Şu Burak ve Selçuk muhabbeti de gereksiz yere uzadı.
Takım içinde nasıllardır bilmiyorum ancak oynadıkları oyun gram memnun etmiyor kimseyi.Şahsen ben Selçuk'u şu oyunla 3 yıl 4 yıl artık ne kadarsa yine kabul ederim takımda,çünkü ekstra özellikleri olan bir oyuncu.Evet ağır olabilir,oyunu yavaşlatıyor olabilir ancak öyle sağa-sola-geriye pas atan bir oyuncudan çok daha fazlası Selçuk.Bunu 2 yılda gördük ve görmeye de devam edeceğiz.Her oyuncunun sıkıntılı dönemleri olabilir.Bunu aşacak olan da o oyuncudur.Selçuk'un gerek karakteri,gerekse futbolculuğu olsun,toparlayacağına inanıyorum.
Gelelim şimdi fasulyenin faydalarına.Burak Yılmaz,bir gün iyi,bir gün kötü.İstikrarı yok.Bir gün bir sürü gol kaçırıyor,bir gün hat-trick yapıyor.Araya kaçıyor,top tutamıyor.Top tutuyor,araya kaçamıyor.Bu kadar istikrarsız bir oyuncu,bir de işe duygusallığını katınca çekilmez hale geliyor zaman zaman.Bunu düzeltemeyiz,o yüzden severek katlanmak zorundayız,çünkü bu kadar çekilemez olmasına rağmen elinden gelen her şeyi yaptığına inanıyorum.
Neyse bu sene benim için bitti zaten,Selçuk ve Burak'ın ayrılmasına ihtimal vermiyorum.Onlardan önce ayrılacak,ayrılması gereken bir çok oyuncu var.Seneye bambaşka bir takım izleyeceğimize inanıyorum.Sabrediyorum,Mancini'ye inanıyorum,futbolculara da inanıyorum.Onlar da inanırsa zaten bu takımın potansiyeli çok büyük,bu sene ki sıkıntı oyuncularda kesinlikle bir doymuşluk var ve tabi ki Fenerbahçe'nin de olağanüstü performansı takımın 'kötü' olarak adlandırılmasına sebep oldu.Seneye as takıma girecek birkaç oyuncu ile ilk 2 yılda ki iştahı tekrar kazanırız diye düşünüyorum.