50 milyon deyince bi an başım döndü. Ama Euro değil Kronmuş. :zuhaha
Printable View
50 milyon deyince bi an başım döndü. Ama Euro değil Kronmuş. :zuhaha
Kazım'a kalırsa o sağ kanat, bir cacık olmaz. En azından yerli de olsa iyi oyuncular veya gelecek vaadeden oyuncu almalıyız ya piyasada hiç mi oyuncu yok hiç mi scout sistemimiz yok bizim??
Mellberg'le falan da olmaz o işler. Madem Ersan'ı alamadık, Servet'in yanına çok seri ve top kullanabilen bir oyuncu almamız şart.
Yanlız farkındamısınız Galatasaray sürekli bir koloni yaratıyo takım içerisinde. Neill, Kewell gitti şimdi sıra İsveç'lilerde. Riskli.
Kallstrom'un gelmesi cok sevindirici en cok da ben sevindim :) Mellberg cok saglam adamdir, insallah gelir ama Larsson'la Isaksson evlerden irak. Ozgur'un yaptigi kadrodan farkli olarak ya sag acik ya da sol bek alinabilir yabanci olarak. Forvette de Elmander-Drogba degil Drogba-Baros oynamali bence.
@İsmail abi; Abi her takimda yabanci olarak 3 tane ayni milliyetten adam var neredeyse :) Fenerbahce(Alex-Baroni-Santos), Besiktas(Q7-Simao-Fernandes-Almeida), Galatasaray da (Kallstrom-Mellberg-Elmander) olur :)
Mellberg 34 yasindaymis yahu zaman ne cabuk geciyor. Kallstrom'u savunmaya da Granqvist'i alalim bence daha temiz olur. 32+ futbolculara bu kadar da bel baglamamak lazim.
Neden İsveçliler'den gidiyor ki Galatasaray ? Hadi Kallström ihtiyaç duyulan bir isim ve şu şartlarda mantıklı bir transfer ama stopere nice adam bulunur.
Ünal baba şımartmış bayağı sizi 6 milyon euro pazar fiyatı ne zamandan beri az oldu :D
Federasyon bu sene sahada oynayan yabancı sayısını arttırsa da rahatlasak alınabilecek yerli kalmadı en azından yabancı alırdık.8 yabancı 3 türk olsa uçar bu takım.
Beşiktaşta Fener'de transferler kutlamalar
Bizimde bir yıldızımız olsa
Ünal başkan bize Kallstrom'ü neden almıyorsun?
Isveclilerin cogundan uzak dursak iyi olur ya, Kim Källström ve Elmander tamamda digerleri olmaz ya.
Yardim icin sagolasin abi :D
Ben bu takimda Balta'nin oynayacagina inanmiyorum zaten. Eger sol bek alinmazsa banko Caglar oynar.
Bonservis veren ciksa satacagiz Ozgur ne kesmesi :D
Ama harbiden de soyadıyla özdeşleşiyor hakan.Geriye yaslanıp oynayacaksak her maç hakan her türlü ilk 11 oynar ama kanatlar atağa destek verecekse Balta'yla olmaz.Çağlar iyi oyuncu ama sakatlıktan yeni çıktı milli maçtada gördük kendine güveni azalmış bakalım ne olacak
Madem İsveçli alıyoruz İbrahimovic'i getir Ünal Başkan:zuhaha
Gollerden sonra da Abba çalalım.
O kadar da olmaz heralde Ümit :zuhaha
altunterim Osman Altunterim
Terim'in izlediği maçta Pranjic var, Torje var, Mutu var.. Romanya'da Traore var.. Hangisi derseniz Torje ve Traore..
Simone Pepe ve Sebastian Larsson serbest kaliyormus.
Sike skandalina mi ne ucundan da olsa karismis, serbest kalacak diyorlar.
Ben Simone Pepe'yi kiralık olarak biliyorum. Nasıl olacak bu iş.
http://a3.twimg.com/profile_images/1...4/8_normal.jpg
Bir orta saha yabancı.. Selçuk'un yanına.. Sonra bir de santrafor.. Ee.. Bu kadar adam alınacak da madem, eldekiler ne olacak? İşte sorun o!
3 dakika önce
http://a3.twimg.com/profile_images/1...4/8_normal.jpg
Bir yabancı kaleci alacak Galatasaray.. Tamam.. Ersan'ın gidişinden sonra bir de yabancı stoper.. Gökhan Zan da kalacak kesin.. H.Balta da..
4 dakika önce
Her duyum doğru olacak değil ya,bizde patladık Ersan'da :) Bundan sonra duyum alsam da yazmam :D
Telefondan giriyorum NTVSpor'da Unal Aysal'in pilav gununde yaptigi aciklamalar var bir arkadasim koyabilir mi acaba buraya? Bu adamin rahat konusmasina bayiliyorum, guven veriyor :)
fatih terimin vazgecilmez ikilisi gökhan ile servet varken defansa takviye beklemeyin derim :)