide zevkli geldi bana. Anatomi felan var ama hoşuma gitti yinede :D
Ne güzel yağmur,mis gibi hava.Buralara da biraz yağsa güzel olur (: İstanbul'u bırakıp başka şehire gitmek aslında zor biraz ama alışılır tabi bir müddet sonra
28 Ekimde 4 günlüğüne tekrar gidicem istanbula. TT Arenanın açılış maçı var :D Kasımda kurban bayramı var o zamanda gidicem. Bu dönem böyle geçecek ama 2. dönem hiç uzun tatil yok.
uA Samsunlularla tanıştım senede 4-5 maça gidicekmişiz :)
Merzifon'da bugün yağışlıydı. Ne de olsa Karadeniz şehri, seviyorum bu Karadeniz'in iklimini ya :) En azından İç Anadolu gibi sürekli kurak değil..
yok mudur turnuvaya katılacak 3 kişi...
Eh ben katılayım baari..
hadi kaldı 1...
Oha o ne be :n:
çocuk çıldırmış nasıl uçuyor öyle :D
Selamlar..
yıllardır şurdayım bi yönetici olamadım :D
TSİ sadece benim için bitmedi değil mi? Olamaz ya mavi rengin bir karizması,bir büyüklüğü vardı.Çoğ kötüyüm şuan kolonya takviyesi şekerli su falan lazım.
vaay mAyg hayırlı olsun yeni rengin :D
anaa aygün yönetici olmuş :D Hayırlı olsun :)
Hayırlı olsun:)
Sağolun teşekkürler :)
Hayırlı olsun diyemeyeceğim. :p
Biraz daha olgunluk kazanmanı beklerdim,en azından beklenilmesini isterdim.Artık olmuş bitmiş bir olay.Eskisi kadar cıvıtmaman,gereksiz yorum yapmaman gerek artık.O yüzden artık bir yönetici gibi davranmalısın.
Umarım yeni mevkiinde başarı olursun.
Vaay kardeşim hayırlı uğurlu olsun :)
Turksportal tarihinin kara günleri başlamıştır :p.
Komik şeyler :p
Hadi ben yatıyorum akşama görüşürüz :)