bugun haberlerde cikti umarim olimpiyata geçeriz. zemini duzgun. sampiyonluk konusunda icim rahat 3-5 hafta icinde belli olur.
Printable View
bugun haberlerde cikti umarim olimpiyata geçeriz. zemini duzgun. sampiyonluk konusunda icim rahat 3-5 hafta icinde belli olur.
Ortada 24 puan var, 20'si hatta bence 19'u şampiyonluk demek. Tabii Fenerbahçe 8'de 8 yapmamalı.
Eskişehir ve Gençlerbirliği maçları çok kötü oldu. Oyuna bakarsak Eskişehir'de yenilmemiz, Gençlerbirliği'nden 3 puan almak hakkımızdı biz sadece 1 puan alabildik iki maçta. Şu anda fark rahatlıkla 6 olabilirdi, sezon sonunda şampiyonluk kaçarsa en büyük etken G.Birliği maçında kayıp olacak bence. Burak'ın dokunamadığı o topa, Hamit'in direklerine çok hayıflanırız.
Bu haftaki güzel oyun bir nebze ilaç oldu, olumlu şeyler sonunda bir taktik bulunması. Drogba ve Sneijder'ın her maça daha fazla katkı vermesi, Fatih Terim'in kulübeye dönecek olması. Eboue, Melo gibi isimlerin ritmini bulması. Bunlar güzel gelişmeler. Şampiyonlar Liginde Real Madrid ile eşleşmek de lig açısından olumlu aslında, akıllar Real maçında bahanesinin geleceğini sanmıyorum çünkü doğal sonuç elenmemiz. Kimse kendini strese sokmayacak, favori olmadığımız 2 maça çıkacağız.
Olumsuz şeyler Arena'nın zemini, yavaş yavaş başlayan sakatlıklar. Golün gelmediği maçlarda yapılan riskli ve çok cesur hamleler. Savunmamızda verilen açıklar, Kayseri 3-4 defa araya adam kaçırdı, bunlara çözüm şart. Takım ve taktik oturuyor gibi ama çok cesur bir diziliş ve oyuncu grubu kullanıyor hoca. Tam manasıyla bir hücum takımı olduk, geriye düştüğümüzde golü bulamazsak hoca iyice coşuyor. Umarım şans bizden yana olur hep erkenden kopartırız maçları. 33. haftaya kalsın istemiyorum, o heyecan ve stresi bir kere daha yaşamak kimse için iyi olmaz. Son haftalarda şampiyonluk kaçırmak nasıl bir şey bilmiyorum, o hissi öğrenmek de istemiyorum. Gabi abinin dediği gibi 4'te 4 muazzam olur. Biz kazandığımız sürece rakiplerin ne yaptığının önemi olmuyor sonuçta.
https://pbs.twimg.com/media/BFqDLl5CcAEGZYp.jpg:large
Beyler,garip gelmiyor artık :0:
drogbanin tsortundeki kadin hulya avsar mi
Yok abi Hadise :n:
Kadının teki işte abi ne Hülya'sı Avşar'ı :D
Mourinho: Oğlum Galatasaray taraftarına hayran kaldı. Maçtan öncede Drogba oğluma imzalı formasını verdi. Şunu açık yüreklilikle söyleyebilirim ki oğlum artık Real Madrid taraftarı değil.
Beyler :n::n:
çocuk maç boyunca ipad i düşürmedi elinden nasıl olmuş o :D
http://g1303.hizliresim.com/17/l/l6vr5.jpg
bu neyin kafası ya :D
Çok "ziyan" bir tahmin olmuş.. Çok gereksiz..
Anlaşıldı bu adamları içirip içirip canlı yayına çıkartıyorlar :n:
ben bile güldüysem :)
bu adamlar futbol yorumcusu sonra niye futbolumuz gelişmiyor dıyoruz :D :D
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=LA9mbryDJMg"]yüzde hesabı[/YOUTUBE]
Aklıma bu video geldi :)
Fenerbahçe'ye 6 puan da bonus verseymiş ziya :D
Kalan maçları hangi stadda oynayacağımız konusunda net bilgi var mı acaba ? Olimpiyat diyorlar ama ?
Olimpiyat falan olmamali hem o eziyet çekilmez hem de taraftar baski falan yaratamaz orda. Ayrica loca sahiplerinin de bunu kabul edecegini zannetmem. Olimpiyat Stadi'nda maci izlemeye gittigimde golu goremedigim için taraftar "gooooolll" diye bagirinca ben de ayaklaniyordum. Tamam zemini cok iyi olabilir dogrudur sonucta Sampiyonlar Ligi Finali'ne ev sahipligi yapmis bir stadyum ama baska bi care bulmak gerekiyor. En azindan Real Madrid macina kadar bi care bulunmali.
8 Mart'da Gençlerbirliği ile oynadık,30 Mart'a kadar Arena'da maç olmayacak.
Bu süre zarfında stadın zemini iyi bir hale gelebilir,gelmese bile sırf zemin yüzünden başka stadta maçlarımızı yapmamız olası değil,ihtimal vermiyorum.
Edit:
Şöyle bir resim var.
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphoto...21254650_n.jpg
2 sene önce ligi 8.bitirmiş ve harabeye dönmüş bir takım,bugün şamp liginde ilk 8 de ve ligte lider durumda,hatalarıda olsa başkanından malzemecisine herkes büyük bir saygıyı hakediyor.
Real Madrid maçında zeminin kötü olması bizim avantajımıza yalnız. Bizimkiler az çok alıştı kötü zemine, oynamayı biliyorlar en azından. Ronaldo, Mesut falan böyle zemine gelince haliyle biraz bocalar belki tur atlatırlar bize :n::n:
Jose Mourinho, Galatasaray hakkında konuştu
Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi çeyrek finalindeki rakibi Real Madrid’in teknik direktörü Jose Mourinho, Sarı – Kırmızılılarla olan eşleşme ve Kayseri’de yaşadıklarıyla ilgili konuştu. TV Madrid’e konuşan Jose Mourinho, “Türkiye’ye gittim ve beklentilerimle karşılaştım. Karşımda Şampiyonlar Ligi’ni iyi bilen ve iki Avrupa kupası bulunan bir takım, Drogba ve Sneijder, dünyanın en iyi takımlarında oynayan Arsenalli Eboue, Juventuslu Felipe Melo, Liverpoollu Albert Riera, Lazioulu Fernando Muslera… Bu seviyelerde oynamayı bilen isimler ve takımın başında da çok tecrübeli, buraları bilen, İtalya’da da çalışmış, ülkenin en iyi teknik adamı var. Dortmund ve Manchester maçları bizem için zor oldu, fakat bu da zor olacak. İstanbul’un 700 kilometre uzağında oynuyorlardı, fakat 15 bin Galatasaray taraftarı vardı tribünde. Çok zor olacak, ilk maçta bir şeyler elde edebilmek için çabalayacağız. Bu eşleşmeye çok küçük bir avantajla gidiyoruz” dedi.
“DROGBA BAŞKA BİR DÜNYADAN”
Chelsea’den eski öğrencisi Didier Drogba hakkında da konuşan Mourinho, “Drogba, Drogba isminden daha büyük. Bunları basına söylemek beni rahatsız etmiyor çünkü Drogba benim kim olduğumu biliyor ve yüreğimde onun için ne hissettiğimin farkında. Hayal edin, Türkiye’ye gittim, çalışıyorum, maçı izledim, sonuçlanmadan önce ayrıldım ve Didier hakkında kötü sözler söyledim. Bunu yapamam çünkü o benim favori oyuncum. Birini seçmem gerekirse onu seçerim. O başka bir dünyadan. İmkansız şeyleri yapabilen bir oyuncu. Kayseri’de onunlaydım, Sneijder’leydim, Hamit Altıntop’laydım ve çok eğlenceliydi. Fatih hoca ile de çok iyi bir ilişkim var ve Ferguson ile olduğu gibi birbirimize karşı oldukça açığız. Beni 15-20 dakika önce soyunma odasına aldırdı ve Galatasaray’ın oyuncuları ile görüştüm. Bu sadece iyi bir ilişkin olan insanla mümkün olabilir ve bu yüzden bu tecrübemden çok memnun kaldım” ifadelerini kullandı.
KAYNAK – SPORX
buda orjinal kaynak.
http://www.realmadrid.com/cs/Satelli...a%E2%80%9D.htm
ne kadar fanatik bir Galatasarayli olsam da boyle haberlere cok guluyorum yaaa...
Sıra Sende Robben!
hayir takimin neresine monte edecek? kimi gondericek? ne yapacak? anlamis degilim. takim icerisindeki dengeyi bozmak icin de cikartiyorlar bazen bu transfer haberlerini gibime gelmiyor da degil. UEFA Kupasi zamaninda da cok cikiyodu boyle asparagas haberler cunku.
Robben'i alana kadar stopere zaten gelmeye can atan Yaya Toure'yi almak cok daha mantikli
Robben haberi cidden komikmiş
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Real Madrid'in Alman oyuncusu Sami Khedira, milli takım kampında sakatlık geçirdi.
Almanya'nın 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri C Grubu'nda oynayacağı Kazakistan maçları için kampa katılan Khedira, sol ayak bileğinden sakatlandı.
Khedira'nın cuma günü oynanacak Kazakistan karşısında forma giyemeceği, net durumun ise yapılacak kontrollerden sonra belli olacağı öğrenildi.
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=_OkjEqIM53U
Amrabat Lig tv nin Quiz programında idolünün Hz. Muhammed (S.A.V) olduğunu söylemiş.
ilk geldiginde falandi o quiz yeni degil yani