okan bence samiyanden çıkamıyacak hahaha
Printable View
okan bence samiyanden çıkamıyacak hahaha
tolga neysede okan emre aşık gibi boş transfer...
tolga kadroya derinlik kattı hatta ilk onbir bile oynayabilir hemde kadrodan hiçkimseyi kesmeden yalnız Gerets eğer böyle bir hata yapıp bir önlibero aldırmazsa o zaman takıma çok yazık olur
okan ı bagrımıza basıcaz...
baska yolu yok konusuldu anlasıldı herkezle...
cıktı oda gereken ozru dıledı..
Quote:
Originally Posted by lazyboy7
BENIM HIC OYLE BIR NIYETIM YOK:)
Arkadaşlar tamam belki Okan konusunda hiç birimiz çok istekli değildik, istemiyorduk ama alındı artık, önceden ne yapmış olsa da, artık iyi ya da kötü takım için ter dökecek, birşeyler yapmaya çalışacak...
Okan'a özel ilgi göstermek tabiki zorunda değiliz ama en azından apaçık köstek olmak takıma zarar vericek arkadaşlar. Olan oldu artık GS'liler olarak destek vermeliyiz yine de...
ya tabiki artık yapacak bişey yok alındı adam kampa bile katılmış bi habere göre
bellı ınsanlar bastıktan sonra yapcak bısey yok bende ıstemezdım gelmesını ama geldı.stadta yuhalamak mı daha ıyı sence??Quote:
Originally Posted by metin oktay
yuhalamak olurmu artık destek vercez.
valla ben yuhlucam
cifa ayıp nen:D yuhlanır mı 30 bilmem kaç yaşındakini adam:D
bırakın yuhlamayı da artık destek vermemiz lazım bence
beyler bence gs okanı boşa almış takım içinde huzursuzluk çıkacak şimdi görün bak
YOK KARDESIM BEN SIRTINDA GALATASARAY FORMASINI TASIYAN HIC KIMSEYI YUHLAMAM(BU FATIH AKYEL BILE OLSA).BEN SADECE BU TARZ OUNCULARIN GALATASARAYA GERI DONMESINI ETIK BULMUYORUM.HADI INTERE GITTIGI DONEMIDE GECTIM IKI SENE ONCE BESIKTASA GELMEDEN ONCE GALATASARAYDA OKANI ISTEMISTI AMA BESIKTAS DAHA FAZLA PARA VERDIGI ICIN ORAYA GITTI.Quote:
BIRAZ ONCE TRT2 DE ERIK GERETS CANLI YAYINDAYDI.OKANI BEN ISTEMEDIM YONETIM GETIRDI DEDI.EEE BRAVO YANI YONETIM
yonetımı cogu taraftar sucluo ben dahıll.alınmasını bende ıstemzdım...ama lındı artık yapcak bısey yok...formayı yenıden hak edebılırse oynar.oynamazsa uzulmem acıkcası...ama oynadıgı zamnda kımseden ayırt etmeden aynı tezahuratı ona da yaparım...
ayrıca; 'yuhalıcam'diyen arkadaşş...tv de her kez yuhalıo.gel bıde tayfanın yanında yap...!!!
NEDEN BÖYLE ADAMLAR ALIRLAR HİÇ ANLAMAM???? :(:mad:
bu adamı bu takıma geri getiren zihniyete yazıklar olsun bu yönetim ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum umarım başarılı olamaz
1- cifa eskide kaldı ;;)Quote:
Originally Posted by SefaReis66
2-onun yaptıkları daha büyük ayıp değilmi ;)
Camia yı bölecek transfer yapılmamalıydı, kötü oldu okan işi...
umarım eskısınden katy kat ıyı oynar.ben dahıl elestırenlere en ıyı cevabı verır...
ANLAŞAMADIGIMIZ NOKTA BU İŞTE.İSTERSE OKAN HEM GOL KRALI HEMDE ASIST KRALI OLSUN.BEN YINEDE BU ADAMI ISTEMEMEYE DEVAM EDICEM.CUNKU BU NOKTADA BEN OKANIN FUTBOLCULUGUNA DEGIL ONUN KISILIGINE BAKIYORUMQuote:
ben onu bunu bilmemde ben onun attığı golden sonra bile O. Buruk Sevineceğim...
Nası iştir anlamıyorum önce küfret, inönüde pankartlar aç, ondan sonra gel bağrına bas, yok yaaa...
bu adam gol atar ve biz maç alırsak ben gerçekten sevinmem. türkiyeye geldikten sonra yaptığı açıklamaları unutmadık daha
Arkadaşlar kin tutmakla bir yere varamayız, lütfen...
Yaptıkları hoş değildi ama artık takım için ter dökecek...
takıma geldikten sonra tabiiki takım için ter dökecek, Gerets açıklıyor bu transfer yönetimin diyor adam resmen istemiyor, hangi akla hizmet bi transferki bu...
Takımımıza uzun yıllar hizmet eder inşallah.....:)
Ülkerle yapılan anlaşmayla 7 milyon doları kasaya atan cimbom transferde imzaya yakın...
http://img161.imageshack.us/img161/9692/mani2sz.jpg
Tolga ve Okan'dan sonra Maniche de Galatasaray'da
Cimbom'da transfer şov başladı. Sarı-kırmızılılar, Tolga Seyhan ve Okan Buruk'tan sonra Portekiz Milli Takımı'nın süper yıldızı Maniche'nin transferini de bitirdiler. G.Saray, geçen sezon Porto'dan Dinamo Moskova'ya 16 milyon euro'ya transfer olan Maniche ile her konuda anlaşma sağladı.
Radyospor.com'un haberine göre geçen sezon ortasında Chelsea'ye
giden ancak burada yeteri kadar forma şansı bulamayan Maniche'nin önümüzdeki birkaç gün içinde Galatasaray ile resmi sözleşme imzalayacağı belirtildi. Maniche, 29 yaşında ve orta alanda tam bir maestro gibi görev yapıyor.
Gelmeye hazır
http://img147.imageshack.us/img147/5...ravesen3nj.png
Sarı-kırmızılılar, yıldızla 1.8 milyon euro'ya anlaşırken, Real ile masaya oturmak için Maniche'yi bekliyor.
Galatasaray, yabancı transferini bitirmek için görüşmelerini sıklaştırdı. Ön liberoya mutlaka bir yabancı oyuncu almak isteyen sarı-kırmızılı ekip, Gravesen ve Maniche'nin üzerinde yoğunlaşırken, Cimbom'un bir ay önce Danimarkalı oyuncu ile ön protokol imzaladığı belirlendi. Tecrübeli oyuncunun, yapılan anlaşma gereği Galatasaray'dan yıllık 1.8 milyon
euro alacağı öğrenildi.
SVAEBECK DE DOĞRULADI
Sarı kırmızılıların, tüm görüşmeleri Real'in eski menajeri Butragueno ile yaptığı ve Maniche'nin transferi gerçekleşmemesi halinde yeni menajer Mijatovic ile de masaya oturacağı ifade edildi. Danimarkalı yıldızın, menajeri Svaebeck de anlaşmayı doğrularken, transferin sonuçlandırılması için Cimbom'u beklediklerini bildirdi.
Kaynak : Fotomaç olduğundan fazla gaza gelmenizi tavsiye etmem
Ben gs'nin şampiyonlar ligi için ülkerle yapılan anlaşmanın parasıyla ikisinden birini alacağınan inanıyorum...
http://www.superspor.com/images/1/29..._Gerets046.jpg
Hollanda Kampı'nda bir haftayı geride bırakan Galatasaray'da, Teknik Direktör Erik Gerets bir basın toplantısı düzenledi. Sarı - kırmızılı takımı takip eden medya mensuplarının sorularını yanıtlayan Gerets, kampın çok yararlı geçtiğini belirterek, "Biz burada çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bir taraftan da transferler gerçekleşiyor. İki yeni transferimiz var. Ayrıca, Dünya Kupası'nda oynayan oyuncularımız takıma katıldılar. Bir de ön liberoda düşündüğümüz oyuncu gelirse, o zaman kadromuz oluşacak. Transferde öncelikli arzumuz ön libero. Bu mevkiye alacağımız oyuncunun tecrübeli olması gerekiyor. Üç kulvarda yarışacağız ve yeni transfer edeceğimiz oyuncunun tecrübe ve kabiliyetinden faydalanmak istiyoruz. Marek Heinz'in kontratı var ve mukavelesine saygılıyız" dedi.
Belçikalı çalıştırıcı, Dünya Kupası'nda milli takımlarda yer alan Galatasaraylı futbolcuların maçlarda fazla şans bulumamaları hakkında sorulan soruya ise şöyle cevap verdi: "Öncelikle bu oyuncularımız kendi ülke takımları kadrolarında yer aldılar. Bu da demektir ki kaliteli futbolcular. Orada fazla şans bulamamaları, kulüplerinde daha fazla performans ortaya koyarak, gelecekte milli takımlarında daha fazla forma giyme imkanı sağlayacaktır. Onların bu hırsı ve motivasyonu bizim için avantaj olacaktır."
"TOLGA'NIN GELİŞİYLE BİRLİKTE DEFANSIN ORTASINDA REKABET DAHA DA ARTACAKTIR"
Tücrübeli teknik adam Okan Buruk ve Tolga Seyhan'ın transferleriyle ilgili olarak, "Öncelikle Tolga'nın gelişiyle birlikte defansın ortasında rekabet daha da artacaktır. İyi bir oyuncu. Bu transferden çok memnunuz. Okan'ın transferi daha çok yönetimin transferidir. Okan hakkında Erdal Keser'den bilgi aldım" diye konuştu.
Ze Roberto ile ilgilenmediklerini açıklayan Eric Gerets, "Ze Roberto hiçbir zaman gündemimizde olmadı. Gravesen ve Maniche düşündüğümüz oyuncular. Burada bir sıralama yok. Yönetim de bu oyunculardan birini almaya çalışıyor. Yönetimle devamlı irtibat halindeyiz ve gelişmeleri takip ediyoruz" ifadelerini kullandı.
Genç oyuncu Mehmet Güven'in performansından çok memmun olduğunu dile getiren Gerets, "Mehmet Güven'den memnunuz. Ancak, başta Şampiyonlar Ligi olmak üzere birçok kulvarda yarışta olacağız. Bu görevi Mehmet de üstlenebilir. Sadece onun olması riskli olabilir. Bizim ön libero mevkinde tecrübeli bir oyuncuya da ihtiyacımız var" diyerek sözlerini tamamladı.
kaynak: superspor
Okan'a karşı imza kampanyası
Okan Buruk transferine karşı olan bazı üyelerin, olağanüstü genel kurul için imza toplayacakları ögrenildi....
Galatasaray'ın bu sezon yaptığı ilk transfer olan Okan Buruk'la ilgili tartışmalar bitmeyecek gibi... Beş yıl önce sarı-kırmızılı kulüpten olaylı biçimde ayrılan ve Inter'e transfer olan Okan'ın dönüşü camianın bir kısmının tepkisini çekmişti. Bu doğrultuda düşünen genel kurul üyelerinin imza toplamaya başladıkları öğrenildi. Bu transferi onaylamayan ve Okan'ın, Galatasaray değerlerine uygun hareket etmediğini savunan üyelerin amacı; olağanüstü genel kurulu toplamak ve yönetime tepkiyi dile getirmek. Galatasaray tüzüğüne göre üyelerin
beşte birinin imzası toplanırsa genel kurul yapılabiliyor. Camiada Okan konusundaki polemiğin önümüzdeki günlerde de devam etmesi bekleniyor.
'JÜBİLEM BURADA'
Dün Hollanda kampına katılan Okan ise, "Taraftar tepkisi abartılıyor. Beni sadece bir grup protesto etti. Ben de özür diledim. Geri döndüğüm için mutluyum. Eski arkadaşlarımı görünce duygulandım. Futbolu G.Saray forması altında bırakmak istiyorum" dedi.
maniche diyorum başa birşey demiyorum.
bu arada tolgada alındıgına gore aslında tomas da gonderılse heınz da gıdecegıne gore toplam 3 kısılık yabancı kontenjanı acılıyo.bu durumda gravesenle manıche bırlıkte alınıp 2 lıbero bıle oynayabılır galatasaray
tolga kiralandı seneye yok bi önce 1 yabancı alalımda sonra 2-3 ü düşünürüz... bu okan denen kişiliğinde takım katılması sonucu gerets in yaptığı açıklamaya sevşndşm bu adamı nadiren oynatır belkide hiç oynatmaz