200 yine iyiymiş ben demoyu steam'den indirirken kanser olmuştum resmen. 170 ile çekiyodu en fazla :/
Printable View
Selammmm :)
Steam'den 1 mb/sn ile indirdim ben.
selamlar ahali nasılsınız?
Oooo Emre abi iyiyiz sen nasılsın?
iyiyim çok şükür bir yaramazlık yok.
şöyle bir bakayım dedim ne var ne yok.
2012'nin demosu çıkmış onu indirdim. ondan bile ancak haberim oldu. :)
2012 demo 1 ocakta bitiyor mu beyler
Uzun zaman sonra bir ugrayayım dedim :) İyi geceler ahali.
İyi geceler Taylan hoşgeldin:)
O kadar saçma tartışmalar dönüyor ki foruma girmek bile istemiyorum. Full sürüm çıksada şu tartışmalar azalsa. Selamlar bu arada.
perpetua'da insan sonuçta,artık bıktırıyor sorular insanı.
Ha ben eğlenerek okuyorum o ayrı konu. :n:
Sadece burada olanlarla kalsa yine iyi.sigames'te tahminimce yine aynı arkadaşlara aynı açıklamayı yapıyor arkadaşlar sıkılmadan aynı şeyde diretiyor 3 gündür kısır döngü gidiyor :) yakında telini mailini bulup mesaj ve maille bile itiraz edebilirler :D
http://www.yukleresim.com/di-KRLU.jpg
arkadaşlar face nereye gidiyo böyle :D
Selamlar beyler. Fm 2012 yi orjinal almayi düsünüyorum fakat bi soru var aklimda pek de arastiramadim. Steam'den alirsam oyunu bir arkadasimla ortak almayi düsünüyoruz yani 2 Pc'ye yükleme sansimiz var mi?
Yine bir bilgisayar dersinden merhaba herkese. :P
iyi geceler beyler.Staj defteri yazmaktan kafam allak bullak oldu.Son günlere bırakırsak işi olacağı buydu zaten.Daha defterin yarısına geldim ve yarına kadar defter yazmayı bitirip makine çizimlerine geçmem gerekiyor.Resmen hayattan soğuttu bu defter işi ya.Stajda bu kadar çile çekmemiştim.
iyi geceler, o konuda ben sansliydim isletme yeri doldurdu staj defterini :D
Selamun Aleyküm uşaklar.
Ya arkadaş iki gün uğramadık buralara hemen kavga hemen bi gürültü. Ben olmayınca iyi bakamamışsınız buralara (:
Aleyküm Selam kardeşim.
Sırf sen geri gel diye yaptık bunları :D
kavga mı var nerde hani :D
Bu gece staj defterini bitiriyorum :D yarın fabrikaya gidiyorum defteri onaylatıyorum.Sonra okula gidip 5 tane teknik resim çizimi yapıyorum.Cuma günü de defteri teslim ediyorum.Kurtulacağım şu illetten ya şükürler olsun.
5 tanemi bana 18 tane teknik resim cizdirdiler ben kaynakciydim senin meslek ney :D
ben tekstilciyim aga bize 5 tane makine çizimi yetiyor :D
Selamlar ahali. 2 hafta oldu herhalde buralara uğramayalı. Ne tartışması dönmüş yine. Özet geçin hele.
Hoşçakal dedi giderken, bir Afrikalı'ya kürdan uzatır gibi...! (M.Malkoç)
TS-Ankaragücü ve GBB-Sakarya maçını izliyorum 2 Televizyon'dan. Aynı anda ve aynı köşeye gitti goller,ilginç :D