4 kişilik süper örgüt.
Printable View
tamı tamına 6 yıl 3 ay ceza alması gerekiyor aziz yıldırımın 1 yılı gitti 5 senesi kaldı ve bu durumda fenerbahçenin şike yaptığı tescillendi gibi bir şey oldu sıra uefa etik kurulunda büyük ihtimalle o da aleyhi bir sonuç çıkarabilir tabi bunlar sadece bir galatasaraylı olarak düşüncelerim
yargılama bitti sadece karar kesin değil daha yargıtay var ondan sonra AİHM var
hele bi başkan çıksında
Bülent Uygun şikeden 11 ay 7 gün hapis cezası.
ali yıldırımda ceza aldı
beyler tek gerçek şu, kımsenin suçluluğu kanıtlanana kadar... dedik hep ama artık bazı şeyler kanıtlandı. Öyle değil mi?
Vederson tesvik 5 ay hapis. Bu ceza benim düşünceme göre içeri de kaldığı süreye eşitlenecek.
Sike yaptigi tescillendi takimin millet hala Aziz Yildirim derdinde ne diyim.
Ertem Sener : Aziz Yıldırım Karabük, Ankaragücü,Sivas,İBB ve Eskişehir'e teşvikten 6 yıl 3 ay ceza .
6 yıl 3 ay toplam cezası Aziz Yıldırım'ın.
İlhan Eksioglu'na, şike ve teşvikten 1 yıl 2,5 ay ceza
I.Akin Besiktas maci icinde ceza yemis
hala başkan içerden bi çıksın diyenler var.
Göksel Gümüşdağ nasıl beraat ediyor, hayret ediyorum, çıldırıyorum. Vallahi bıktırdılar.
vedersona bak adam alıcağı maaş yüzünden ceza yedi
Göksel Gümüşdağ beraat etti.
Korcan celikay 1 yil hapis..
Sekip mosturoglu orgut uyeligi 1 yil 3 ay ertelemeli, sike tesebbus 1 yil 10 ay hapis
Federasyon hemen istifa etmeli.
Nevzat Sakar ve Sadri Sener beraat etti.
Trabzonspor'dan herkes beraat.
sadri şener beraat
nevzat şakar beraat
Tayfur Havutçu BERAAT etti !
sani şenerin melih gökçek ile olan konuşmaları tertemizse allah belasını versin böyle hakimlerin savcıların
Serdar Adalı 1 yıl 3 ay hapis. Samet Güzel 1 yıl 14 ay hükmün açıklanması geri bırakıldı.
adalı 1 yıl 3 ay
Samet Guzel sike ve tesvikten 1 yil 15 gun...
Serdal Adali'ya 1 yil 3 ay ceza.
Futbolcu Mehmet Yıldız'a 1 yıl 3 ay hapis cezası..
bunlar tc nin hakim savcisi degilki ismarlamalik hakim savci tepedekilerin istediklerini yapiyorlar aziz yildirim demek tek basina 5 maci ayartmis.. büyük olay cidden :))) 5 yasindaki cocuk bile inanmaz buna.. bu arada hadi hepsini anladimda samet güzel ne alaka adam tercüman sikeyle ne alakasi var ki?