Bu tur transferlerde tek guvendigim kisi Fatih Terim.
Printable View
Bu tur transferlerde tek guvendigim kisi Fatih Terim.
GalatasarayDC GalatasarayDC
Serkan Kurtulus ve Aydin Yilmaz IBB'a kiralandilar.
Oh oh kadrodaki lüzumsuz adamlar gidiyor.
Tez zamanda Ayhan Akman ve Mustafa Sarp haberlerinide görmek dileğiyle.
Aydin kendini bulup donecek bence, Serkan ise Rizvan'i kesemez.
Kewell gitti. Keşke gitmeseydi. Çok duygusal davranıyor olabilirdik ama hiç katkı vermese bile o takımda, parçalının altında o gülen suratı görmek istiyordum ben. Keşke bizde bıraksaydı futbolu, keşke...O son maç keşke seyircisiz olmasaydı da "Harry Harry Kewell" diye son kez bağırabilseydik, en azından o bunu hakediyordu. Ama biz onu uğurlayamadan gitti.
Yönetimden bir hamle bekliyorum, taraftarın kısa sürede sevgisini kazanbilen bu adamı uğurlamalıyız, bizle dargın ayrılmamalı. Yıllar sonra bizi hatırladığında "Bana veda etmemişlerdi" dememeli. Yolun açık olsun Oz Büyücüsü...
Aslında uğraşılırsa Kewell için Liverpool - GS hazırlık maçı ayarlanamaz mı?
Kewell Türkiye'de mi? Gitmediyse giderken uğurlasak aslında...
@Zekirdek
Bence çok da güzel olur. Ama bu yaz bir özel turnuva düzenlenecek. Arsenal gelecek sanırım.
Kewell, bildiğim kadarıyla şu anda eşiyle birlikte Avustralya'da..
Yönetimden tören düzenlenmesini istersek Kewell ikna edilebilir Türkiye'ye gelmek için.
Gelsin ya, olmaz böyle sessiz sedasız..
İçimden bir ses yıldız transferinden sonra diğer transferleri peşi sıra açıklayacaklar diyor. Sabırsız olmayalım diye de ekliyorum. Benden bugünlük bu kadar, kuvvet idmanında çok yoruldum inzivaya çekiliyorum. :D Kendinize iyi davranın :)
Futbol_5 Galatasaray1905
5 Haziran'da sanırım Fildişi'nin milli maçı var..Bu 2 gün içinde transferi olmasa bir 10 gün daha bu transfer dedikoduları devam eder..
21 dakika önce
Loveforfootball Love Football
Son gelen bilgi.Volkan Şen dışında Sercan Yıldırım da listemize alınmış.Adnan Öztürk ve Taffarel 4 gün önce belirttiğim gibi hala Brezilyada
8 dakika önce
http://a2.twimg.com/profile_images/1...all_normal.jpg
Lovetofootball Love Football
Servet Çetin kesin olarak takımda kalıyor.
10 dakika önce
Futbol_5 Galatasaray1905
Bülent Tulun yurt dışına gidiyor..Bu sefer iş bitirerek dönecek..Hayırlısı..
1 dakika önce
Ne Sercan'ı ya ne gerek var ona ? Volkan ve Sercan gelmesini isteyeceğim en son kişiler.
Semih Kaya bir yerlere gitti mi? Serbest kalıyordu bu sezon. Eğer süper ligde bir takıma giderse kafamızı duvarlara vururuz.
gkmnozdmir Gökmen Özdemir
Birkaç GS haberi Drogba'nın alternatifi Roma'dan Vucinic.. Buffon çarşamba akşama (bu akşam) kadar gelip gelmeyecegini bildirecek..
Ersan Gülüm için GS yeniden devrede..
Vucinic'te olur sorun yok :)
vucinic çok zor geliyo bana :D 2side çok sevdiğim oyuncular :D 2sinden biri gelsin kim olduğu farketmez formasını almayan ... :D
Volkan ve sercan alınırsa iyi olur bence galatasaraya yarar vucinic zor :icon_biggrin:
Semih'in lisansi 31 Mayis 2011'de yani dun dusmus. Ama eger ayrilsaydi Cem Sultan gibi dun aciklanirdi diye dusunuyorum. Semih ve Serdar Eylik'ten ben cok umutluyum. Ozellikle Serdar eger iyi bir yaz donemi gecirip duzenli de forma giyerse bence kesinlikle Arda'dan daha yetenekli. Hem daha cabuk hem de topa daha iyi vuruyor. Mac tecrubesiyle cok sey katar futbolunun uzerine.
Kallstrom aciklansin artik, bekletmeyelim su adami cok korkuyorum elimizden kacacak ve Ayhan'a kalacagiz diye.
Tribundergi'ye gore Fatih Terim Inter'den Dejan Stankovic'i istemis, sartlar sunulmus. Kallstrom'den iyi denen oymus demek ki :)
40 yaşında adamları takıma doldurma derdi nereden çıktı anlamıyorum. Böyle de olmaz yani.
Benim bildigim Stankovic 2 senedir duzenli oynamiyor. Kallstrom'den iyi denince ben daha bir umutlanmistim ama Stankovic bence Kallstrom'den iyi degil. Stankovic'i eger gercekten istiyorsak aliriz bonservisini ama insallah yuksek yillik ucret ister de transfer yalan olur. Aradigimiz adam kesinlikle Kim Kallstrom.
Djibril Cisse, Frey, Emana iddialari var. FCN Blog tarafindan.
Cisse'nin olması çok mantıklı.
Cisse gelirse Baros kesin gider bence. Drogba da Chelsea'den ayrilip gelirse forvet hattimiz Drogba-Djibril Cisse-Elmander-Mehmet Akyuz forvet hattimiz olur. Ama Cisse'yi Pana birakir mi bilinmez.
Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, Sarı-Kırmızılı taraftarların dört gözle beklediği Didier Drogba transferiyle ilgili Fanatik’e çok önemli açıklamalarda bulundu. Daha önceki yöneticiliği sırasında Frank Ribery’yi
Cim Bom’a getirip taraftarın gönlünde taht kuran Öztürk, kendisinin normalde transfer çalışmalarına katılmadığını ancak alınacak oyuncu Chelsea, Manchester United, Barcelona ya da Real Madrid gibi büyük bir takımdan olursa devreye gireceğini söyledi. İşte Adnan Öztürk’ün Drogba’yla ilgili sözleri: “Biz oyuncuyla her konuda anlaştık. Aramızda hiçbir pürüz kalmadı. Artık her şey Roman Abramovic’in vereceği karara bağlı. Kendisi, bu tarz kararları en yakınındakilerle bile paylaşmadığı için şu anda yorum yapmak zor. Yine de transferin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğunu söyleyebilirim. Doğal olarak Drogba’nın başka talipleri de var. Bu konuda taraftarlar rahat olabilir. Drogba, Chelsea’den ayrılması halinde kesin olarak Galatasaray’a gelecek.”
Serdar Dinçbaylı
http://fanatik.ekolay.net/Ozturk-Dro..._32_226901.htm
Neymar, Lukaku'yu alsa da Chelsea rahatlasak bari.
Cisse bana sürekli problemli oyuncu imajı veriyor :D
Cisse var diye Baros ayrılmıştı Liverpool'dan. Hatta basında şöyle bir haber çıkmıştı:
Houllier Baros'a gitme, sana ihtiyacım var diyor. Baros da gideceğim, Cisse'yi oynatırsın artık diyor.
Galatasaray Adanaspor'a resmi teklifini sundu. Ntvspor Ersan'ın röportajından sonra Galatasaray Adana'yla anlaşırsa Ersan'ı alır gibi duruyor.
Ersan da Sporx'e röportaj vermis
http://www.sporx.com/ozel/roportaj/b...SXHBQ235441SXQ
Selçuk İnan gibi Ersan Gülüm'ü de söylüyorum hayırlı olsun Ersan.Umarım defans sorunumuzu çözer.
Ne dedi ki Ersan merak ettim telefondan giriyorum da izleyemiyorum roportaji :)
Cisse icin Baros'tan vazgecmeyi gonlum elvermez. Hele Cisse'nin kimyasi tutmazsa cok buyuk zarara ugrariz. Baros kalsin yahu yiyecegi tekme sayisi da bir hayli azalacak bu sene.