Biz modern futbol değiliz.
Printable View
Marsilya golu yedi :D Deschamps ölse yollamaz artık :D
Valenciennes 3- 0 Marsilya..
Niang İstanbul biletini düşünmeye başladı. Geziniyo sahada.
niang fenerbahçe'de
kaynak fbtv
:)
Nianggg :) Hayirli olsun..
Kesin olarak aciklandi niang ... Hayirli olsun arkadaslar
Mamadou Niang Fenerbahçe’de
http://fenerbahce.org/pic_lib/2010-08-14_niang-fbde.jpg
Fenerbahçemiz, Olympique Marsilya forması giyen Mamadou Niang'ı renklerine bağladı.
Senegal Milli Takımı'nın formasını da giyen 31 yaşındaki forvet, yarın 13:00'te İstanbul Atatürk Havalimanı'nda olacak.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Hayırlı olsun.
Ayıp oluyo gençler. Kaynak beni göstermeniz gerekiyo.
Sonunda işkence bitti.
Resmi siteden de resmen bu transfer açıklandı. Yarın saat 13:00'de İstanbul'da Niang.
Müthiş bir forvetimiz oldu.
Niang FBye hayirli olsun
Niang hayırlı olsun. Süper bir transfer, yarın havalimanında görkemli bir karşılama olur umarım, gerçi hava çok sıcak ama taraftarımız gider.
http://www.benguturk.com/resimler/haberler/25055.jpg
inşallah havalimanında karşılama OLMAZ.
Karşılama olacaksa da abartılı olmasın.Adam gibi karşılayalım :D
Niang tüm Fenerbahçe camiasına hayırlı olsun. Takımdaki siyahi oyuncular artıyor. Bir de siyahi ön libero alsak süper olacak. :)
umarım eylül ayına kadar iyi bir ön libero alırız. marco aurelio'dan beri önliberosuz oynuyoruz neredeyse.
ayrıca takımdan gidecekler de olacak. güiza ve deivid.
Güzel transfer yaptık cidden.Bide türk yada yabancı orta sahaya emre-mehmet ikilisine alternatif düzgün bi oyuncu alırsak takımımız son zamanlardaki ölü toprağını üstünden atar
Nihayet su transfer aciklandi. Niang ismi heyecan verici, senelerdir FB icin yazilip cizilen forvet tipi. Basarili olacagindan kuskum yok. FB camiasi eminim cok mutludur.
O değilde Gyan'ı alacaktık son anda iptal oldu onun yerine Niang geldi.Allah korumuş :D
Niang hayırlı olsun. NTV Spor'da son dakika olarak duyuruldu. Ödediğimiz rakam ve alacağı maaş hakkında bilgi sahibi olan var mı?
7 milyon euro bonservis, 3.2 m euro yıllık alacağı, diye biliyorum ben.
Emana - Zokora - Selçuk İnan - Ceyhun Gülselam 4'lüsünden biri alınırsa süper olur.
Bonservis bedeli biraz fazla ama bu adama bu para verilir yoksa alamazsin iyi transfer cok yararli olacaktir.
7 milyon euro taksitli olarak verilecek. ilk taksit 4.2 m olarak verilmiş. sanırım 2 taksitte biter.