haydi bakalim herkes muradina erdi gs lobisi gerçektende cok gucluymus :p
Tahkim Kurulu, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e verilen 9 maçlık cezayı onadı.
Printable View
haydi bakalim herkes muradina erdi gs lobisi gerçektende cok gucluymus :p
Tahkim Kurulu, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e verilen 9 maçlık cezayı onadı.
Ne bekleniyorduki zaten.
Olması gereken oldu.
eboue roportaji gerçekten cok guzel olmus.
http://amkspor.com/2013/04/18/arenaya-hayranim.html
edit : Unal Aysal : "FB'den direk davet gelirse Lisbon'a giderim"
umarim oyle bir hata yapmaz baskan.
Aysal: Bir sene kaldı
"Bazı köşe yazarları, 'Galatasaray iflas etti' diye açıklamalar yapıyor. Onlara gülüp geçiyorum. Galatasaray'a geldiğimden bu yana basit söylemlerde bulundum, basit işler yaptım. Ekonominin gereği neyse onu yaptım. Bazı hamleler insanların hoşuna gitmeyebilir ancak yapılan hamleler ile iyileşiyoruz, güzelleşiyoruz. Gecikmiş bazı ekonomik hamleler yaptık.
"Finansal Fair Play kuralları var. Bunlara uymak durumundasınız. Galatasaray, iki sene sonra bu kuralların tümüne uymuş konuma gelecek.
"Ben başkanlığa gelirken kendime üç yıllık görev planlaması yaptım. Şu anki mevcut sistemimizi korursak, Galatasaray bir yıl içinde Avrupa'nın en büyük 10 kulübünden biri olur.
"Benim kafam, yatırımcı biri gibi çalışır. Drogba, Ahmet, Mehmet benim için yatırımdır. Şu anda yaptığınız bir forma satışı yatırımın karşılığını vermiyor. Önemli olan marka değeridir. Şu anda yapılan çalışma da ağırlıklı olarak kurumsal bir yönetime sahip olmak ve kulüün futbol dışı gelirini yatırımlarla arttırmaktır."
kisa kisa kesitler ;
Ünal Aysal: Seneye digital alanda yatırımlarımız olacak buradan senede 5-6 m € gelir bekliyoruz.
Unal Aysal : "Taraftar basina harcama yapan ulkeler arasinda 10.yuz Avrupa'da. 7 Dolar ile. Ingiltere'de 57 Dolar.
Ünal Aysal: Ali Sami Yen stadı arazisinin yanında bizim 1 arsamız daha var oraya iş hanı kuruyoruz.
Ünal Aysal: Tüm planlarımı 3 senelik yaptım. 1 sene sonra Avrupa nın en büyük 10 kulübünden biri haline geleceğiz.Söz veriyorum.
Ünal Aysal: Real Madrid'in yıllık bütçesi 600 m €,Galatasaray'ın 200 m € bunu arttırmamız lazım.
bu sarkinin ismi ne acaba
http://s7.directupload.net/images/130419/3kz9cklj.swf
şarkı ismi : Move To Da Gyal Dem
şarkıda tek söylediği şey de bu zaten orjinalini bilmem ama. İsmi buldum tamamını dinlemedim:D
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...-galatasarayda
Hakan Balta'nın sözleşmesi 2 yıl uzatılmış,ben olumlu bir adım olarak görüyorum.Şu an sol bek çıkarma özürlüsü ülkemizde en iyi 2-3 sol bekten birisi Hakan Balta,alacağımız sol bek ile beraber mutlu mesut oynarlar işte.
sol bek gelir ama yinede seneye.
Yabancı sınırından dolayı bundan sonraki haftaları Semih-Gökhan Zan ikilisiyle tamamlarız sanırım.
[YOUTUBE="q5ONZ5gmao8"]Nevizade[/YOUTUBE]
Sanırım Arena'da pek sık söylenmiyor.Millet bilmiyor gibi eşlik eden pek fazla değil.Sami Yen'de çok sık söylenirdi,Lig Tv sesi kısmadığı zaman çok net şekilde duyulurdu.
2-0 galip geldiğimiz İBB maçından görüntüler.
Drogba için atılan bir tweet. :)Quote:
Yaş 35, takımın yarısı.
Hagi'den sonra en çok aradığımız şey saha içinde bir liderdi, geçen sene Ujfalusi yaptı bunu ama mevkisi gereği ağırlıklı etkisi savunmaya oldu, gol yememe serimiz vardı, savunma anlamında çok başarılıydık. Bu senenin 2. yarısı birlikte sahne Drogba'nın, oynuyor, oynatıyor, sürekli maçın içinde, Fatih Terim'in yokluğunda yeni bir misyonu da var artık. Hagi'den sonra ben saha içinde bu kadar dominant bir oyuncumuz olduğunu hatırlamıyorum. Chelsea'de hayranlıkla izlediğimiz Drogba'dan esintiler görüyoruz her maçta, kalitesi belli olan ligimize bu bile fazla geliyor. Umarım sakatlık yaşamaz ve gelecek sene 1 senelik daha kontrat yapılır. Onu Galatasaray forması ile izlemek hem gurur veriyor, hem de çok büyük bir keyif.
Sami Yen'de ki maçları televizyondan izlerken daha çok duyardım ancak Arena'ya geçtik geçeli pek duymuyorum,hatta hiç duymuyorum.Böyle tribünde çekilen videolar paylaşılırsa fark ediyorum.Lig Tv sesi kısmayaydı iyiydi.
Beşiktaş'ın Akhisar'a yenilmesiyle Şampiyonlar Ligine katılmayı garantiledik. Darısı şampiyonluğu, dolayısıyla ŞL'ye direk katılmayı garantilemeye.
Hadi hayırlı olsun beyler :)
Sampiyo... daha bitmedi Gaziantep maçini kazanalim ozman sampiyonuz iste.
2 galibiyet bizi şampiyon yapacak, 4 maçta 2 galibiyet. Buradan vermeyiz inşallah.
Biz Ordu maçından sonra şampiyon olduk zaten :)
Daha 4 hafta var hiç bir şey belli olmaz,öncelikle Antep maçına konsantre olmamız gerekiyor.
K O N S A N T R A S Y O N !
Rehavete kapılmak yok.Şu anda en büyük düşmanımız rahatlamak ve rahavete kapılmak olur.Önümüze altın tepsi ile fırsat geldi.Antep maçı şampiyonluk maçı gibi oldu.Yenersek o zaman bu iş biter.
Antep'i yenip, Sivas maçıyla şampiyonluğu ilan ederiz inşallah. Drogba duy bu sesi. :)
4 maç kalmış ve fark 7. Buradan şampiyonluk verilirse adama gülerler :D Siz takımın taraftarı diye daha garanti değil diye yazıyorsunuz. Taraftar psikolojisi. Galatasaray Sivas maçında şampiyonluğu garantiler.
Hadi artık son 2
STSL'de 28 haftadır lider olan takımımız, en uzun süreli liderlik serisini tekrar etmeyi garantiledi. (1999-00, Galatasaray, 5-34)
Buradan verirseniz döverler adamı. :D
Fatih Terim'in olduğu yerde rehavet olması pek mümkün değil ve son 54 haftadır lidersin son 4 hafta kala liderliği veriyorsan git kumda oyna
Kimse bu dakikadan sonra şampiyonluğu vereceğimizi düşünmüyordur ancak ipi sağlam kazığa bağlamak gerekir,rakip ne yaparsa yapsın rehavete kapılmadan kalan maçlarımızın hepsini kazanıp şampiyon olmalıyız.
Son TS maçına gidemiyordum Türkiye'de olamayacağım için ama 2 maçıda yenersek Sivas maçında Ali Sami Yen'de şampiyonluğu kutlayabileceğim en çok sevindiğim olay bu. Bu takıma helal olsun , yine hak ettik şampiyonluğu yine alnımızın teriyle şampiyonluk kupamızı alıyoruz.
Haftayada şampiyonluk gelebilir.Kayseri,Kadıköy'de yenerse,bizde Antep maçını alırsak erken kutlama olur.Ama böyle olmasın Antep'i yen,Sivas maçında işi bitir Arena'da kutla.
Dayanamadim :) benden size gelsin
http://www.youtube.com/watch?v=vbD4y_Ylcfc