Originally Posted by
Revolution
Ben size demek istediklerimi tam olarak anlatamamışım. Hagi ve Bülent Korkmaz çok farklı, efsane isimler dediğiniz gibi. Bu adamlar disiplinli olduğu için geldiler bu konuma Lincoln böyle bir oyuncu olmadığı için şimdi bu kulüpten içeri adımını atamıyor, bu konuda hemfikiriz.
Benim anlatmak istediğim Hagi ve Bülent Korkmaz gibi disiplinli, işine saygısı olan insanlar böyle oyuncuları sevmezler. Skibbe ve Rijkaard bu tip oyunculara bayılıyor filan mı sanıyordunuz? Ama elindeki malzeme bu ve bu malzemeden en iyi verimi alması lazımdır antrenörün. Bülent Korkmaz bunu yapmadı, Lincoln'ü kaybetti istese Lincoln'ü kazanır sene sonu postayı yine koyardı, yapmadı. Hagi daha bismillah geldi Misimovic'i kaybetti, Misimovic'ten maksimum verimi alıp devre arasında yollayabilirdi yine yapmadı kaybeden kim? Galatasaray.
Teknik adamlar -hele ki Galatasaray gibi ekonomik gücü çok yüksek olmayan takımlarda çalışanlar- ellerindeki malzemeyi sonuna kadar kullanmalıdırlar. En büyük örnek Insua gözümüzün önünde... Adam iyi niyetli, çalışkan, disiplinli birisi. Liverpool gibi bir kulüpten geliyor olması da bir göstergesi bunun aynı zamanda. Ama adam kazanılmaya mı çalışıyor yine? Hayır, kiralık diye gönderiliyor sadece kiralık diye!
4 transfer yapılacak. Hagi şimdi kendi kadrosunu kuracak, göreceksiniz 5.likten yukarı da çıkamayacak o takım.( Tahminim 7. bitiririz ) Sene sonu gönderilecek veya istifaya zorlanacak. Yeni bir antrenör gelecek Hagi'nin aldırdığı oyuncuları beğenmeyecek belki kendi kadrosunu kurmak isteyecek. Gelenleri tekrar gönderecek belki de. Yine yeni bir takım, yeni bir düzen, yeni bir disiplin, yeni bir anlayış. Takım istikrarı var mı? Yok. Başarı geliyor mu? Yok. Aynı tas aynı hamam anlayacağınız.
Yönetim anlayışımızın değişmesi lazım bu da bu yönetimle olacak gibi değil. Asıl revizyon sadece kadroda değil, yönetim ve anlayışında da şart.