Dzeko 4 gol attı
Printable View
Dzeko 4 gol attı
şu arsenal'in kadrosuna bakar mısın bi :)
Dzeko bu sene rahat gol kralı olur .City bu sene şampiyonluğa en yakın 2.takımdır bana göre .1 her zaman olduğu gibi Man Utd .Chelsea yeni yapılanma içinde bu sene bu işin içinde değil .Arsenal ilk 4'e giremez büyük olasılıkla .Liverpool'da 3.şampiyonluk adayım .Bence 3 takım kapışır .
RT @sporxcom: Bugün 4 gol atarak yıldızlaşan Edin Dzeko'nun Manchester City kariyerinde daha önceden 4 golü vardı.
Dzeko City formasıyla bir maçta 4 gol atan ilk oyuncu oldu. Aynı zamanda sezona en iyi başlayan City forveti ünvanını kazandı.
City Siir gibi top oynadi valla cok iyi oynadilar aguero takima alismis silva desen cok iyi Dzeko desen kafa toplarinda cok etkili Ha Crouch"da boy var Ha Kavak agacinda boy var ayni benim icin City ilerki senelerde bence defansa biraz agirlik vermeli hucum oyunculari orta yasli oyuncular 3-5 sene goturur.
Welbeck attı Manu öne geçti. Arsenal çok kalitesiz bir kadroyla sahada. Djouru ve Koscielny'nin arasından atıverdi Welbeck. Jenkinson ve Traoreyle kaç tane daha yiyecekler acaba daha...
penaltı oldu v.persie kullanıyor kaçtı de gea kurtardı
Ashley Young harika bir gol attı. Golden sonra neye kızdı Wenger anlamıyorum. Dönüp kendisine kızması gerekiyor.
rooney attı 3-0 oldu bi halt olmaz arsenalden
Paraya kıyıp Gary Cahill'i almışlar galiba. Helal olsun :D
Wayne Rooney müthiş bir frikik golü attı.
nani attı 5-1
Yine Djouru kaçırdı. Nani 5. golü attı. Rooneyden müthiş asist. Arsenal yerlerde. Londra çok gol yedi bugün Manchester'dan.
ji sung park attı 6-1 oldu yeter atmayın artık acıyın
ManU atar, affetmez.
v.persie attı 6-2
Arsenal'in düştüğü durum içler acısı.Ne hale getirdiler kulübü.Önümüzdeki yıllar köklü değişime gitmezlerse sıradan bir kulüp gibi olur Arsenal.
haha van Persie umut aşılıyor 6-2 :D
7 geliyor.
jenkensen kırmızı gördü penaltı 7-2 olcak
jenkinson muş :D bu arada faul dışarda
ManU yeter artık ayıp ediyosunuz. :D Bugün Londra başkentliği Manchester'a verse kimse itiraz etmez. :D
Nasri kariyerim için City'i seçtim demekte pek haksız değilmiş. Arsenal'de kalıp Manchester'dan 6 tane yiyeceğine hem City'de birbirinden kaliteli oyuncularla birlikte oynuyor hem de daha güzel para alıyor.
Bugün City Tottenham karşısında muhteşem oynadı. 4-0'dan sonra zorlasalardı farkı daha da açabilirlerdi.
penaltı bu kez 7 geliyo :D
ve gol 7-2 oldu rooney hattrick yaptı
7-2. Tarihi maç
Just roo it :D 7-2
Tahmin ediyorum Wenger'in sezon sonu artık sonu gelir.
Manchester 12 Londra 3. :D
Wengerin Sonu Geliyor Artik Galiba..
Van Persie O kolaycik penaltiyi kacirmasaydi mac su an farkli yerlerdeydi
Szczęsny e yazık oldu cidden çok iyi bi kaleci olabilcek bi adamın kariyerinde 7 gol yemesi gerçekten kötü
ashley young müthiş attı acııyın az insafınız olsun ya 8-2 tuttuğum 3 takımın 2 si fark yedi manchester takımlarından
8-2? sakin ol man utd.
Wenger ne olacak merak ediyorum :)
bitti işkence 8-2 bu saatten sonra forza chelsea diyorum :D
8-2 bitti oha oha oha manchester dagitti resmen ama hic bir zaman bitmicek icimdeki arsenal sempatisi :)
Szczęsny ye yazık cidden bu takım yüzünden adamın kariyerine 8 gol yediği bi maç eklendi
Arsenal eski Arsenal degil artik, ya sonu Leeds gibi olursa diyor bazi arkadaslarim ama o isin sakasi tabi, koskoca Arsenal Leeds'in haline dusecek degil ya, para bol nasilsa.