Büyük ihtimal Ersan ı aldık.Şimdiden hayırlı olsun.
Printable View
Büyük ihtimal Ersan ı aldık.Şimdiden hayırlı olsun.
Duyumcular Ersan haberini 1 hafta önceden kesin bitti olarak yaziyordu. Bana göre de biz günler öncesinden Adanaspor'la anlasmistik Ersan'la da muhtemelen anlasildi. Röportajinda ben Bjk'den baska bir takimda oynamam demedim dedi.
Tesekkurler Berk ben de birazdan babamin ofise gececegim, ortagi Galatasaray Divan Kurulu uyesi hatirlarsaniz Yekta'yi aldik dedigimde haftalar once o soylemisti bana. Sorarim belki birseyler biliyordur :) Roportaji da okudum bu arada Besiktas taraftarinin istedigi gibi bir direnme filan yokmus ortada. Tek korktugum Ersan'in tutumuydu, o da direnmek niyetinde degil sanirim. İnsallah Adanaspor'la anlasiriz.
NTVSpor Pazartesi gorusmenin olacagini soyluyor. Ofise gelmeme az kaldi birsey cikarsa yazarim aninda :)
Simdi ogrendigim seyleri sirasiyla sayayim :) :
1- Drogba herkesin de dedigi gibi Chelsea'den ayrilirsa eger gelecek, Drogba'yla kesin olarak anlasmisiz. Dev kuluplerin icinden astronomik bir teklif yapan cikmazsa gelecek. Katar'dan vs. gelen teklifleri reddetmis.
2- Kaleci İtalya'dan hepimizin bildigi gibi. Buffon cok ucuk rakamlar istiyormus. Ozellikle bunu da garanti para olarak. Frey-Ruffier-Sinan alternatifler. Sinan'la zaten anlasmisiz her zaman alternatifleri varmis yonetimin koru korune gitmiyorlarmis yildizlarla gorusmeye bu benim icimi ferahlatan bir nokta. Kameni'nin Afrikali olmasi dusunduruyormus yonetimi. Boruc da adaylar icindeymis.
3- Mehmet Akyuz'u almak istiyormusuz gercekten de. Fatih Hoca'nin istegiymis. Mustafa Pektemek'ten sirf bu yuzden vazgecmisiz. Bir aksilik cikarsa yine alternatifimiz belli, Necati Ates.
4- Brezilya'da sirf Ronaldinho icin degilmis bazi yoneticiler. Surpriz bir isim cikabilir dedi. Kendisi de bilmiyormus. Ben Luis Fabiano diye hayal ediyorum.
5- Kallstrom'le kesin anlasma saglanmis bu yuregimi ferahlatti. Daha iyisi olursa almisken onu alalim diyor yonetim dedi :D Ama zor gozukuyormus daha iyisi. Stankovic mi bilmiyorum tam olarak dedi.
6- Yabanci stoperi de İtalya'dan istemis Fatih Hoca. Granqvist filan son alternatifmis. Yine onceden dedigim gibi her alinacak oyuncunun alternatifi hazirmis. İsi saglama aliyormus yonetim. Herkes Galatasaray icin, Galatasaray taraftari icin calisiyormus. Udinese'yle gorusmeye sadece Gokhan icin degil stoper icin de gidilmis. Bonservis tuzluymus sanirim onun icin pazarliklar varmis.
7- Zenci bir kanat gelebilir dedi. Yoksa Keita mi filan dedim ama Keita dusunulmuyormus bildigine gore. Fatih Terim eger bu transfer gerceklesmezse diye de Volkan Sen'i yazmis alternatiflere.
8- Ersan Adem'le ilgili kuluple yapilacak gorusme formaliteden olabilir, sadece imza atmaya gidilebilir dedi. Ne yapip edip bitirmek istiyormusuz bu transferi. Yurtdisindan talipler o kadar bonservis vermek istemiyormus.
9- Hakan Balta'yi elden cikarabilirsek bonservisle bek de gelebilirmis ama bu is yas dedi bana kendisi. Balta'nin talipleri pek bonservis niyetlisi degilmis.
10- Bazi konularda hic isim alamiyoruz. Basinda ismi gecen adamlar bile birilerinin alternatifi olabilir dedi. Sag gosterirken sol vurup daha iyi isimler gelebilirmis. Yonetime guvenin cok calisiyorlar dedi.
11- Bunu nasil unuturum gercekten de hayret ettim kendime. Basketbola da yildizlar gelecekmis. Yerli ve yabanci. Bir yandan da bunlarin calismasi suruyormus.
Loveforfootball
Buffon ve Taffarel sürekli telefon görüşmesindeler ve oyuncuyla yıllık 3.5M Euro'ya
anlaşılmış.Kulübü ise bu akşam teklifimizi cevaplıcak.
Dün transfer komitesindeki bir yöneticinin asistanıyla konuştuğumu belli aşama katedilen 2 transfer olduğunu söylemiştim.
Teklifin 13M Euro civarı olduğunu düşünülüyor
Diğer oyuncu ise ortasahanın her yerinde oynayabiliyor.Hem defansif hem ofansif yönü güçlü.Oyun kurucu da olabiliyor.Terim'in çok istediği.
Roma'lı Daniele De Rossi.Kendisiyle de görüşmeler biryere gelmiş durumda.Bu 2 transfer İtalya'daki öncelik transferlerimizdir.
Buffon ve Daniele De Rossi haberleri tamamen gerçektir.Transfer komitesi 1.ağızdan yapılan açıklamalardır.
Kaleci konusunda Öncelik Buffon'da Alternatifi Ruffier ve S.Bolat.Bu şekilde olacak.Bolat'la her konuda anlaşıldı.Çağrılmayı bekliyor.
De Rossi ismini aklımdan zoru olan biri olarak yazmadım.Benim içinde çok büyük ve inanılması zor bir yıldız.Ancak bu transfer dönemi farklı.
Transferler bitmedi.Kesinlikle böyle algılanmasın.NtvSpor'un haberi doğru.Pazartesi GS ile detaylı görüşülecek.Anlaşma halinde resmi sitede.
Bana inanmayanları saygıyla karşılıyorum.Bence de inanılması zor bir isim.Önce Roma kulubüyle sonra menajeri Sergio Berti'yle görüşülcek.
Adam cildirmis sampiyonluk istiyor :D
Kallstrom'den iyisi hakikatten baya iyiymis. De Rossi gelirse inanilmaz olur ama gelecegine pek ihtimal vermiyorum. Buffon da bayagi yelkenleri suya indirmis dogruysa en son 5'e inmis diye biliyordum. 5 dakikada neler degisti vay be. Arkadas guvenilir mi :D
Edit: Lovefootball'mus kullanici adi degistirmis sanirim ya da yeni farkettim fake sandim. Heyecan had safhada su an.
De Rossi'nin Roma aşkı yüzünden teklifleri reddettiği biliniyor. O yüzden pek gerçekçi gelmiyor.
Uçtu iyice duyumcular..
Yalnız De Rossi hakikatten gelmez ya. Adam ManU'ya rahatlıkla gider.
Transfer haberlerine Duyum eklenmesi yasaklansın bence. Abi nerenizden yazıyosunuz, nerenizden uyduruyosunuz bilmemki. La yazdığın adam De Rossi. Beyin bedava kullan biraz.
De Rossi'mi? :n: :n: Duyumda bir yere kadar yahu. De Rossi transfer olsun avatarıma Yunan Bayrağı koyarım...
Kallström'den iyi olarak De Rossi'yle ilgilenmek güzel, Kallström hayırlı olsun :D
Bari Messi , Ronaldo haberleri çıkmıyor :D
Ünal Aysal'ın duayen gazeteci Ertuğrul Akbay'a verdiği ve FotoGOL ile Sözcü gazetelerinde yayınlanan röportajından ayrıntılar veriyorum..
Aysal : "Drogba için Chelsea'nin bize verilmiş sözü var. Onların istedikleri transferi yapmalarını bekliyoruz"
Aysal : "Kısa vadede başarı için 5-6 kaliteli yabancı almak zorundayız. Bunun için isimler var ve bu doğrultuda çalışıyoruz"
Aysal : "Kallström'ü Fatih Terim bugün onaylasın, yarın imzalar kadromuza katarız. Bu konuda hiç bir sorun yok"
Aysal : "Buffon ile görüştük doğru.. Bize gelmek istiyor. Yalnız Juventus kulübünün kararı önemli. Onlar satmak istemiyor.. Beklemedeyiz"
Aysal : "Ayrıca Djibril Cisse, Emana ve Frey ile de yakından ilgileniyoruz. Alternatiflerimiz arasındalar"
Aysal : Belirlenmiş bir transfer bütçemiz yok. Limitimiz yok. İhtiyacımız ne kadarsa o kadar harcayacağız"
Aysal : Arda Turan konusundaki tavrımız net. Nihai kararı hocamız kendisi ile görüştükten sonra verecek. Kalmasını istiyor."
Aysal: "Altyapıda devrim yapacağız. Müthiş bir projemiz var. G.Afrika ve G.Amerika'da geleceğin yıldızlarını yetiştireceğiz"
Osman Altunterim'in yazdıkları bunlar.
Ben Drogba'ya hala ihtimal vermiyorum, Chelsea bırakmaz. Kallström madem hazır, alalım, bekletmek saçma. Buffon da Drogba gibi çok çok zor. Cisse, Emana ve Frey mantıklı hedefler, transferleri gerçekleşirse çok iyi olur. Bütçenin limitsiz olması bu sene için güzel, ama başarı gelmezse büyük sıkıntı doğabilir. Fatih Terim'in etkisi ile Arda kalır, gitmek istediği takım dağılırken, Galatasaray iyi bir kadro kurma peşinde. Taraftar da hatasını anladı, her koşulda destek verilecektir Arda'ya.
Yalnız De Rossi'yle hakikatten ilgileniyoruz galiba. Kallström'ün bekletilmesinin başka sebebi olamaz. Altyapıda devrim olayı çok hoşuma gitti :)
Chelsea'nin Drogba'yı bırakmaması için hiçbir sebep yok. Fernando Torres var, yeni transfer olarak Neymar, Lukaku ve Agüero'nun isimleri geçiyor. Onlardan birini aldıkları anda Drogba geri planda kalacak ve bize gelebilir yani.
Buffon gelecek olsa gelme demeyiz tabi ama gelmemesi çok daha ağır basıyor. Bu nedenle Frey'e yoğunlaşmak daha mantıklı gibi.
Kallström'ü bekletirken Emana'yı alırsanız nolur Kaan? :n: Belkide Ünal Aysal;" Emana 5 yıldır haber yapılıyo kimse getiremedi biz alalım bari. Kallström daha 2 senedir haber yapılıyo onun zamana ihtiyacı var." diye düşünüyodur. :D
Bu röportaj gerçektir inşallah . Drogba geldi diyelim.
- dün gazetelerin bazılarında senin ağzından 'beşiktaş'tan başka hiç bir takımda oynamam' diye açıklamalar yer aldı. böyle bir açıklaman oldu mu?
"bu tarz bir açıklamam kesinlikle olmadı. zaten futbolda geleceğinizle ilgili bu kadar net konuşamazsınız. yalnızca beşiktaş'ta mutluyum, inşallah başkanlar anlaşır demiştim. ama şu an görüşmeler devam ediyor ve ne olacağını bekliyorum."
Ersan Gülüm'ün röportajından bir bölüm.
http://www.ntvspor.net/haber/spor-to...ray-da-devrede
KONUŞMUYOR ANCAK ÇOK ŞEY ANLATIYOR
Kartalbakisi.com, Beşiktaş transfer gündeminin bir numaralı ismi Ersan Gülüm'e ulaştı.
Kartalbakisi.com, Beşiktaş'ın Adanaspor ile bonservisi konusunda henüz bir anlaşmaya varamadığı Ersan Gülüm'e transferi hakkındaki son durumu sordu.
Kendisine verilen talimat nedeni ile transferindeki son durum hakkında açıklama yapamayacağını belirten Gülüm şu ifadeleri kullandı;
'Konu hakkında konuşmam mümkün değil. Bana verilen talimat basına açıklama yapmamam yönünde. Ancak anlaşmaya varılmamasının sorumlusu olarak görülmek de istemem. Bu konuda benim kesinlikle bir tasarrufum yok. Ben zaten Beşiktaş'ı ne kadar sevdiğimi ve siyah beyazlı formayı giymek istediğimi defalarca ifade ettim. Bunu tekrarlamaya gerek bile duymuyorum.'
'PROFİL RESMİMİ TARAFTAR İÇİN DEĞİŞTİRDİM'
'Beşiktaş taraftarı son günlerde bana büyük destek oluyor. İnternet üzerinden takımda kalmam için kampanyalar düzenliyorlar. Bunların hepsini takip ediyorum. Hatta Twitter'daki profil resmimi, kampanyada kullandıkları resmimle değiştirdim. Sanıyorum bu beni anlamaları için yeterli olur. '
'YORUMLAR BENİ DUYGULANDIRIYOR'
'İnternet siteleri ve sosyal medyada benim için yapılan yorumları yakından takip ediyorum. Beşiktaş taraftarının benim için yazdığı güzel şeyleri okurken duygulandığımı itiraf etmeliyip. Bana destek veren ve sevgi gösteren tüm Beşiktaşlılara teşekkür ederim. Bilsinler ki onların görüşlerine büyük önem veriyorum ve yakından takip ediyorum.'
'TRANSFERİN NOKTALANMASINI BEKLİYORUM'
'Herkes gibi ben de sonucun ne olacağını merak ediyorum. Evde transferin noktalanmasını bekliyorum. Söylediğim gibi son durumla ilgili herhangi bir açıklama yapmam sözkonusu değil'
Kartalbakisi.com özel haberidir.
Ersan büyük ihtimal Gs'ye imza atacak.
Demek ki fikirler değişebiliyormuş. Aynı röportajı yapan sitenin ilk haberi: "ERSAN: BAŞKA BİR TAKIMDA OYNAMAM DEMEDİM"
Ersan nabza gore serbeti iyi veriyor anlasilan.
Loveforfootball'a gore Braga'nin stoperi Paulao icin yillik 2.5 m € teklif etmisiz. Bonservisi elindeymis. Bilen biri var mi Paulao'yu?
Paulao iyi olur .