Yalniz Ersan'in twitterina bakarak konusuyorum. Bu adam direnir, Besiktas'a da gider.
Printable View
Yalniz Ersan'in twitterina bakarak konusuyorum. Bu adam direnir, Besiktas'a da gider.
Çok ilginç senaryolar var Ersan ile ilgili, birbirleri ile alakasızlar üstelik. Galatasaray çok önceden teklif verdi, Adanaspor'u ayarttı, Adanaspor başkanı da Beşiktaş'la iş olsun diye görüştü vs vs. Ve bunu diyenler Galatasaray en fazla 3 milyon euro verecek ayrıca bir de oyuncu verecek diyor, e bu Adana başkanının paraya karşı olan sevgisi ortada, Beşiktaş'ın 4-4.5 milyon euro'ya çıktığı söyleniyor, adam niye kabul etmedi o zaman. Çelişkili şeyler söyleniyor hep.
Bir diğer olayda, Galatasaray Beşiktaş anlaşamayınca devreye girdi, pazarlık bile yapmadan Adanaspor'un istediği fiyatı vermeyi kabul etti. Transfer bitecekken Demirören tanıdıklarını araya soktu, Ünal Aysal geri adım attı vs vs. Bu da saçma geliyor bana, madem geri çekilecek, o zaman teklif vermeden sorar siz kesin olarak kapattınız mı Ersan defterini diye. Yazılan daha bir çok abuk şey var, hepsinin uydurma olduğu çok belli. Bir takım bitirse de şu transferi bizde gerçeğin ne olduğunu öğrensek. Tabii o zaman da çıkar iki takımdan iki farklı akıllı yönetici, biri biz zaten istemedik, vazgeçtik diğer, öteki de diğerinin elinden kaptık der. Akılsız taraftar yine birbirini yer, klasik hikaye...
http://www.maraton.com.tr/
Galatasaray çıldırmış olmalı!
G.Saray, Chelsea’nin dünyaca ünlü golcüsü Drogba’nın transferi için 4 senelik 20 milyon Euro teklifini yıllık 1’er milyon artırarak, 24 milyon Euro’ya yükseltti!
Galatasaray yönetimi Sarı-Kırmızılı formayı giydirmek için her yolu denediği Didier Drogba’ya yeni bir teklifte bulunarak, aklını çelmeyi başardı.
İngiltere’nin Chelsea takımında forma giyen Fildişi Sahilli yıldız oyuncuya daha önce yaptıkları yıllık 5 milyon Euro’luk teklife 1 milyon Euro daha zam yapan Cimbom, golcü oyuncuyu transfer edebilmek için yıllık 6 milyon Euro ödemeyi göze aldı.
TEKLİFE OLUMLU YAKLAŞIYOR
Manajeri aracılığıyla yıldız oyuncuya 4 yıl için 24 milyon Euro’luk süper bir teklifte bulunan Galatasaraylı yöneticiler, ‘Bonservisini alma koşulu’ ile Drogba’ya bu parayı ödemeye hazır olduklarını belirttiler. İngiliz kulübünden vergiler hariç 8 milyon Euro yıllık ücret alan Drogba’nın, ödediği vergilerle eline geçen net paranın 5 milyon Euro seviyesine düşmesi sebebiyle, Sarı-Kırmızılılar’ın bu teklifine
oldukça sıcak bakmaya başladığı öğrenildi.
‘HABER BEKLEYİN’
İngiliz devi Chelsea’nin başına yeni sezonda geçecek olan teknik direktörün kendisi hakkında alacağı kararı merakla bekleyen Didier Drogba’nın, menajeri aracılığıyla Sarı-Kırmızılı yöneticilerle yaptığı son görüşmede, “Teklifinize şu an için çok olumlu bakıyorum. Kulübümle son bir kez daha görüştükten sonra size nihai yanıtımı vereceğim. Bu nedenle benden haber bekleyin” dediği bildirildi.
Kaynak: Haberturk
Bu arada elmander niye forma giymemiş imzalarken.Yeni yılın formaları çıkmadı diye mi?
Yeni yıl formaları Store'a 15 Temmuz da geli,yormuş öyle dedi bana yetkili.
Adanaspor başkanı ntvsporda ersan için galatasaraydan bzie gelen bir teklif yok diyo peki neyin kavgası bugüne kadar:)
Herşey bu twitter yüzünden çıkıyor yok o bunun kardeşinin bişeyiymişte böyle diyomuş falan bırakalım bunları bekleyelim bakalım kime gidecek ondan sonra konuşuruz.
Selokurt Selahattin Kurt
Ersan Adem Gülüm Galatasaray'a gitmek istemediğini ve çıkan transfer haberlerinin yalan olduğunu , BEŞIKTAŞ 'TA OYNAMAK ISTEDIĞINI SÖYLEDI
Mesajı düzenledim. Kocaman yazmamın sebebi arada kaynamaması içindi. Koyu yazmamın nedeni ise, zaten çoğu mesajımı koyu yazmamdan kaynaklı bir durum.
Birileri yine bizi gaza getirmeye çalışıyor sanırım, ancak Ersan'ın bizde oynamak istediği de bir gerçek aslında.
Galatasaray, Sezer Öztürk için resmi teklif yapmış. Serkan+Culio+2.5 Milyon Euro. (LİG TV)
:)
Ben Galatasaray'da oynamam dedi diye bir son dakika haber geçilmedi bir de.
Bu nereden çıktı? Öyle bir haber yok. Galatasaray'da oynamak istemiyorsa ve bunu belirtirse, biz ilgilenmeyiz zaten.
Böyle birşey bence yalan. LigTV ne dese tutturamıyor. Culio Sezer'den iyi oyuncudur. Yaşı isterse 33 olsun. Sezer'i hiç sevmiyorum, gelmesini hiç de istemiyorum.
http://www.ntvspor.net/haber/bank-as...ari-kapatmadik
Haber doğruysa, boşu boşuna birbirimizi yiyoruz günlerdir.
Ee madem Ersan'la ilgilenmiyoruz. Stopere kim gelecek yahu? İnşallah Fatih Hoca kaliteli birini getirir.
Serdar Aziz filan olsa bari. :)
"ERSAN'IN ELİNDE DEĞİL"
http://www.haber1903.com/cmsfiles/im...an_9313635.jpg
Ersan Adem Gülüm, Beşiktaş'a mı? Galatasaray'a mı?
30.05.2011 12:26:51
Geçtiğimiz sezon Adanaspor'dan kiralık olarak transfer edilen ve oynadığı futbol ile göz dolduran Ersan Adem Gülüm'ün Beşiktaş'a mı? Galatasaray'a mı? transfer olacağı merak konusu oldu.
Haber1903 okuyucuları için ulaşmaya çalıştığımız Ersan Adem Gülüm'ün telefonuna bakan arkadaşı Ersan'ın telefonu arabada bırakarak bir mağazaya girdiğini söyledi. Ersan Galatasaray'la anlaştı mı? sorusuna ilginç bir cevap veren telefona bakan kişi, " Ben arkadaşıyım bunu ben de bilmiyorum. Hatta kendiside bilmiyor. Onun elinde olan bir şey yok ki sonuçta." dedi.
- HABER1903 -
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Hocasının kuyusunu kazan "adam" ne kadar "adam" olur o da meçhul.
Emre Güngör ü alın? Servet-Gökhan-Emre Güngör den biri elbet formda olacaktır, o kadarda olsun yani... Bu oyunculardan biri bile yanındaki yabancı stoperle Türkiye Ligi ne yetmiyorsa, daha diyecek birşey kalmıyor.
Emre'yi yeni sattık. Tolunay Hoca da hayatta bırakmaz. Bu konuşmayı sohbet alanında sürdürelim, çok şişiyor konu :)
http://forum.turksportal.net/vb/show...=95860&page=37
Sezer'e falan hiç gerek yok hiç sevmem zaten onu.Yabancı bir stoper gelecek bence.
Kasım ayında 26 yaşına giriyor. Bu sezon 29 maçta 8 gol 2 asisti var, transfermarkt e göre. Benim anlamadığım bu kadar edecek başka birşeyler mi yaptı bu adam, nedir bu büyüklerin Sezer merakı?
Menajer faktörü sezer değil.. ;) :)
Tribun Dergi
DEDIKODU Galatasaray, Buffon icin Juventus'a 13M€ teklif etti.
Hiç gerek yok.
Lucas Neill gidiyormu? bakiyorumda adi gecmiyor hic
Gitmiştir belki de. Ama kaliteli ve yerli bir stoper alırsak Lucas Neill'la süper olurdu.
GalatasarayDC
Bu hafta icin ortalik hareketlenmeye basladi...
Ünal Aysal'ın o kadar masrafa girmesine gerek yok bence. Takımdaki dengelerin bu kadar değişmesine de gerek yok. 1-2 tane lüks olur bir takımda en fazla. Bu isim de Drogba olacak büyük ihtimal. Kameni gelsin, Frey gelsin, Ruffier gelsin, hiçbiri gelmedi Sinan gelsin. Yıllık 9 M €'lardan bahsediliyor. Ne gerek var bu maaşı vermeye. Herkesten yüksek alması normal olur Buffon'un tabii ki ama 9 M €'luk bir kaleciye ihtiyacımız yok. Drogba da 5 M €'dan yüksek alacaksa gelmesin zaten. Ne gerek var? Mevlüt gelsin bin kat daha iyi. Takımda denge önemli. Ayrıca Ünal Aysal gibi kurumsallaşmayı dilinden düşürmeyen bir adam böyle hatalara da düşmez.
Love Football
Buffon için ciddi bir rakam var.Drogba'ya yıllık önerilen elime ulaştı.Bayağı tuzlu.İnler'in önceliği Juve, sonra bizimkilerle konuşacak.
Bu adam da kolpa bence. Ne zaman meydana bir duyum düşüyor, bütün duyumcular patlak veriyor. Yazılıyor da yazılıyor.
Buffon'a verilecek her kuruş helal olsun. Kaleciler biraz kendine iyi baksa 40 yaşına kadar oynar. (bkz. Van der Sar) O yüzden 33 yaşındaki kaleciye hele de Buffon'sa değil 13 milyon 20 milyonda veririm ben başkan olsam :D
Buffon alınacaksa garanti parası asla 4'ü aşmamalı bence. Geri kalan maç başına ve performansına göre anlaşılmalı. Yoksa bu işten çok başımız ağrıyabilir.
Yarın 3 sınav var transfer için bekliyorum yahu burada. :D Hadi Ünal Başkan, hadi Kel Haldun(Hasan Şaş :zuhaha) bir şeyler göreyim de gideyim.