Benitez herhaLde Fm de Krgiyakos iLe ''6 yard box'' yaparak epey goL atıyordu. Bunu gerçek hayatta da uyguLarım diye düşündü sanırım.
Printable View
Benitez herhaLde Fm de Krgiyakos iLe ''6 yard box'' yaparak epey goL atıyordu. Bunu gerçek hayatta da uyguLarım diye düşündü sanırım.
Süper yaklaşım :D Birde şu ihtimal var hadi Yunan araştırmacısı abarttıysa o zaman transfer patladı :DQuote:
Liverpoolun bu transferlerini anlamıyorum benitezle olmayack gibi yine
Benitez harikasın ya ne güzel transferler yapıyosun öyle hayranım sana hayran.
Benitez kendi kuyusunu kazıyor ...
2 tane önemli stoper sakatlanınca yedek olarak alınılmış.Böyle bir durumda üst düzey bir isim almak ne kadar mantıklı olabilir?
o düzen bozulur, zaten platini geldiginden beri süregelen bir çok şeyi değiştirdi, kafasına yatarsa ve düzgün bi sistem kurulursa bunu da çok rahat değiştirebilir, bence güzel bi sistem olur, ama düzgün sistem kurulmalı, düzgün sistem kuruldugu takdirde federasyon kupası maçları da aksamaz, ayrıca lige katılım elemeleri baya geniş tutuldugu zaman ligini 4. veya 5. tamamlayan takımlarında elemelere gidebilmesi durumunda takımlar arasında çok uçurum oluşmaz, zaten avrupa ligi devam eder, şampiyonlar ligine giden takımlar daha meşakatlı bi elemeden geçerek avrupa süper ligine kalır
Yalnız Başlık Süper Yaa Liverpool,Kyrgiakos'u Bitirdi...
İnş. Kyrgiakos'ta Liverpool'u Bitirmez Ne Diyelim :D:D:D:D
Biri şu Benitez'in transfer yetkisini alsın yahu!! :mad: Orta sahayada Basinas'ı alır bu adam :mad:
liverpoolun ilk 4 hedefleri doğrultusunda uygun bir isim olabilir,izlemek lazım.
O zaman bu transfer hiç mantıklı değil.Quote:
2 tane önemli stoper sakatlanınca yedek olarak alınılmış.Böyle bir durumda üst düzey bir isim almak ne kadar mantıklı olabilir?
Birincisi, stoperler uzun süre olmayacaksa yerine iyi bir stoper alınabilir. Eğerki kısa zamanda iyileşeceklerse hiç alınmasada olur. Çünkü bu adam as oyuncular iyileşince belki hiç oynayamayacak. Hem adama hemde takıma yazık olur. Yinede belki tutabilir. Zaten 30 yaşında tecrübeli.
sanki CL'DE çok az alıyorlarda daha büyük bir lig istiyorlar. Ben mevcut Cl kurallarının dhada değiştirilmesini ve Belarus, Bulgar ligi vs gibi alt avrupa liglerinin şampiyonlarınında Şampiyonlar ligi adlı şampiyonların katılması gereken lige direk katılmasını, her takımın yabancı oyuncu limiti olarak sahaya çıkması ki bu zaten olacak Bir ülkeden 4 takım yerine taş çatlasa 2 takımın gitmesi vs vs. gibi şeylerin olmasını istiyorum. Benim gözümde CL Para Ligi. Şampiyon takımlardan çok 2.3.4 ler var. Bu nasıl bir organizasyon. Adını değiştirin o zaman
Premier Lig'de haftanın süprizi yaşandı.
Burnley 1-0 Manchester Utd
Bugün iddaa bayisinde kupon yaparken herkes Manu'ya veriyordu.(rahat 10 kişi) Hepsinin kuponları yattı. :D
Galiba sadece ben iyi transfer olduğunu düşünüyorum Liverpool taraftarı olarak :D
Adama ne yazık olacak.Gelmiş zaten 30 yaşına.18 lik genç yetenek değilki yazık olsun ki zaten kendiside bunu göze alarak gidiyordur.
Uzun süremi olmayacaklar kısa süremi olmayacaklar bir bilgim yok ama muhtemelen Kyrgiakos gibi birisi alınıyorsa en azından birisinin sakatlığı çok uzun süre sürmeyecektir muhtemelen.Eğer elinde bir değil iki tane iyileşecek kaliteli adam varsa üst düzey bir isim alıp kadroda sıkıntıya girmeye hiç gerek olmaz.Bu benim düşüncem.Fm'de benim başıma gelse bende aynısını yapardım.
Birde işin diğer bir boyutu var.Şu dönemde üst düzey bir isim almak ne kadar kolay olur? Ligler başlıyor.Kimse elindeki iyi isimi bırakmak istemez.Zaten Liverpool ekonomik krizden baya etkilendi diye biliyorum..
Rotasyon delisi bir adam bu.. Torres bile 3 maç üst üste oynayamıyor takımda..Bu Yunan elemanda oynar bu takımda merak etmeyin..
Torres sakatlıktan kurtulamıyor çünkü.
İlk 11 için alınmadığı açık.İyi bir yedek olur mu orasını bilemem.
Çarşamba günü Tottenham Hull City'i deplasmanda 5ledi...Çok formdalar Defoe inanılmaz oynuyor...
Sanıyorsam Alonso'dan baya bi karlı çıktılar. Üst düzey isim derken Gidip Puyolu felan alsınlar demiyorum ama 30 Yaşına gelmiş AEK gibi bir takımda oynayan vede birden Premier Lige çıkacak olan bir adamı almamaları lazımdı. Büyüklüğüne yakışmadı. Shaktar'dan felan alabilirlerdi aslında. Neyse zaten görecez nasıl bi transfer olduğunu. 30 yaşında olması adama yazık olmayacağını da göstermez. En verimli çağlarında futbol hayatını yedek kulübesinde paslanarak geçirmek yazık olduğu anlamına gelir.Quote:
Birde işin diğer bir boyutu var.Şu dönemde üst düzey bir isim almak ne kadar kolay olur? Ligler başlıyor.Kimse elindeki iyi isimi bırakmak istemez.Zaten Liverpool ekonomik krizden baya etkilendi diye biliyorum..
3-5 maç oynanmak için alınıyorsa 18lik genç İspanyol Ayala var o da oynardı...
O kim :zuhaha adını ilk kez duyuyorum belki 30yaşında olduğu için dikkatimi çekmemiştir pek huyum değildir 30yaşlarındaki adamları almak fmde :zuhaha Liverpool aldıysa bi bildiği vardır ama genç oyuncu alsalardı daha iyi olurdu biraz geç kalmışlar almak için sanki :D
Arsenal Portsmouth'u da farklı yendi 4-1 ! Süper başladılar bu yıl,Manu ise deplasmanda Wigan'ı 55'ten sonra bulduğu 5 golle süpürdü :n:
ManU gecekten supurdu Wigan`i :) Rooney 2 gol atti macta.Nani`nin son dakikada attigi frikik golu cok guzeldi yalniz :)
Arsenal beni şaşırtacak şekilde iyi bir başlangıç yaptı ama gerisini getireceğini pek sanmıyorum
Manchester City'nin Boca Juniors'un oyun kurucusu Juan Roman Riquelme'yi renkelerine bağlamak istediği iddia ediliyor.
GLOBESPORT'ta yer alan habere göre Mark Hughes, yıldız oyuncu için 17 milyon avro ödemeye hazır.
Villarrealli eski futbolcu ile Corinthians'ın da ilgilendiği iddia ediliyordu. Brezilya ekibinin Riquelme'yi transfer ederek Ronaldo ile birlikte hücum hattını tecrübeli yıldızlara teslim etmek istediği söyleniyordu.
Ancak Arjantinli yıldızın yıllık 2milyon avroyu bulan maaşı Corinthians'a pahalı gelince bu transfer suya düşmüştü. Corinthians da Huracanlı Matias Deferico ile ilgilenmeye başlamıştı.
Villarreal'den olaylı bir şekilde ayrılan ve Maradona'nın çalıştırdığı Arjantin Milli Takımı'nda forma giymeyi reddeden 31 yaşındaki futbolcu bakalım bir kez daha Avrupa kıtasına geri dönecek mi?
Goal
Manu ilk yarıda kötüydü...Ama ikinci yarıda iyi oynadılar...Nani'nin golünde Kirkland faciası yasadık...O nasıl baraj kurmaktır...
Arsenal farklı bir takım gerçekten...Arsene Wenger zorlayacaktır sonuna kadar....
Man City macını da izledim 1-0 kazandılar fakat cok zorlandılar....Haftalar ilerledikçe onlar da daha iyi olacaklar...